Yeni başlayanlar için suşi kültürü: Hangisini yemeli?
Yeni başlayanlar için suşi kültürü: Hangisini yemeli? Belki bir gurme değilim ama kendi damak tadımıza yakın, sevilesi Uzakdoğu restoranları var. Gitmediyseniz ufak notlarla önerdiğim restoranları deneyebilirsiniz.
17.01.2019 Trend
Yanardağ patladığında kameralar kayıttaydı
Yanardağ patladığında kameralar kayıttaydı Japonya'nın Kuçinoerabujima Adası'nda faaliyete geçen bir yanardağın lav ve kül püskürtmeye başladığı an görüntülendi. Uzmanlar, yanardağdan püsküren kül ve dumanın 9 kilometre yüksekliğe ulaştığını belirtiyorlar.
11.09.2019 Haberler
Galapagos Adaları yanardağın tehdidi altında
Galapagos Adaları yanardağın tehdidi altında İngiliz doğa bilimci Charles Darwin'in evrim teorisinin temelini oluşturan canlı türlerinin yaşadığı Galapagos Adaları, 33 yıl sonra faaliyete geçen Wolf Yanardağı'nın tehdidi altında.
11.09.2019 İlginç Videolar
Ateş Yanardağı'nın patlama anı görüntülendi
Ateş Yanardağı'nın patlama anı görüntülendi 'Ateş Yanardağı' olarak da bilinen ve bir süredir kül ve lav püskürten Meksika'daki Colima Yanardağı'nın Pazar günkü patlama anı görüntülendi. Pazar günkü patlama öncesinde Colima, 3,10 ve 14 Ocak'ta da patlamıştı.
11.09.2019 İlginç Videolar
45 saniyede lav istilasının iki saati
45 saniyede lav istilasının iki saati Hawaii'de bir süredir aktif olan Kilauea Yanardağı'nın püskürttüğü lav, çevre bölgeleri istilaya devam ediyor. Hawaii'li yetkililerin time-lapse (hızlandırılmış çekim) tekniğiyle çektiği görüntüler, lavın yavaş ama durdurulamaz ilerleyişini gösteriyor.
11.09.2019 İlginç Videolar
Dehşet! Lavlar evi 45 dakikada küle çevirdi!
Dehşet! Lavlar evi 45 dakikada küle çevirdi! Hawaii'de bir süredir lav püskürten Kilauea Yanardağı, bir süredir tehdit ettiği Pahoa köyünde ilk eve ulaştı. Yaklaşan lavlar nedeniyle boşaltılmış olan köydeki bir ev, 45 dakika içinde yanarak kül oldu.
11.09.2019 Haberler
200 bin kişi küllerden kaçıyor
200 bin kişi küllerden kaçıyor Endonezya'nın Cava Adası'nın doğusundaki Kelud Yanardağı'nın patlaması ardından bölgedeki 36 yerleşim biriminden yaklaşık 200 bin kişi tahliye edildi.
11.09.2019 İlginç Videolar
Etna kül ve lav püskürtmeye devam ediyor
Etna kül ve lav püskürtmeye devam ediyor Avrupa'nın en faal yanardağı olan Etna haftalardır kül ve lav püskürtüyor. Son patlamalar hava trafiğini olumsuz etkiliyor. Sicilya'nın doğusundaki Catania havaalanı uçuşlara kapatılırken bölge halkının tahliye edilmesine şimdilik gerek görülmedi.
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri