Yalvaç

Yalvaç

Son dakika Yalvaç haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Yalvaç gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Yalvaç haber sayfamızda...

Yalvaç

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.159 yalvaç haberi bulunmuştur.
'Şahinler' suç örgütüne yönelik soruşturma tamamlandı! 305 yıla kadar hapis talebi
'Şahinler' suç örgütüne yönelik soruşturma tamamlandı! 305 yıla kadar hapis talebi Kamuoyunda 'Şahinler' olarak bilinen suç örgütüne yönelik aralarında örgütün lideri olduğu öne sürülen Mehmet Şahin'in de bulunduğu 59 şüpheli hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede, şüpheli Şahin’in 5 ayrı suçtan toplam 305 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi.
17.04.2024 Gündem
Zihinsel engelli adam kendisine kızan babasını öldürmüştü! Cezası belli oldu
Zihinsel engelli adam kendisine kızan babasını öldürmüştü! Cezası belli oldu Isparta’da kıyafetlerini sobada yakmaya çalıştığı için kendisine kızıp, odunla eline vuran babası Süleyman Yıldırım'ı (79) öldüren engelli Kamil Yıldırım'a (39), ev hapsi cezası verildi.
14.04.2024 Gündem
Korkunç olay! Zihinsel engelli adam kendisine kızan babasını öldürdü
Korkunç olay! Zihinsel engelli adam kendisine kızan babasını öldürdü Isparta’da, konuşma ve zihinsel engelli Kamil Yıldırım (39), kıyafetlerini sobada yakmaya çalıştığı için kendisine kızıp, odunla eline vuran babası Süleyman Yıldırım'ı (79) öldürdü.
13.04.2024 Gündem
Son dakika...YSK'dan Hatay, Ardahan ve Iğdır kararı
Son dakika...YSK'dan Hatay, Ardahan ve Iğdır kararı Yüksek Seçim Kurulu(YSK) 31 Mart seçimlerinin ardından Hatay, Ardahan ve Iğdır'da seçim yenileme taleplerini karara bağladı.
8.04.2024 Gündem
‘Sorumluluğu alıyoruz’
‘Sorumluluğu alıyoruz’ İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçimde partisinin oylarının yüzde 3.77’ye gerilemesinin ardından olağanüstü kongre kararı aldı.
2.04.2024 Gündem
Isparta'da AK Parti'li Şükrü Başdeğirmen ikinci kez seçildi
Isparta'da AK Parti'li Şükrü Başdeğirmen ikinci kez seçildi Isparta'da resmi olmayan seçim sonuçlarına göre mevcut Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ikinci kez seçildi. İlçelerde ise 8'inde AK Parti, 2'sinde İYİ Parti kazandı. CHP ve MHP ise 1'er ilçede seçimi önde tamamladı.
31.03.2024 Gündem
2024 YALVAÇ SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Isparta Yalvaç Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 YALVAÇ SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Isparta Yalvaç Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Isparta Yalvaç Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Yalvaç ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Isparta Yalvaç Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Kadınların müziğine kulak verin
Kadınların müziğine kulak verin “Türk Elektronik Müziğinde Kadınlar”ın sesi yükseliyor! 15 yeni jenerasyon Türk kadın müzisyenin yer aldığı albüm bu alanda çalışanlara ve çalışmak isteyenlere yol açıyor.
31.03.2024 Kültür Sanat
Mete artık insanlarla iletişim kurabilecek! Özel kabin yapıldı
Mete artık insanlarla iletişim kurabilecek! Özel kabin yapıldı Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde yaşayan, küçük yaşta geçirdiği menenjit hastalığı sonucu yatağa bağımlı kalan 47 yaşındaki Mete Balaban için sosyal medya üzerinde yapılan çağrıların ardından özel kabin yapıldı. Kabin sayesinde istediği zaman dışarı çıkabilecek olan Balaban büyük bir mutluluk yaşadı.
20.03.2024 Gündem
4 kişiyi öldürdü! Dünür katliamında karar çıktı
4 kişiyi öldürdü! Dünür katliamında karar çıktı Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesinde dünürünün çocukları Osman Karakoç (36), İmran Karakoç (39), Adnan Karakoç (27) ve dünürünün damadı Bedrettin Deniz'i (46) pompalı tüfekle öldüren Hayrettin Tekeli (71) için karar çıktı.
21.02.2024 Haberler
4 kişiyi öldürdü! Dünür katliamında karar çıktı
4 kişiyi öldürdü! Dünür katliamında karar çıktı Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesinde dünürünün çocukları Osman Karakoç (36), İmran Karakoç (39), Adnan Karakoç (27) ve dünürünün damadı Bedrettin Deniz'i (46) pompalı tüfekle öldüren Hayrettin Tekeli (71) için karar çıktı.
21.02.2024 Gündem
Elveda Füruzan
Elveda Füruzan  Geçen pazar günü 92 yaşında hayatını kaybeden yazar Füruzan dün son yolculuğuna uğurlandı.
17.02.2024 Kültür Sanat
Usta yazar Füruzan son yolculuğuna uğurlandı
Usta yazar Füruzan son yolculuğuna uğurlandı 92 yaşında hayatını kaybeden ünlü edebiyatçı-yazar Füruzan Zincirlikuyu Camii'nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Ünlü yazar düzenlenen törenin ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.
16.02.2024 Gündem
Isparta’da AK Parti ilçe belediye başkan adayları belli oldu
Isparta’da AK Parti ilçe belediye başkan adayları belli oldu Isparta’da 31 Mart Yerel Seçimlerinde belediye başkanlığı için mücadele verecek AK Parti ilçe belediye başkan adayları, il başkanlığı tarafından açıklandı.
10.02.2024 Gündem
AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? 📍 SON DAKİKA YENİ SON depremler listesi! En son nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? (Kandilli/AFAD)
AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? 📍 SON DAKİKA YENİ SON depremler listesi! En son nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? (Kandilli/AFAD) Ülkemizde yaşanan depremlere ilişkin verileri Kandilli Rasathanesi ve AFAD listeliyor. Depremlerin şiddeti, merkez üssü ve derinliği gibi bilgilerin yanı sıra, depremin meydana geldiği saat, enlem ve boylam bilgileri de vatandaşlar ile paylaşılıyor. Peki Türkiye'de en son nerede, kaç şiddetinde deprem oldu?
7.02.2024 Bilgi Rehberi
MHP, 55 belediye başkan adayını daha açıkladı
MHP, 55 belediye başkan adayını daha açıkladı Milliyetçi Hareket Partisi, Yozgat ve 54 ilçe ile beldenin belediye başkan adayını açıkladı.
27.01.2024 Gündem
MHP 55 adayını daha açıkladı
MHP 55 adayını daha açıkladı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde adaylıkları kesinleşen 55 yeni adayın isim listesini yayımladı.
21.01.2024 Gündem
Y ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: Y Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
Y ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: Y Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebeklerine kavuşacağı günü bekleyen aileleri hamilelik döneminde isim telaşı sarıyor. Erkek bebek bekleyen anne ve baba adaylarının çocuklarına vereceği isim konusu kafalarını karıştırıyor. Hayatları boyunca taşıyacakları ismin en güzel ve en eşsiz olmasını istiyorlar. İsim konusunda derin araştırmaya giren çiftler anlamlarına da özellikle dikkat ediyor. Kulağa hoş gelen isimleri tercih eden ebeveynler keşfedilmemiş, nadir bulunan, değişik, popüler ve modern çağa uygun isimler vermek istiyorlar. Y harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “Y ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
E ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: E Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
E ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: E Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Aileye yeni katılacak bireyin heyecanını yaşan aileler bebeklerine verecekleri isim için ayrı bir tatlı telaşın içerisine giriyor. Erkek bebek bekleyen anne ve baba adayları çocuklarının hayat boyu taşıyacağı ismi seçerken kararsız kalabiliyor. Bunun için uzun süre isim bulma arayışına giriyorlar. Çiftler çocuklarına en güzel ve en anlamlı isim vermek istiyor. Keşfedilmemiş, duyulmamış, nadir bulunan ve değişik isimler genellikle ailelerin seçenekleri arasında yer alıyor. İsmin kulağa hoş gelmesinin yanı sıra anlamları da dikkat edilen faktörler arasında yer alıyor. E harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “E ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Yeni yılın ilk hediyesi Milliyet Sanat
Yeni yılın ilk hediyesi Milliyet Sanat 2024’ü Milliyet Sanatla karşılıyoruz! Türkiye’nin en köklü kültür sanat dergisi yeni yılın ilk sayısıyla okuru tiyatrodan edebiyata, plastik sanatlardan sinemaya sanatın nabzını tutmaya çağırıyor.
3.01.2024 Kültür Sanat
Ortadoğu’da sınırları belirleyen kadın: Gertrude Bell
Ortadoğu’da sınırları belirleyen kadın: Gertrude Bell Gertrude Bell’in İngiltere’de başlayan hayatı Irak’ta son buldu. Araplar onu “Çöl kraliçesi” diye överken, Türkler “Çöl cadısı” diye yeriyordu. Nefretinin arkasında belki de nişanlısının Çanakkale’de öldürülmesi yatıyordu
24.12.2023 Gündem
CHP'de yerel seçim hazırlığı! İşte belirlenen 125 adayın tam listesi...
CHP'de yerel seçim hazırlığı! İşte belirlenen 125 adayın tam listesi... CHP'de adaylar netleşmeye devam ediyor. Aday gösterilen 125 isim daha belli oldu.
21.12.2023 Gündem
SON DAKİKA DEPREMLER LİSTESİ 📌 Az önce deprem mi oldu, nerede kaç şiddetinde? Kandilli/AFAD
SON DAKİKA DEPREMLER LİSTESİ 📌 Az önce deprem mi oldu, nerede kaç şiddetinde? Kandilli/AFAD Meydana gelen depremlere ilişkin veriler Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından vatandaşlar ile paylaşılmaya devam ediyor. Son dönemde İstanbul'da hissedilen birçok deprem meydana geliyor. Yaşanan depremlerin merkez üssü, derinlik, ve depremin büyüklüğüne ilişkin bilgiler paylaşılıyor. Peki En son nerede, kaç şiddetinde deprem oldu?
20.12.2023 Bilgi Rehberi
Alacak-verecek meselesinde dehşet yaşandı! Cinayeti itiraf ettiler
Alacak-verecek meselesinde dehşet yaşandı! Cinayeti itiraf ettiler Isparta'da alacak-verecek meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti. Cesedi yol kenarına bırakan zanlılar, polis merkezine giderek teslim oldu.
26.11.2023 Gündem
Artvin’de ayı dehşeti! Uzun süre boğuştu gözlerini hastanede açtı
Artvin’de ayı dehşeti! Uzun süre boğuştu gözlerini hastanede açtı Artvin’in Kemalpaşa ilçesinde ayının saldırdığı bir kişi yaralandı. Karşılaştığı ayı ile uzun süre boğuşan ve bunun sonucunda yaralanan şahıs yaşadığı dehşet anlarını anlattı.
19.09.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Yalvaç ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.