Yaşında

Yaşında

Son dakika yaşında haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yaşında gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yaşında haber sayfamızda...

Yaşında

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 74.836 yaşında haberi bulunmuştur.
Filenin Sultanları'nın yıldızı Hande Baladın'dan Milletler Ligi cevabı! 'Yapacağımıza inanıyoruz'
Filenin Sultanları'nın yıldızı Hande Baladın'dan Milletler Ligi cevabı! 'Yapacağımıza inanıyoruz' Filenin Sultanları'nın yıldızlarından Hande Baladın, "Baladın" belgeselinin galasında açıklamalarda bulundu. Hande Baladın, Milletler Ligi'ne dair konuştu.
9.05.2024 Voleybol
Mersin'de dehşet! Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti
Mersin'de dehşet! Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti Mersin'de bir kişi, boşanma aşamasında olan 1 çocuk annesi Ukraynalı eşini öldürüp intihar etti.
9.05.2024 Gündem
İNCİ TANELERİ DİLBER KİM, GERÇEK ADI NEDİR? İnci Taneleri'nin Dilber'i Hazar Ergüçlü kimdir, kaç yaşında?
İNCİ TANELERİ DİLBER KİM, GERÇEK ADI NEDİR? İnci Taneleri'nin Dilber'i Hazar Ergüçlü kimdir, kaç yaşında? İnci Taneleri geçtiğimiz haftalarda Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlamıştı. Bu akşam yeni bölümü ile izleyicilerle buluşacak olan İnci Taneleri dizisinde Dilber karakterini Hazar Ergüçlü canlandırıyor. Peki İnci Taneleri'nin Dilber'i Hazar Ergüçlü kimdir, kaç yaşında?
9.05.2024 Bilgi Rehberi
K-pop yıldızı Hyuna'dan şaşırtan itiraf! Zayıf kalabilmek için yaptığı şok etti
K-pop yıldızı Hyuna'dan şaşırtan itiraf! Zayıf kalabilmek için yaptığı şok etti K-pop denildiği zaman akla ilk gelen isimlerden biri olan Hyuna, yeni bir röportajında ​​uzun yıllardır yaşadığı düzensiz beslenmeyi anlattı. Müzik sahnesine ilk çıktığında henüz 15 yaşında olan yıldız ismin yaptıklarını duyanlar, şaşkınlıklarını gizleyemedi.
9.05.2024 Cadde
Real Madrid'i finale taşıyan Joselu ile ilgili şaşırtan gerçek! Nereden nereye
Real Madrid'i finale taşıyan Joselu ile ilgili şaşırtan gerçek! Nereden nereye Şampiyonlar Ligi yarı final rövanşında duble yaparak Real Madrid'in final vizesi almasında başrolü oynayan deneyimli golcü ile ilgili şaşırtan gerçek ortaya çıktı.
9.05.2024 Şampiyonlar Ligi
Ajdin Hasic hedefini açıkladı: Kendimi kanıtlamak istiyorum
Ajdin Hasic hedefini açıkladı: Kendimi kanıtlamak istiyorum Beşiktaş’tan kiralık olarak Bosna Hersek Ligi takımlarından FK Sarajevo’da forma giyen Ajdin Hasic, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
9.05.2024 Beşiktaş
Hamilelik haberi okulu karıştırdı! Öğrenciyle uygunsuz ilişkinin detayları pes dedirtti
Hamilelik haberi okulu karıştırdı! Öğrenciyle uygunsuz ilişkinin detayları pes dedirtti Her şey 'güzel öğretmenin' öğrencisine, 11 haneli telefon numarasının 10 rakamını vermesiyle başladı. İkili arasındaki uygunsuz ilişki en sonunda ortaya döküldüğünde, skandalın sayısız detayları mahkemede peş peşe gün yüzüne çıktı. Buna göre kadın öğretmen, kefaletle serbest kaldığı sırada ikinci bir öğrenciyle daha yasak ilişki yaşayarak hamile kaldı...
9.05.2024 Dünya
Estetik ameliyatta masada kaldı! Her yer bir anda kan gölüne döndü, tüyler ürperten görüntü
Estetik ameliyatta masada kaldı! Her yer bir anda kan gölüne döndü, tüyler ürperten görüntü Güney Koreli bir şarkıcıya benzemek için ameliyat masasına yatan genç, masadan kalkamadı. Olayın detayları ise dünya medyasında ses getirdi.
9.05.2024 Dünya
Kadın çiftçiler üretmeye devam ediyor
Kadın çiftçiler üretmeye devam ediyor Antalya’nın örtü altı tarımda başı çeken ilçelerden Aksu’da, sebze üretimi devam ediyor. Yaklaşık 47 bin dekarda gerçekleştirilen örtü altı üretim de hasatlar, haziran ayı sonuna kadar devam edecek.
9.05.2024 Ekonomi
Süreyya Yalçın’ın acı günü! Annesi hayatını kaybetti
Süreyya Yalçın’ın acı günü! Annesi hayatını kaybetti Son dönemde verdiği kilolarla gündeme gelen sosyetik güzel Süreyya Yalçın, bugün acı haberle sarsıldı. Açıklamalarıyla ve paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen ismin annesi Ülkü Yalçın, 77 yaşında hayatını kaybetti.
9.05.2024 Cadde
🎤 KALBEN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ? Şarkıcı Kalben Sağdıç neden gözaltına alındı?
🎤 KALBEN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ? Şarkıcı Kalben Sağdıç neden gözaltına alındı? Kalben Sağdıç günün en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. İstanbul'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan Şarkıcı Kalben Sağdıç ile ilgili bilgiler bu gelişmenin ardından araştırma konusu olmaya başladı. Peki Kalben Sağdıç kimdir, kaç yaşında, neden gözaltına alındı?
9.05.2024 Bilgi Rehberi
Kim der ki 43 yaşında! Petek Dinçöz'ün fit haline beğeni yağdı
Kim der ki 43 yaşında! Petek Dinçöz'ün fit haline beğeni yağdı Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, son dönemde uyguladığı sağlıklı beslenme programıyla tam 11 kilo vermişti. Başarılı isim, dördüncü Uluslararası Zirve Ödülleri'nde 'Yılın Zirvedeki Kadın Fantezi Müzik Sanatçısı' kategorisinde ödüle layık görüldü. Dinçöz, fit halleriyle dikkat çekti.
9.05.2024 Cadde
Dört yıllık evlilik bitti!
Dört yıllık evlilik bitti! Oyuncu Görkem Sevindik ile dört yıl önce nikâh masasına oturduğu milli basketbolcu Kübra Siyahdemir’den üzücü haber geldi. Bir çocukları olan ünlü çift, anlaşmalı olarak boşandı.
9.05.2024 Cadde
Çelik kanatlar Kıbrıs'ta! Uçaktan atlayıp kurtuldu, TCG Kocatepe'de dost ateşiyle vuruldu
Çelik kanatlar Kıbrıs'ta! Uçaktan atlayıp kurtuldu, TCG Kocatepe'de dost ateşiyle vuruldu Kıbrıs Barış Harekâtı’nın üzerinden neredeyse yarım asırlık bir süre geçmiş olsa da birçok detay yeteri kadar kayıt alınmadığı için gizemini koruyor. Sonuçları sebebiyle günümüzde dahi zaman zaman gündemde yer bulan, Türkiye Cumhuriyeti tarihindeki en önemli olaylardan biri olan harekâta ilişkin ortaya çıkan yeni detaylar ise o dönemde yaşananları gözler önüne seriyor.
9.05.2024 Gündem
6 Şubat'la başlayıp pik yaptı! 'Change araç' kabusu: Porsche'u bile böyle yutturdular
6 Şubat'la başlayıp pik yaptı! 'Change araç' kabusu: Porsche'u bile böyle yutturdular Dolandırıcılar ‘change araç’ yöntemiyle mağduriyet yaratmaya devam ediyor. Bunlardan bir tanesi de geçtiğimiz günlerde Erzurum'da yaşandı. Muayeneden geçmiş Porsche marka aracın aslında change işlemine sokulduğunu tespit eden oto ekspertiz uzmanı Eyüp Yavuz, hileyi ele veren 'ürün takip numarası'nı açıkladı.
9.05.2024 Ekonomi
SURVİVOR YUNUS EMRE KİMDİR, kaç yaşında, evli mi? Survivor Yunus Emre Özden ne iş yapıyor, nereli?
SURVİVOR YUNUS EMRE KİMDİR, kaç yaşında, evli mi? Survivor Yunus Emre Özden ne iş yapıyor, nereli? Survivor'da Yunus Emre yaşadığı tartışmalar sıklıkla gündeme geliyor. Yaptığı açıklamalar ile gündeme gelen Yunus Emre'nin yaşamı merak edilen konular arasında bulunuyor. Peki Survivor Yunus Emre kimdir, kaç yaşında?
8.05.2024 Bilgi Rehberi
FURKAN KIZILAY BİYOGRAFİSİ | Survivor Furkan Kızılay kimdir, nereli, hangi sezon yarıştı? Survivor All Star 2024 Furkan Kızılay kaç yaşında, hangi dizilerde rol aldı?
