Yangın Paniği

Yangın Paniği

Son dakika yangın paniği haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yangın paniği gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yangın paniği haber sayfamızda...

Yangın Paniği

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 780 yangın paniği haberi bulunmuştur.
Son dakik: İstanbul'da TIR alev alev ilerledi, trafik durdu
Son dakik: İstanbul'da TIR alev alev ilerledi, trafik durdu Kuzey Marmara Otoyolu'nda seyir halindeki TIR'ın dorsesi alev alırken, Ankara yönüne trafik durdu.
5.04.2024 Gündem
İstanbul'da yangın paniği! Kurtarma seferberliği
İstanbul'da yangın paniği! Kurtarma seferberliği İstanbul Beyoğlu'nda, 5 katlı binanın giriş katında çıkan yangın bitişiğindeki binalara sıçradı. Yoğun duman nedeniyle binalarda mahsur kalan 2'si çocuk 11 kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
5.04.2024 Gündem
Okulda yangın paniği! 3 sınıf küle döndü
Okulda yangın paniği! 3 sınıf küle döndü Antalya’nın Alanya ilçesinde özel bir kolejde klimadan çıkan yangın büyümeden söndürüldü. Çıkan yangında 3 sınıf kullanılamaz hale geldi.
21.02.2024 Gündem
Kahreden yangın! 19 yaşındaki Emre hayatını kaybetti
Kahreden yangın! 19 yaşındaki Emre hayatını kaybetti İzmir’in Ödemiş ilçesinde 2 katlı evde çıkan yangında Emre Kuzum (19), hayatını kaybetti. Yangın ile ilgili soruşturma başlatıldı.
30.01.2024 Gündem
Sultangazi'de 4 katlı fabrikada yangın paniği!
Sultangazi'de 4 katlı fabrikada yangın paniği! Sultangazi'de ayakkabı imalathanesinde başlayan ve patlamaların meydana geldiği yangın itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucunda söndürüldü.
30.01.2024 Gündem
Ankara'da yangın paniği! 4 kişi dumandan etkilendi
Ankara'da yangın paniği! 4 kişi dumandan etkilendi Ankara’nın Çankaya ilçesinde 7 katlı binanın çatı katında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Dumandan etkilenen 4 kişiye sağlık ekiplerince müdahale edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
22.01.2024 Gündem
Bahçelievler'de yangın paniği! Kuşlarını ve köpeğini alıp kendilerini sokağa attılar
Bahçelievler'de yangın paniği! Kuşlarını ve köpeğini alıp kendilerini sokağa attılar Bahçelievler'de 6 katlı binanın bodrum katında çıkan yangını son anda fark eden 2 kadın kuşlarını ve köpeğini alarak kendini sokağa attı.
13.01.2024 Gündem
Hastanede yangın paniği! Psikiyatri hastası kaldığı odayı ateşe verdi
Hastanede yangın paniği! Psikiyatri hastası kaldığı odayı ateşe verdi Batman'da özel bir hastanede tedavi gören psikiyatri hastası M.C.Ç. (27), kaldığı odayı ateşe verdi. 20 hasta yakındaki bir özel hastaneye sevk edilirken, itfaiyenin müdahalesiyle yangın söndürüldü, M.C.Ç. gözaltına alındı.
11.01.2024 Gündem
Okul çatısında yangın paniği! 300 öğrenci tahliye edildi
Okul çatısında yangın paniği! 300 öğrenci tahliye edildi Diyarbakır’da bir okulun çatısında çıkan yangın, itfaiyenin 4 saatlik müdahalesi ile söndürüldü.
20.11.2023 Gündem
İstanbul'un iki ilçesinde yangın paniği! Ekipler olay yerinde
İstanbul'un iki ilçesinde yangın paniği! Ekipler olay yerinde Beylikdüzü Gürpınar Balık Hali'nde depoda yangın çıktı. İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangında iki baraka kullanılamaz hale geldi. Ataşehir'de ise hurda deposunda çıkan yangında, alevler kısa sürede büyüdü. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını, bitişiğindeki binaya sıçramadan söndürdü.
19.11.2023 Gündem
Gübre fabrikasında yangın paniği!
Gübre fabrikasında yangın paniği! İGSAŞ'a ait gübre fabrikasında çıkan yangın, itfaiyenin 30 dakikalık müdahalesi sonucunda kontrol altına alındı.
31.10.2023 Haberler
Gübre fabrikasında yangın paniği!
Gübre fabrikasında yangın paniği! Kocaeli'nde bir gübre fabrikasında çıkan yangın, itfaiyenin 30 dakikalık müdahalesi sonucunda kontrol altına alındı.
1.11.2023 Gündem
Bursa'da fabrikanın yanında yangın paniği
Bursa'da fabrikanın yanında yangın paniği Bursa’da fabrika yanında bulunan plastik geri dönüşüm malzemeleri yanmaya başladı. İtfaiye ekipleri yangını 1 saatlik çalışma ile fabrikaya sıçramadan söndürüldü.
25.10.2023 Haberler
Esenyurt’ta yangın paniği! Çocuklar böyle kurtarıldı
Esenyurt’ta yangın paniği! Çocuklar böyle kurtarıldı Esenyurt’ta bir binanın birinci katında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Dumanın sirayet ettiği apartmanda mahsur kalanlar itfaiye merdiveni ile kurtarıldı.
23.10.2023 Gündem
Yenikapı Metro İstasyonunda yangın paniği! Alarm devreye girdi
Yenikapı Metro İstasyonunda yangın paniği! Alarm devreye girdi İstanbul Fatih'de bulunan Yenikapı Metro İstasyonu'nda M1 Yenikapı-Kirazlı seferini yapan metro aracından çıkan dumanlar korku ve paniğe neden oldu. İstasyon dumanla kaplanırken, vatandaşlar duruma tepki gösterdi. Yapılan incelemede metro aracının fren sisteminden kaynaklanan bir arıza nedeniyle duman çıktığı öğrenildi.
15.10.2023 Haberler
Yenikapı Metro İstasyonunda yangın paniği! Alarm devreye girdi
Yenikapı Metro İstasyonunda yangın paniği! Alarm devreye girdi Fatih'de bulunan Yenikapı Metro İstasyonu'nda M1 Yenikapı-Kirazlı seferini yapan metro aracından çıkan dumanlar korku ve paniğe neden oldu. İstasyon dumanla kaplanırken, vatandaşlar duruma tepki gösterdi. Yapılan incelemede metro aracının fren sisteminden kaynaklanan bir arıza nedeniyle duman çıktığı öğrenildi.
15.10.2023 Gündem
Mersin'de 18. katta yangın paniği! Bir itfaiye eri dumandan etkilendi
Mersin'de 18. katta yangın paniği! Bir itfaiye eri dumandan etkilendi Mersin'de 18 katlı bir binanın son katında bulunan yabancı uyruklu bir aileye ait dairede saunadan çıktığı ileri sürülen yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun çabasıyla söndürüldü.
12.10.2023 Gündem
Bakırköy'de hastane bahçesinde yangın paniği
Bakırköy'de hastane bahçesinde yangın paniği Bakırköy’de hastane bahçesinde bulunan baz istasyonu yandı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken hastane çevresinde kısa süreli panik yaşandı.
9.10.2023 Gündem
Küçükçekmece’de yangın paniği! Mührü bozup faaliyete devam etmişler...
Küçükçekmece’de yangın paniği! Mührü bozup faaliyete devam etmişler... Küçükçekmece’de 6 katlı bir iş yerinin çatı katında yangın çıktı. İtfaiye ekipleri tarafından yangın söndürülürken korku dolu anlar yaşandı.
4.10.2023 Haberler
Küçükçekmece’de yangın paniği! Mührü bozup faaliyete devam etmişler...
Küçükçekmece’de yangın paniği! Mührü bozup faaliyete devam etmişler... Küçükçekmece’de 6 katlı bir iş yerinin çatı katında yangın çıktı. İtfaiye ekipleri tarafından yangın söndürülürken korku dolu anlar yaşandı.
4.10.2023 Gündem
Manisa'da bir eve yıldırım isabet etti!
Manisa'da bir eve yıldırım isabet etti! Manisa’da yıldırım düşmesi sonucu bir evde yangın çıktı. Taş ev ile eve bitişik halde bulunan samanlar çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.
28.09.2023 Gündem
Esenyurt’ta yangın paniği! Alevler bitişikteki binaya sıçradı
Esenyurt’ta yangın paniği! Alevler bitişikteki binaya sıçradı Esenyurt’ta bir binanın çatısında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevlerin bitişikte binanın çatısına sıçramasıyla yangın büyüdü. Alevler itfaiye ekipleri tarafından söndürdü
27.09.2023 Gündem
Genç operatöre mezar olmuştu! Yürek yakan paylaşım: Enkaz altındayım canım, belki başka bahara
Genç operatöre mezar olmuştu! Yürek yakan paylaşım: Enkaz altındayım canım, belki başka bahara Depremin vurduğu Hatay’da 8 katlı binanın üzerine çöktüğü iş makinesi enkazdan çıkarıldı. Genç operatöre mezar olan iş makinesi ise adeta hurda yığınına döndü.
27.09.2023 Haberler
Genç operatöre mezar olmuştu! Yürek yakan paylaşım: Enkaz altındayım canım, belki başka bahara
Genç operatöre mezar olmuştu! Yürek yakan paylaşım: Enkaz altındayım canım, belki başka bahara Depremin vurduğu Hatay’da 8 katlı binanın üzerine çöktüğü iş makinesi enkazdan çıkarıldı. Genç operatöre mezar olan iş makinesi ise adeta hurda yığınına döndü.
27.09.2023 Gündem
İstiklal Caddesi'nde iş merkezinde yangın paniği
İstiklal Caddesi'nde iş merkezinde yangın paniği İstiklal Caddesi'nde bulunan bir iş merkezinde yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü.
19.09.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yangın Paniği ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.