Iraklı kadın kendini astı
Iraklı kadın kendini astı Adapazarı'nda, psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Irak uyruklu A.H. (23) isimli kadın, evde yalnız olduğu sırada kendini iple asarak yaşamına son verdi. Genç kadının yakınları sinir krizi geçirdi.
24.05.2020 Haberler
Bisikletiyle istinat duvarından düştü
Bisikletiyle istinat duvarından düştü Tokat’ta bisikletle istinat duvarından düşen genç öğretmen yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, bisiklet tutkunu öğretmen Serkan Gökçe (37) akşam saatlerinde gezerken Kaşıkcı Bağları'nda bir siteyi çevreleyen 7 metre yükseklikteki istinat duvarından bisikletiyle birlikte düştü. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından Gökçe, yapılan ilk müdahalenin ardından Tokat Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Talihsiz öğretmen burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Tokat Devlet Hastanesine akın eden Gökçe’nin yakınları gözyaşlarına boğuldu. Evli ve 1.5 yaşında çocuğu olan Gökçe’nin Kocacık köyünde sınıf öğretmenliği yaptığı öğrenildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
11.09.2019 Yaşam
Yakınları sinir krizleri geçirdi
Yakınları sinir krizleri geçirdi Adana'da 15 gündür haber alınamayan ve dün gece cesedi bulunan Suriyeli Muhammed Abdo'nun cenazesi yakınları tarafından alındı. Cenazenin alındığı sırada Abdo'nun yakınları sinir krizleri geçirdi. Adana'da taksicilik yapan ve kendisini arayan bir aileyi İstanbul'a götürmek için 11 Aralık Salı günü evden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Suriyeli Muhammed Abdo'nun (58) cenazesi, yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Cenazenin alındığı sırada Abdo'nun yakınları sinir krizleri geçirdi. Muhammed Abdo'nun cenazesi defnedilmek üzere Küçükoba Mezarlığı'na götürüldü.  Olayla ilgili konuşan Abdo'nun oğlu Mahmud Abdo, babalarını kaybettikleri için üzgün olduklarını belirterek, "Babamızı bulduğu için devletten Allah razı olsun. Babamı öldürüp dereye atmışlar. Ama biz katilin yakalanmasını istiyoruz. Çünkü bugün benim babama yaptılar, yarın başkasına da yaparlar" dedi.
11.09.2019 Yaşam