FURKAN KIZILAY BİYOGRAFİSİ | Survivor Furkan Kızılay kimdir, nereli, hangi sezon yarıştı? Survivor All Star 2024 Furkan Kızılay kaç yaşında, hangi dizilerde rol aldı? Survivor All Star 2024 yarışmacısı Furkan Kızılay hayatı merak ediliyor. Survivor All Star 2024 yarışmacıları arasında sevilen oyuncu ve şarkıcı Furkan Kızılay da yer alıyor. Survivor All Star 2024 yarışmasında Mavi takımda yer alan Furkan Kızılay'ın kim olduğu merak konusu oldu. Peki, Survivor Furkan Kızılay kimdir, nereli ve hangi sezon yarıştı? Survivor All Star 2024 Furkan Kızılay kaç yaşında, hangi dizilerde rol aldı? İşte Furkan Kızılay biyografisi…
8.05.2024 Bilgi Rehberi
Çılgın arıcı arılara meydan okudu! "Arılarım beni tanıyor" dedi ve...
Çılgın arıcı arılara meydan okudu! "Arılarım beni tanıyor" dedi ve... Hatay'ın Payas ilçesinde arıcılık yapan Üzeyir Yarar, 'arılarım beni tanıyor' diyerek atletle arılarına bakım yaptı.
8.05.2024 Gündem
Türkiye'de bir ilki başarmıştı! Ünlü doktor hayatını kaybetti
Türkiye'de bir ilki başarmıştı! Ünlü doktor hayatını kaybetti Türkiye ve dünyanın önde gelen kalp doktorlarından Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Cevat Yakut, 82 yaşında hayatını kaybetti.  
8.05.2024 Gündem
Uyuşturucudan gözaltına alına şarkıcı Kalben'in ifadesi ortaya çıktı!
Uyuşturucudan gözaltına alına şarkıcı Kalben'in ifadesi ortaya çıktı! İstanbul'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda ünlü şarkıcı Kalben Sağdıç gözaltına alındı. Kalben emniyetteki ifadesinde, "İçiciyim ben, satmıyorum” dediği öğrenildi.
8.05.2024 Gündem
Cam tabutun önünde başını eğdi! Ülkeyi arka plandan yöneten ‘gölge lider’ öldü
Cam tabutun önünde başını eğdi! Ülkeyi arka plandan yöneten ‘gölge lider’ öldü Demir yumrukla yönetilen Kuzey Kore'nin gizli lideri olarak görülen Kim Ki Nam yaşamını yitirdi, Nam'ın cenazesindeki fotoğraflar ise dünyada ses getirdi.
8.05.2024 Dünya
Şarkıcı Kalben gözaltına alındı!
Şarkıcı Kalben gözaltına alındı! Ünlü şarkıcı Kalben Sağdıç İstanbul'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındı.
8.05.2024 Haberler
Engelli oğlunu timsahlara attı! Cani çift tutuklandı: Kocam 'yük olarak' görüyordu
Engelli oğlunu timsahlara attı! Cani çift tutuklandı: Kocam 'yük olarak' görüyordu Kocası henüz altı yaşında olan engelli oğullarını 'yük olarak' görüyor ve ölmesini istiyordu. Öyle ki, cani çift bu konuda sıklıkla kavga ediyordu. Annesi ise, kocasının baskılarıyla zavallı çocuğu içinde vahşi timsahların yüzdüğü kanala attı. Çocuğun parçalanmış cesedi, timsahlardan birinin ağzında bulundu.
8.05.2024 Dünya
Dünyanın içerisindeki gizli gezegen! Artık kanıtlandı, şekli bile belli
Dünyanın içerisindeki gizli gezegen! Artık kanıtlandı, şekli bile belli Bilim insanları Dünya'nın içerisinde bulunan bir başka gezegene ait kanıtları bulduklarını duyurdu.
8.05.2024 Dünya
KADEM'den Canan Sarı açıklaması! "İftiraya maruz kaldı, gerçeklik payı yoktur"
KADEM'den Canan Sarı açıklaması! "İftiraya maruz kaldı, gerçeklik payı yoktur" Kadın ve Demokrasi Derneği'nden (KADEM) basında yer alan Canan Sarı iddialarına tepki geldi. Yapılan açıklamada "6 yaşında evlendirilen kız çocuğu davasında mağdurun avukatlığını yürüten Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Avukat Canan Sarı, bugün bir gazetenin manşetten verdiği haberde apaçık bir iftiraya maruz kalmıştır. Sarı'ya yönelik ithamların hiçbir gerçeklik payı yoktur" denildi.
7.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yaşında ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.