Yazlık Ev

Yazlık Ev

Son dakika yazlık ev haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yazlık ev gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yazlık ev haber sayfamızda...

Yazlık Ev

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.059 yazlık ev haberi bulunmuştur.
Hiç dinmeyen acı! 6 Şubat... Saat 04.17... 53 bin 537 can gitti
Hiç dinmeyen acı! 6 Şubat... Saat 04.17... 53 bin 537 can gitti Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı. Dünya üzerinde görülmemiş şekilde 7 üzerinde iki deprem peş peşe geldi. Güneydoğu’da 11 kent yerle bir oldu, 14 milyon kişi doğrudan etkilendi. 53 binden fazla kişi hayatını kaybetti. Rakamların anlatmaya kifayetsiz kaldığı felaketten geriye, milyonlarca enkaz, yüz binlerce yaralı, gözü yaşlı insanlar ve hiç dinmeyecek acılar kaldı.
6.02.2024 Gündem
S ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: S Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
S ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: S Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba olmaya hazırlanan çiftler için en eğlenceli süreçlerden birisi de bebeklerine verecekleri isim oluyor. Bu dönemde derin bir araştırma sürecine giren anne ve baba adayları kız isimleri ve anlamları konusunda bilgi topluyor. Karar vermesi zor olan isimler konusunda ebeveynler keşfedilmemiş, duyulmamış, nadir bulunan, popüler ve modern çağa uygun isimler seçmek istiyor. Ancak aileler isimlerin yanı sıra anlamları hakkında özen gösteriyor. S harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “S ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Erman Toroğlu'nun Bodrum'daki lüks evindeki hırsızlık önlemleri 'yok artık' dedirtti!
Erman Toroğlu'nun Bodrum'daki lüks evindeki hırsızlık önlemleri 'yok artık' dedirtti! Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi'nin son konuğı Erman Toroğlu oldu. Evine hırsız girmesi ihtimaline karşı her önlemi alan Toroğlu'nun baş ucunda göz yaşartıcı sprey ve Afrika'dan getirttiği bir tokmak var. Ünlü yorumcunun çekmecesinde ise Güney Kore'den aldığı cop bulunuyor.
22.08.2023 Cadde
Erman Toroğlu, lüks evinin kapılarını 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi'ne açtı!
Erman Toroğlu, lüks evinin kapılarını 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi'ne açtı! Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi'nin son konuğı Erman Toroğlu oldu. Ünlü yorumcu, yatak odasındaki çekmecesinin içindeki sopayı gösterdi Sopayı Kore'den aldığını söyleyecen yorumcu, neden başucuna koyduğunu da anlattı.
21.08.2023 Televizyon
Fransa'da tatil evi cehenneme döndü! 9 ölü, 2 kayıp
Fransa'da tatil evi cehenneme döndü! 9 ölü, 2 kayıp Öğrenme güçlüğü çeken bir grup engelli gencin kaldığı yazlık evde sabah saatlerinde facia yaşandı, ekipler 11 kişiye ulaşılamadığını bildirdi. İlerleyen saatlerde dokuz ceset bulundu.
9.08.2023 Dünya
Bodrum'da sezonda aylık 7 milyon liraya kiralık villa
Bodrum'da sezonda aylık 7 milyon liraya kiralık villa Muğla'nın Bodrum ilçesinde, kiralık villa ve konut fiyatları yükselişe geçti. Geçen sezon aylık kira bedeli 100 bin lira olan villaların bu yıl aylık kirası 150 bin liradan başlayıp, 7 milyon liraya kadar yükseldi.
23.03.2023 Haberler
Bodrum'da sezonda aylık 7 milyon liraya kiralık villa
Bodrum'da sezonda aylık 7 milyon liraya kiralık villa Muğla'nın Bodrum ilçesinde, kiralık villa ve konut fiyatları yükselişe geçti. Geçen sezon aylık kira bedeli 100 bin lira olan villaların bu yıl aylık kirası 150 bin liradan başlayıp, 7 milyon liraya kadar yükseldi.
23.03.2023 Ekonomi
Depremden sonra yazlık yerlerde kiralık ve satılık ev fiyatları yükseldi
Depremden sonra yazlık yerlerde kiralık ve satılık ev fiyatları yükseldi Depremlerinin ardından yazlık yerlere gelen depremzedelerin kiralık ve satılık evlere ilgi gösterdiğini belirten gayrimenkul uzmanı Şule Alp, bu durumun emlak piyasasını yükselttiğini dile getirdi.
15.03.2023 Ekonomi
Esnaf iş başı yaptı
Esnaf iş başı yaptı İki büyük depremin merkez üssü Kahramanmaraş’ta esnaf, hasarsız ya da az hasarlı iş yerlerini açtı. Fırınını açan Kuzugüden ‘Yaralılarımızı hastaneye kaldırdık, ölülerimizi gömdük, bağrımıza taş basıp işe koştuk” dedi.
