Yeşilçam

Yeşilçam

Son dakika yeşilçam haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yeşilçam gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yeşilçam haber sayfamızda...

Yeşilçam

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.525 yeşilçam haberi bulunmuştur.
Muğla'da sır ölüm! Başından vurulmuş halde bulundu
Muğla'da sır ölüm! Başından vurulmuş halde bulundu Muğla'nın Ula ilçesinde 24 yaşındaki Hüseyin Bacak, silahla başından vurulmuş şekilde ölü olarak bulundu.
3.06.2024 Gündem
Türk sinemasında 'Bayan Bacak' olarak tanınıyordu! Serpil Örümcer pazar tezgahı açtı
Türk sinemasında 'Bayan Bacak' olarak tanınıyordu! Serpil Örümcer pazar tezgahı açtı 1970'li yıllarda 'Bayan Bacak' lakabıyla ünlenen eski manken, oyuncu ve şarkıcı Serpil Örümcer, maddi sıkıntı çekiyor. Hayat mücadelesi veren isim, Unkapanı'ndaki Ayın Biri Kilisesi'nin önünde pazar tezgahı açıyor.
3.06.2024 Cadde
‘Emeği seçerdim’
‘Emeği seçerdim’ Türkan Şoray, Bursa’da gerçekleşen Türkiye Kültür Yolu Festivali’ne katıldı.
3.06.2024 Cadde
'Afrodit' Banu Alkan'dan aldatılma itirafı! 'Gelinliğim hazırlanırken...'
'Afrodit' Banu Alkan'dan aldatılma itirafı! 'Gelinliğim hazırlanırken...' Bir dönem şarkıcı kimliğiyle de ön planda olan, 'Afrodit' lakaplı Yeşilçam oyuncusu Banu Alkan (66), katıldığı bir programda özel hayatı ile yaptığı açıklamalarla çok konuşuldu. Alkan, aldatıldığını da itiraf etti.
2.06.2024 Cadde
Banu Alkan: Sevince hemen zekâm sıfırlanıyor!
Banu Alkan: Sevince hemen zekâm sıfırlanıyor! Bir dönem şarkıcı kimliğiyle de ön planda olan, 'Afrodit' lakaplı Yeşilçam oyuncusu Banu Alkan (66), aşk hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu.
1.06.2024 Cadde
KADİR İNANIR SON SAĞLIK DURUMU: Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl, neden hastaneye kaldırıldı? Son dakika haberi!
KADİR İNANIR SON SAĞLIK DURUMU: Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl, neden hastaneye kaldırıldı? Son dakika haberi! Yeşilçam'ın yakışıklı jönü Kadir İnanır'ın son dakika gelen haberle hastaneye kaldırıldığı duyuruldu. Mart ayında beynine giden damarlarından birine pıhtı atması nedeniyle hastaneye yatırılan Kadir İnanır, Beykoz'daki evinde bugün rahatsızlanınca tekrar hastaneye kaldırıldı. Hayranları ise "Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl, neden hastaneye kaldırıldı?" sorusunun yanıtını arıyor. İşte Kadir İnanır son durum...
30.05.2024 Bilgi Rehberi
Barış Kılıç 'İyi ki var' diyerek açıkladı! 'Yeşilçam olmazsa bizler olamayız'
Barış Kılıç 'İyi ki var' diyerek açıkladı! 'Yeşilçam olmazsa bizler olamayız' 'Adını Feriha Koydum', 'Umutsuz Ev Kadınları', 'Güllerin Savaşı', 'Evlilik Hakkında Her Şey' ve 'Yasak Elma' gibi yapımlarda boy gösteren Barış Kılıç önceki gün Bebek'te görüntülendi. Ünlü isim, son yıllarda Türk dizi ve sinema sektörüne artan ilgiyle ilgili konuştu.
30.05.2024 Cadde
Yeşilçam'ın usta sanatçısı Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı
Yeşilçam'ın usta sanatçısı Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı Geçtiğimiz ay beynine giden damarlarından birine pıhtı atması nedeniyle hastaneye yatırılan Kadir İnanır, Beykoz'daki evinde bugün rahatsızlanınca tekrar hastaneye kaldırıldı.
29.05.2024 Cadde
'Aşk-ı Memnu'nun Şayeste'si Fatma Karanfil entübe edildi!
'Aşk-ı Memnu'nun Şayeste'si Fatma Karanfil entübe edildi! Kanal D'nin fenomen dizisi 'Aşk-ı Memnu'da (2008-2010) hayat verdiği 'Şayeste' rolüyle hafızalarda yer eden Fatma Karanfil'den üzücü haber geldi. Kanser tedavisi gören 72 yaşındaki oyuncunun, yoğun bakımda yaşam mücadelesi verdiği öğrenildi.
25.05.2024 Cadde
Aslışah Alkoçlar'dan karın kası şov!
Aslışah Alkoçlar'dan karın kası şov! Türkan Şoray, Fatma Girik ve Filiz Akın ile Yeşilçam'ın '4 Yapraklı Yoncası'ndan olan Hülya Koçyiğit'in torunu Aslışah Alkoçlar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla adından söz ettirdi.
24.05.2024 Cadde
Perihan Savaş'tan Esra Dermancıoğlu'na destek! 'Sanatımızla Cannes'da olmalıyız'
Perihan Savaş'tan Esra Dermancıoğlu'na destek! 'Sanatımızla Cannes'da olmalıyız' 'Çukur', 'Yaprak Dökümü' ve 'Dilek Taşı' gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Perihan Savaş, geçtiğimiz gün Levent'te bir etkinliğe katıldı. Gazetecilerle bir araya gelen savaş, Cannes Film Festivaline giden ünlüleri eleştiren meslektaşı Esra Dermancıoğlu'na destek verdi.
24.05.2024 Cadde
1 aydır tedavi görüyordu! Türkan Şoray sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı
1 aydır tedavi görüyordu! Türkan Şoray sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı Türk sinemasının ‘Sultan’ı Türkan Şoray'a 30 Nisan’da zatürre teşhisi koyulmuştu. Yeşilçam'ın usta ismi, hastalığı nedeniyle evinde istirahate çekilmişti. Ünlü isim, sosyal medya hesabından sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
23.05.2024 Cadde
'Arka Sokaklar'da Selin'i kurtarmak için zamana karşı yarış!
'Arka Sokaklar'da Selin'i kurtarmak için zamana karşı yarış! Kanal D’nin; yapımcılığını D Media’nın üstlendiği, Yeşilçam’ın duayen ismi Türker İnanoğlu’nun imzasını taşıyan fenomen dizi 'Arka Sokaklar', bu hafta 676'ncı bölümüyle ekranlarda olacak.
22.05.2024 Cadde
Beyin kanaması geçirip hastaneye kaldırılmıştı! Nuri Alço son halini paylaştı
Beyin kanaması geçirip hastaneye kaldırılmıştı! Nuri Alço son halini paylaştı Beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırılan Yeşilçam'ın efsane ismi Nuri Alço'nun tedavisi, Eskişehir Şehir Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi gördükten sonra bitmiş ve sevilen oyuncu taburcu olmuştu. Kalbine pil takılan ünlü isim, haftalar sonra son halini sevenleriyle paylaştı.
20.05.2024 Cadde
Metin Akpınar'ın kızından duygulandıran paylaşım! Duygu Nebioğlu annesine seslendi
Metin Akpınar'ın kızından duygulandıran paylaşım! Duygu Nebioğlu annesine seslendi Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, Instagram hesabından annesi Suphiye Orancı seslendi. Duygulandıran bir paylaşım yapan Duygu Nebioğlu çocukluk hallerini paylaştı. ve "Sen hiç göremedin bu hallerimizi senin için bu video" dedi.
18.05.2024 Cadde
Arka Sokaklar'a geri dönmüştü! Şevket Çoruh'tan Serenay Sarıkaya'ya gönderme
Arka Sokaklar'a geri dönmüştü! Şevket Çoruh'tan Serenay Sarıkaya'ya gönderme Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da Mesut karakterine hayat veren başarılı oyuncu Şevket Çoruh, yaptığı 'Serenay Sarıkaya' esprisiyle gündem oldu.
16.05.2024 Cadde
Hülya Koçyiğit'ten 'sahne hesap' uyarısı!
Hülya Koçyiğit'ten 'sahne hesap' uyarısı! Yeşilçam efsanelerinden Hülya Koçyiğit, sosyal medyada adını açılan sahte hesaplara karşı takipçilerini uyardı.
11.05.2024 Cadde
Ediz Hun: Yeşilçam bitti, yok artık!
Ediz Hun: Yeşilçam bitti, yok artık! Usta oyuncu Ediz Hun, Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50’nci yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Kıbrıs Şehitlerini Anma ve Gazilerle Buluşma Programı’na katıldı. "Yeşilçam sineması bitti, yok artık" diyen Ediz Hun, o yıllardan geriye çok az sanatçı kaldığını söyledi.
11.05.2024 Cadde
Duygu Nebioğlu'nun Metin Akpınar'a kırgınlığı geçmiyor! 'Sesimizi duymadınız'
Duygu Nebioğlu'nun Metin Akpınar'a kırgınlığı geçmiyor! 'Sesimizi duymadınız' Metin Akpınar'ın 1987'de aşk yaşadığı Suphiye Orancı'dan Duygu ve Sevgi Nebioğlu isimli ikiz kızları olduğu ortaya çıkmış ve babalık davası sonuçlanmıştı. Geçtiğimiz haftalarda annesini aramak için Müge Anlı'ya katılan Duygu Nebioğlu, sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor.
7.05.2024 Cadde
'Doktor Civanım filmindeki motosikletin orijinali bende' dedi! Satışa çıkardı
'Doktor Civanım filmindeki motosikletin orijinali bende' dedi! Satışa çıkardı Kemal Sunal’ın başrol oynadığı ‘Doktor Civanım’ filminde kullanılan 1971 model motosiklet, Ali Meftunzade isimli iş adamı tarafından depremin vurduğu Hatay’a getirildi. Kendisinde bulunan motosikletin filmde kullanılan araç olduğunu iddia eden Meftunzade, açık artırma usulünde satılacak motosikletten elde edilecek paranın, depremzedeler yararına kullanılacağını söyledi.
5.05.2024 Haberler
'Doktor Civanım filmindeki motosikletin orijinali bende' dedi! Satışa çıkardı
'Doktor Civanım filmindeki motosikletin orijinali bende' dedi! Satışa çıkardı Kemal Sunal’ın başrol oynadığı ‘Doktor Civanım’ filminde kullanılan 1971 model motosiklet, Ali Meftunzade isimli iş adamı tarafından depremin vurduğu Hatay’a getirildi. Kendisinde bulunan motosikletin filmde kullanılan araç olduğunu iddia eden Meftunzade, açık artırma usulünde satılacak motosikletten elde edilecek paranın, depremzedeler yararına kullanılacağını söyledi.
5.05.2024 Gündem
'Arka Sokaklar'da baba ve oğul kavuşması! Gözyaşları sel olacak
'Arka Sokaklar'da baba ve oğul kavuşması! Gözyaşları sel olacak 18 yıldır ekranda olan, Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu dizisi 'Arka Sokaklar', yeni bölümüyle ekrana geliyor. İzleyicinin haftalardır büyük bir merakla beklediği bölümde, 'Mesut Komiser' uzun bir aranın ardından tekrardan seyirci karşısına çıkacak.
3.05.2024 Cadde
Acun Ilıcalı'nın acı günü! Amcası Gürbüz Ilıcalı hayatını kaybetti
Acun Ilıcalı'nın acı günü! Amcası Gürbüz Ilıcalı hayatını kaybetti Acun Ilıcalı'nın amcası Gürbüz Ilıcalı, hayatını kaybetti. Acı haberi sosyal medya sayfasından duyuran ünlü isme, birçok takipçisinden taziye mesajları geldi.
4.05.2024 Cadde
Gökçe: Müzik piyasası bitti!
Gökçe: Müzik piyasası bitti! Dream Türk'te yayınlanan 'Deşarj' programında her çarşamba ünlü isimleri ağırlayan Refik Sarıöz'ün, bu haftaki konuğu pop rock müziğinin sevilen isimlerinden Gökçe oldu.
1.05.2024 Cadde
'Mesut Komiser'li tanıtım gündem oldu! 'Yaşarken de ölünür'
'Mesut Komiser'li tanıtım gündem oldu! 'Yaşarken de ölünür' 18 yıldır ekranda olan, Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu dizisi 'Arka Sokaklar’da 'Mesut Komiser' karakterine hayat veren Şevket Çoruh’un diziye dönüşü izleyicileri sevindirmekle beraber hikâyeye dair merakı da iyice artırdı. “Yaşarken de ölünür" cümlesinin ekrana geldiği tanıtım filmi bir kez daha gündem oldu.
1.05.2024 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Yeşilçam ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.