Bayrampaşa'da büyük çaplı yangın
Bayrampaşa'da büyük çaplı yangın Bayrampaşa'da 3 katlı atölyede çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Alınan bilgiye göre, Baltaş Kilimciler Sanayi Sitesi'ndeki atölyede henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İş yerinde çalışanlar itfaiyeye haber verirken, kısa sürede büyüyen alevler 3 katlı binayı sardı. Olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliğini aldı. İtfaiye görevlileri de söndürme çalışmalarına başladı.
11.09.2019 Yaşam
Yanmaktan son anda kurtuldu
Yanmaktan son anda kurtuldu İstanbul Zeytinburnu'ndaki bir otoparkın teras katında park halindeyken yanan iki Otomobil, itfaiye ekiplerince söndürüldü.Emintaş Davutpaşa Matbaacılar Sitesi'nde çalışan Sedat Sakal (41), otomobilini otoparkın teras katına park etti.Araç içerisinde uyuyan Sakal, Sabah saatlerinde otomobilin yandığını farkederek dışarı çıktı. Durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildiren Sakal'ın kıyafetleri de tutuşurken, yanmaktan son anda kurtuldu.Alevler yanan otomobilin yanında bulunan park halindeki aracın da kısmen yanmasına yol açtı.Olay yerine gelen Bakırköy ve Zeytinburnu itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü.Araç sürücüsü Sakal, ifadesine başvurulmak üzeri polis merkezine götürüldü.
11.09.2019 Yaşam
Fatih'te çıkan yangında can pazarı
Fatih'te çıkan yangında can pazarı İstanbul Fatih’te Afrika uyruklu vatandaşların kaldığı apartmanda çıkan yangında adeta can pazarı yaşandı. Alevlerden kaçan şahıslar peş peşe camlardan atladı ve üst üste düştü. Olayda 10 kişi yaralandı.Fatih Aksaray Mahallesi Manastırcı Rıfat Sokak’ta Afrika uyruklu şahısların yaşadığı apartmandan dün çıkan yangında 10 kişi yaralandı. Yangında yaşanan can pazarı güvenlik kamera görüntülerine yansıdı. Dehşet anlarına ait görüntülerde yabancı uyruklu şahıslar bir bir camlardan atlamaya başlıyor. Alçak katlardan atlayan şahıslar hafif yaralanarak ayağa kalkmayı başarırken, üst katlardan atlayanlar ise yerde kıvranıyor. Görüntülerde tam 9 kişi, ardı ardına yere çakılıyor. Yabancı uyruklu bir şahıs ise sürünerek yangının yaşandığı binadan kaçmaya çalışıyor.Yangın sırasında çevredeki vatandaşlar da büyük panik yaşıyor. Binadan üst üste insanların atladığını görenler, çarşaf gererek düşenleri engellemeye çalışıyor. Bir süre sonra itfaiye ekipleri gelerek yangına müdahale ediyor.
11.09.2019 Yaşam
Alevlerin arasından böyle atladı
Alevlerin arasından böyle atladı Fatih’te bir apartmanda çıkan yangında paniğe kapılan bir vatandaş, kendisini 3. katın penceresinde aşağı bıraktı. Vatandaş olayı hafif yaralarla atlatırken, o anlar İHA kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
11.09.2019 Yaşam
Duman yüzlerinde patladı
Duman yüzlerinde patladı Yangını söndürmek için gelen itfaiye ekipleri kötü bir sürprizle karşılaştı. Bir anda binanın içinden gelen duman, parlayan alevin habercisi oldu.
11.09.2019 İlginç Videolar
Fabrika alev alev yandı
Fabrika alev alev yandı Karaman’da bir ambalaj fabrikası çıkan yangında alev alev yandı. Karaman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bağlı tüm itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yangının büyük olması nedeniyle alevlerin diğer fabrikalara sıçramaması için Konya ve Konya’nın Karaman’a yakın olan ilçelerinden itfaiye ekipleri istendi. Yangın itfaiyenin 2.5 saatlik çalışması sonucu ancak kontrol altına alınabilirken, fabrika tamamen kullanılamaz hale geldi.
11.09.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri