Bağdat Caddesi'nde terör estirdiler!
Bağdat Caddesi'nde terör estirdiler! Trafik magandaları diğer sürücülerin canını tehlikeye sokmaya devam ediyor. Kadıköy Bağdat Caddesi üzerinde iki trafik magandası yaptığı tehlikeli hareketlerle diğer sürücülere zor anlar yaşatırken, tüm bu yaşananlar saniye saniye cep telefonu kameralarına yansıdı. Trafik magandalarının bu kez adresi Bağdat Caddesi oldu. İki maganda bindikleri lüks araçlarla cadde üzerinde drift yapmaya başladı. Yolu adeta kapatan magandalar yaptıkları yanlama hareketiyle yoldan seyir halinde giden diğer sürücülerin canını tehlikeye soktu. Bir maganda tehlikeli şovunu yaparken, az kalsın yolda seyir halinde giden bir servis minibüsüne çarpacaktı. Son anda aracının hakimiyetini sağlarken, hiç bir şey olmamış gibi yoluna devam etti.Tüm bu yaşananlar da cep telefonu kameralarına yansıdı. Görüntülerde drift yapan şahıslar caddede terör estiriyor. Bu sırada bir servis minibüsüne trafik magandası çarpmaktan son anda kurtarıyor. Daha sonra iki şahıs şovlarına devam ediyor.
11.09.2019 Yaşam
Ciddiye bile almadıkları genç kız, akıllarını aldı!
Ciddiye bile almadıkları genç kız, akıllarını aldı! Malezyalı profesyonel yarışçı Leona Shin, şaka için otomobil kullanmayı yeni öğrenen genç kız kılığına girince, direksiyon hocalarına dehşeti yaşattı. İşte o ilginç ve komik anlar...
11.09.2019 Otomobil
Trafiği birbirine kattı!
Trafiği birbirine kattı! Güngören’de üstü açık aracıyla trafikte adeta kazaya davetiye çıkarır gibi makas atarak ilerleyen sürücü korku saçtı. Sürücünün trafikteki tehlikeli hareketleri böyle görüntülendi. Güngören’de üstü açık bir araçla trafikte makas atarak ilerleyen sürücü çevresindeki sürücülere korkulu anlar yaşattı. Yaşanan olay aracın arkasında bulunan başka bir araçtaki vatandaş tarafından saniye saniye görüntülendi. Trafikte hem kendi hayatını, hem de diğer sürücülerin hayatını hiçe sayan sürücünün tehlikeli hareketleri çevredeki vatandaşları korkuttu. Sürücünün tehlikeli hareketlerinin yanı sıra görüntülerde yolun karşısına geçmek isteyen bir kadının korktuğu da görülüyor. Yolun karışışına geçmek isteyen bir kadının aracın ani hareketlerinden korkarak geri çekildiği anlar da kameraya yansıyor. Bir süre tehlikeli bir şekilde ilerleyen araç daha sonra gözden kayboluyor.
11.09.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri