Otobüs yan yattı yolcular böyle savruldu
Otobüs yan yattı yolcular böyle savruldu Kütahya'da kamyon ile özel halk otobüsünün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 13 kişi hafif şekilde yaralandı. Kaza anı otobüsün güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Kaza, Kütahya-Tavşanlı Çevre Yolu üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Lütfi Utuğlu yönetimindeki 43 H 0210 plakalı özel halk otobüsü ile Mustafa Akbaba idaresindeki 43 AZ 621 plakalı kamyon çarptı. Kazada, özel halk otobüsünde yolcu olarak bulunan 13 kişi hafif şekilde yaralandı. Hayati tehlikeleri bulunmayan yaralılar, DPÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedavileri yapıldı. Yaralılar, daha sonra hastaneden taburcu edildi.
11.09.2019 Yaşam
Havada asılı kalan kamyonetin şoför böyle bekledi
Havada asılı kalan kamyonetin şoför böyle bekledi Bursa’da yan yatıp havada asılı kalan kamyonetin şoför kabininde mahsur kalan sürücü Dursun Çirti 45 dakika süren çalışmasının ardından kurtarıldı.
11.09.2019 Yaşam
Gaziosmanpaşa’da 5 katlı bina yan yattı
Gaziosmanpaşa’da 5 katlı bina yan yattı Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı tünel inşaatının geçtiği bölgedeki 1175 Sokak'ta binalarda oturanlar çatlama ve benzeri sesler üzerine yetkililere haber verdi. İlerleyen saatlerde sokakta 8 ailenin yaşadığı bir binanın yan yatmasıyla bina sakinleri kendilerini dışarı attı. Çökme tehlikesi yaşayan ve yan yatan bina önünde park halindeki bir otomobil de çökme nedeniyle oluşan çukura düştü. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine İGDAŞ, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevre güvenliğini alırken, itfaiye yan yatan apartmanla çevresindeki 8 apartmanı tahliye etti, sokağın elektriği kestirildi. Yan yatan bina sakinlerinden ve otomobili zarar gören Cafer Çınar, gazetecilere yaptığı açıklamada, saat 19.30'da işten geldiğini, saat 21.00'de ise binadaki çatlakları gördüğünü ifade etti.
11.09.2019 Yaşam
Afonkarahisar'da faciadan dönüldü!
Afonkarahisar'da faciadan dönüldü! Afonkarahisar'da yolcu otobüsü şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak devrildi. Yan yatan otobüste bulunan 33 kişi yaralandı. Kaza saat 05.30 sıralarında Afyonkarahisar-Kütahya karayolunun 47'nci kilometresinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre İstanbul'dan Fethiye'ye gitmekte olan Bilal Şabbak yönetimindeki 34 YK 0085 plakalı otobüs, şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda yoldan çıktı. Şarampole yan yatarak devrilen otobüste şoförle birlikte yaralanan toplam 33 kişi kaza yerine gelen ambulanslarla Afyonkarahisar ve Kütahya?daki çeşitli hastanelere kaldırıldı.
11.09.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri