Vizesiz Seyahat

Vizesiz Seyahat

Son dakika vizesiz seyahat haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan vizesiz seyahat gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan vizesiz seyahat haber sayfamızda...

Vizesiz Seyahat

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 673 vizesiz seyahat haberi bulunmuştur.
İDO YUNANİSTAN SEFERLERİ: Yunan adayları seferleri ne zaman başlıyor? 2024 İDO Yunan adaları biletleri ne kadar olacak?
İDO YUNANİSTAN SEFERLERİ: Yunan adayları seferleri ne zaman başlıyor? 2024 İDO Yunan adaları biletleri ne kadar olacak? Yunan adalarına vizesiz seyahatler başlıyor. İDO, yıl boyunca Yunanistan'a 7 gün süre ile yapılacak seyahatler için bilet fiyatlarını duyurdu. Yunan adası Samos'a gidiş-dönüş bilet fiyatları açıklandı. Peki, Yunan adaları seferleri ne zaman başlıyor?
12.02.2024 Bilgi Rehberi
Yunanistan ‘altın vize’ için emlak satın alım sınırını 500 bin euroya çıkarmayı planlıyor
Yunanistan ‘altın vize’ için emlak satın alım sınırını 500 bin euroya çıkarmayı planlıyor Yunanistan'da 'altın vize’ 5 yıllık oturum izninin yanı sıra sahiplerine Schengen bölgesi içinde vizesiz seyahat hakkı, Yunanistan'da iş kurma ve eğitim hakkı tanıyor.
31.01.2024 Dünya
Dünyanın en güçlü pasaportları belli oldu! Listenin zirvesinde dört Avrupa ülkesi var
Dünyanın en güçlü pasaportları belli oldu! Listenin zirvesinde dört Avrupa ülkesi var Henley Pasaport Endeksi'ne göre dört Avrupa ülkesi artık dünyanın en güçlü pasaportlarına sahip.
12.01.2024 Dünya
Yunan adalarına vizesiz seyahat başladı mı, ne zaman başlıyor? Vizesiz Yunan Adayları hangileri?
Yunan adalarına vizesiz seyahat başladı mı, ne zaman başlıyor? Vizesiz Yunan Adayları hangileri? Yunan adalarına vizesiz seyahat için müjde verilmişti ve gözler uygulamanın başlayacağı tarihteydi! Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis Türk vatandaşlarının Yunan adalarına vizesiz seyahat konusunda son durumu paylaştı. Hangi Yunan adaylarına vizesiz gidilecek? İşte, tarih...
11.01.2024 Bilgi Rehberi
Yunan adalarına vizesiz seyahat başlıyor! Miçotakis tarihi duyurdu
Yunan adalarına vizesiz seyahat başlıyor! Miçotakis tarihi duyurdu Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Türk vatandaşlarının Yunan adalarına vizesiz seyahat edebileceği tarihi açıkladı.
11.01.2024 Dünya
Çin'de hizmet faaliyetleri büyüdü
Çin'de hizmet faaliyetleri büyüdü Çin'de Caixin hizmet PMI, 5 ayın en yüksek seviyesine çıktı.
4.01.2024 Uzmanpara
VİZESİZ GİDİLECEK YUNAN ADALARI: 📌 Yunan adalarına vize muafiyeti ne zaman başlayacak, vizesiz muafiyeti hangi 10 Yunan adasına gelecek? Yunan adalarına vize kalktı mı?
VİZESİZ GİDİLECEK YUNAN ADALARI: 📌 Yunan adalarına vize muafiyeti ne zaman başlayacak, vizesiz muafiyeti hangi 10 Yunan adasına gelecek? Yunan adalarına vize kalktı mı? 10 Yunan adasına 7 günlük vizesiz seyahat ile ilgili detaylar gündemde araştırılan konular arasında yer alıyor. Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Erdoğan ile görüşmesinde Türk vatandaşlarının 10 Yunan adasına 7 gün vizesiz seyahat etmesi konusunu görüştüklerini ifade etti. Seyehatseverler ise vize muafiyet ve 10 Yunan adasını araştırıyorlar. Peki Yunan adalarına vize muafiyeti ne zaman başlayacak, vizesi gezilecek 10 Yunan adası hangileri?
9.12.2023 Bilgi Rehberi
7 gün vizesiz seyahate destek
7 gün vizesiz seyahate destek ATİNA ziyareti sırasında Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile görüşen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Yunanistan ilişkilerinin yeniden canlandırılması amacıyla vize konusunda daha yakın bir iş birliği konusunu ele aldıklarını belirtti. Görüşmede açıklanan 10 Yunan adasında Türk vatandaşlarının 7 gün vizesiz seyahat etmesi konusuna ilişkin değerlendirmede bulunan turizmciler, gelişmeleri olumlu bulduklarını belirtip, bunun iki ülkenin kardeşlik bağını güçlendireceğini ifade etti.
8.12.2023 Ekonomi
Hangi Yunan adalarına kapıda vize uygulaması olacak? Yunan adalarına Vize muafiyeti ne zaman başlayacak, tarih belli oldu mu? 10 ada için 7 günlük vize muafiyeti
Hangi Yunan adalarına kapıda vize uygulaması olacak? Yunan adalarına Vize muafiyeti ne zaman başlayacak, tarih belli oldu mu? 10 ada için 7 günlük vize muafiyeti Atina ziyaretinde ortak basın toplantısı düzenleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Miçotakis'in açıklamaları arasında yer alan Yunan adalarına 7 gün vize muafiyeti verileceğine yönelik mesaj seyahatseverler tarafından büyük heyecan ile karşılandı. Peki Yunan adalarına 7 günlük vize muafiyeti için tarih verildi mi?
8.12.2023 Bilgi Rehberi
Yunan adaları için Türk vatandaşlarına vize muafiyeti! Yunan bakan vizesi gezilecek 10 adanın ismini duyurdu
Yunan adaları için Türk vatandaşlarına vize muafiyeti! Yunan bakan vizesi gezilecek 10 adanın ismini duyurdu Türk vatandaşlarına Ege'deki Yunan adalarına 7 günlük vizesiz seyahat hazırlığının yapıldığı bildirildi. Miçotakis duyuruyu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ortak basın açıklamasında yaptı. Peki vizesiz seyahat uygulaması hangi Yunan adalarında geçerli olacak? İşte haberin ayrıntıları...
7.12.2023 Gündem
10 Yunan adasına 7 günlük vize! Erdoğan: Aramızda çözülemeyecek sorun yok
10 Yunan adasına 7 günlük vize! Erdoğan: Aramızda çözülemeyecek sorun yok Miçotakis, Erdoğan ile görüşmesinde Türk vatandaşlarının 10 Yunan adasına 7 gün vizesiz seyahat etmesi konusunu görüştüklerini belirtti. Erdoğan da açıklamasında, 'İki komşu arasında görüş ayrılığının olması çok normal. Bizim aramızda çözülemeyecek bir sorun yoktur. Yeter ki büyük resme odaklanalım, denizi geçip derede boğulanlardan olmayalım.' ifadelerini kullandı.
7.12.2023 Haberler
10 Yunan adasına 7 günlük vize! Erdoğan: Aramızda çözülemeyecek sorun yok
10 Yunan adasına 7 günlük vize! Erdoğan: Aramızda çözülemeyecek sorun yok Miçotakis, Erdoğan ile görüşmesinde Türk vatandaşlarının 10 Yunan adasına 7 gün vizesiz seyahat etmesi konusunu görüştüklerini belirtti. Erdoğan da açıklamasında, 'İki komşu arasında görüş ayrılığının olması çok normal. Bizim aramızda çözülemeyecek bir sorun yoktur. Yeter ki büyük resme odaklanalım, denizi geçip derede boğulanlardan olmayalım.' ifadelerini kullandı.
7.12.2023 Gündem
Schengen bölgesi parçalanıyor
Schengen bölgesi parçalanıyor Son günlerde artan terör riskleri ve kontrolden çıkan göç, Avrupa Birliği’nde (AB) üye devletler arasındaki pasaportsuz seyahat uygulamasını tehlikeye atarken, İngiliz “Daily Mail” gazetesinin yayımladığı analiz, Avrupa’nın çehresinin her geçen gün değiştiğini ortaya koydu. Söz konusu analizde, AB vatandaşlarının vizesiz seyahat ettiği 27 ülkeyi kapsayan Schengen bölgesinde 11 ülkenin, kimlik incelemesi, pasaport kontrolleri ve araç muayeneleri de dahil sınır kısıtlamalarını yeniden başlattığı bildirildi. 
14.11.2023 Dünya
VİZESİZ SEYAHAT EDİLEN ÜLKELER 2023; Türkiye'den vize istemeyen ülkeler nereler? İşte vizesiz ülkeler tam listesi...
VİZESİZ SEYAHAT EDİLEN ÜLKELER 2023; Türkiye'den vize istemeyen ülkeler nereler? İşte vizesiz ülkeler tam listesi... Yurt dışı seyahatlerinin önündeki en büyük engellerden biri vize olarak öne çıkıyor. Dünyanın birçok noktasına seyahat etmek için vize gerekiyor. Dünyanın farklı lokasyonlarında yer alan Asya, Amerika, Afrika, Avrupa ve Avustralya'da yer alan ülkelere seyahat etmek isteyen vatandaşlar vizesiz ülkeleri merak ediyor. Peki Türkiye'den vize istemeyen ülkeler neresi? İşte vizesiz gidilebilecek 60 ülkenin listesi...
4.10.2023 Bilgi Rehberi
Sırada kim var? Putin'e komşu olmanın riskleri
Sırada kim var? Putin'e komşu olmanın riskleri Cepheye saunalar... Ukrayna Savaşı için yardım toplanırken duyacağınız ilk sloganlardan biri olmayabilir bu. Yani, Kiev müttefiklerinden uzun menzilli füzeler ya da F-16 savaş uçakları istese anlaşılabilir. Ama saunalar?
13.09.2023 Dünya
Küresel yatırımlar Türkiye’ye döviz getiriyor
Küresel yatırımlar Türkiye’ye döviz getiriyor Türkiye ekonomisinin son 20 yılda gösterdiği büyüme ve yabancı piyasalarla entegrasyonuna paralel olarak Türk vatandaşlarının yurt dışındaki yatırımlarında da artış yaşanıyor.
2.08.2023 Ekonomi
Dünya medyası: Erdoğan çok iyi bir gol attı!
Dünya medyası: Erdoğan çok iyi bir gol attı! CNN International şu anda tüm gözlerin bugün gerçekleşecek Erdoğan-Miçotakis buluşmasına çevrildiğini bildirdi, Amerikan medyası Erdoğan-Biden görüşmesine kadar yaşananların perde arkasını yazdı. Avrupa medyası ise 'çılgın günün hikayesi' diyor.
12.07.2023 Dünya
Dünya medyası yazdı: Erdoğan'ın iki önceliği
Dünya medyası yazdı: Erdoğan'ın iki önceliği Alman gazetesi 'Erdoğan'ın sırlarının gardiyanı olan adam' başlığını attı, "Eğer Erdoğan'ın hedefine ulaştığını düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz" diyen Amerikan Foreign Policy dergisi ise çok konuşulacak bir analiz yayımladı.
9.06.2023 Dünya
Prizren Neresidir, Hangi Ülkededir? Kısaca Prizren Hakkında Bilgiler
Prizren Neresidir, Hangi Ülkededir? Kısaca Prizren Hakkında Bilgiler Vizesiz seyahat etmek istiyorsanız Kosova’nın Prizren şehrini değerlendirebilirsiniz. Prizren neresidir? Hangi ülkededir? Prizren hakkında merak edilen tüm ayrıntıları derledik.
28.04.2023 Eğitim
Kosova pasaportu sahipleri AB'ye vizesiz girebilecek
Kosova pasaportu sahipleri AB'ye vizesiz girebilecek Avrupa Parlamentosu'nda yapılan toplantıda, Kosova pasaportu sahiplerinin Avrupa Birliği (AB) ülkelerine vizesiz seyahat edebilmelerine karar verildi.
18.04.2023 Dünya
Doğum turizmi! Rus kadınlarının savaş sonrası adresi ABD'den Arjantin'e kaydı
Doğum turizmi! Rus kadınlarının savaş sonrası adresi ABD'den Arjantin'e kaydı Arjantin ağır bir ekonomik kriz geçiriyor. Ülke geçen yıl dünyanın en yüksek dördüncü yüksek enflasyon oranını yaşadı. Dolayısıyla, çocuk doğurmak isteyen Rus kadınlar için Buenos Aires’in bir çekim noktası olması şaşırtıcı.
26.02.2023 Dünya
Kosova'nın AB'ye vizesiz seyaheti: Uzlaştılar!
Kosova'nın AB'ye vizesiz seyaheti: Uzlaştılar! Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanlığı ve Avrupa Parlamentosu (AP), Kosova vatandaşlarına AB’ye vizesiz seyahatine ilişkin düzenlenen taslak üzerinde anlaştı.
14.12.2022 Dünya
Putin'den son dakika 'savaş' açıklaması: Bitirmek istiyoruz
Putin'den son dakika 'savaş' açıklaması: Bitirmek istiyoruz Rusya Devlet Başkanı Putin, Özbekistan'da Şanghay Zirvesi'nde dikkat çeken mesajlar verdi. Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşı bitirmek istediklerini belirten Putin, Kiev'in savaşı devam ettirmek istediğini de açıkladı.
16.09.2022 Dünya
İngiltere'den 'savaşın denklemlerini değiştirecek' hamle! 10 bin asker üzerinde uygulanacak
İngiltere'den 'savaşın denklemlerini değiştirecek' hamle! 10 bin asker üzerinde uygulanacak İngiltere Başbakanı Boris Johnson, 2’nci kez Ukrayna’nın başkenti Kiev'e gelerek, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile görüştü. Johnson'ın ziyareti esnasında kendi ifadesi ile "savaşın denklemlerini değiştirecek" tavsiyeleri vardı.
17.06.2022 Dünya
Ukrayna’dan Rusya vatandaşlarına vize kararı
Ukrayna’dan Rusya vatandaşlarına vize kararı Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rusya vatandaşlarının Ukrayna’ya seyahat edebilmesi için vize uygulamasına geçildiğini duyurdu.
17.06.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Vizesiz Seyahat ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.