20.02.2023 Gündem
Tekirdağ'da yazlık konutlar, depremzedelere açılıyor
Tekirdağ'da yazlık konutlar, depremzedelere açılıyor Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde yazlık konut sahipleri, evlerinin kapılarını depremzedeler için açtı. Belediye Başkanı Hikmet Ata, "Talebimize karşılık dönüş iyi oldu. Kendi eşyalı villalarını verdiler, bazıları sıfır yeni binalarını satıştan vazgeçerek tahsis etti. Çekyat, yatak ve yorgan gibi bazı ihtiyaçları da biz giderdik" dedi.
14.02.2023 Ekonomi
Sır olay! İstanbul'dan tatile geldiği Karasu'da kayboldu
Sır olay! İstanbul'dan tatile geldiği Karasu'da kayboldu İstanbul’dan tatil için Sakarya’nın Karasu ilçesindeki yazlık evine gelen Özkan Yılmaz'dan (41) salı gününden beri haber alınamıyor.
19.01.2023 Gündem
Yazlık ev dalgalara kapıldı!
Yazlık ev dalgalara kapıldı! ABD’nin Kuzey Carolina eyaletindeki sahilde meydana gelen kıyı erozyonu nedeniyle yazlık bir ev dalgalara kapıldı. Yetkililer, bu bölgedeki plajlardan uzak durulması konusunda uyarıda bulundu.
12.05.2022 Haberler
Yazlık ev dalgalara kapıldı!
Yazlık ev dalgalara kapıldı! ABD’nin Kuzey Carolina eyaletindeki sahilde meydana gelen kıyı erozyonu nedeniyle yazlık bir ev dalgalara kapıldı. Yetkililer, bu bölgedeki plajlardan uzak durulması konusunda uyarıda bulundu.
12.05.2022 Dünya
Antalya'da denizin dibinden çıkarıldı! Kağıtlara çizdiler, tek istekleri var
Antalya'da denizin dibinden çıkarıldı! Kağıtlara çizdiler, tek istekleri var Antalya'da tutulan Hıdırellez dilekleri, Konyaaltı Sahili’nde, deniz dibinde dalgıçlarca görüntülendi. Kağıtlara yazılan ilginç dilekler dikkat çekti.
12.05.2022 Haberler
Hıdırellez dilekleri dudağa dolgu, Bodrum'da yazlık ev
Hıdırellez dilekleri dudağa dolgu, Bodrum'da yazlık ev Antalya'da tutulan Hıdırellez dilekleri, Konyaaltı Sahili’nde, deniz dibinde dalgıçlarca görüntülendi. Kağıtlara yazılan '2022 model cip', 'Bodrum'da yazlık ev', 'Dudağıma dolgu, burnuma estetik' gibi ilginç dilekler dikkati çekti.
12.05.2022 Gündem
Antalya'da denizin dibinden çıkarıldı! Kağıtlara çizdiler, tek istekleri var
Antalya'da denizin dibinden çıkarıldı! Kağıtlara çizdiler, tek istekleri var Antalya'da tutulan Hıdırellez dilekleri, Konyaaltı Sahili’nde, deniz dibinde dalgıçlarca görüntülendi. Kağıtlara yazılan ilginç dilekler dikkat çekti.
12.05.2022 Gündem
Mimari bir deha: 'Bitmeyen Kilise'nin yaratıcısı Antoni Gaudi
Mimari bir deha: 'Bitmeyen Kilise'nin yaratıcısı Antoni Gaudi Antoni Gaudi eserleriyle tüm dünyada büyük yankı uyandıran Katalan bir mimar olarak tarihe damgasını vurdu. İşte halk arasında 'bitmeyen kilise' olarak bilinen "La Sagrada Familia (Kutsal Aile)" adlı bazilikanın yaratıcısı Gaudi'nin hayatı hakkında merak edilenler.
11.05.2022 Kültür Sanat
Muğla ve İzmir'de pandemide artan yazlık villa kiraları bu sezon da yükselişte
Muğla ve İzmir'de pandemide artan yazlık villa kiraları bu sezon da yükselişte İzmir'in Çeşme, Urla ve Foça ile Muğla'nın Bodrum, Marmaris, Fethiye ve Datça ilçelerinde sezonun yaklaşmasıyla birlikte kiralık villa fiyatları da yükselişe geçti. Bodrum'da geçen sezon 50 bin lira kira istenen villaların ise donanımına göre aylık kiraları 90 bin ile 100 bin liraya kadar yükseldi. İzmir Çeşme'de villaların 3 aylık sezonluk kiraları yüzde 100 artışla Çeşme'de 250 bin ile 750 bin, Urla ve Foça'da ise 50 bin ile 100 bin liraya kadar çıkıyor.
14.04.2022 Ekonomi
Yazlıklara çalışma odası damga vuracak! 'Kalıcı olarak yerleşiyorlar'
Yazlıklara çalışma odası damga vuracak! 'Kalıcı olarak yerleşiyorlar' Yaza kısa bir süre kala yazlık evlerde yenilemelerin hızı arttı. Bu yıl birçok yazlıkçı hem tatil yapmak hem de işlerine devam edebilmek için çalışma odası da yaptırıyor.
15.03.2022 Dekorasyon
Altınoluk'ta temel kazısında Roma döneminden mezarlar bulundu
Altınoluk'ta temel kazısında Roma döneminden mezarlar bulundu Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Altınoluk Mahallesi'nde gerçekleştirilen temel kazısı sırasında, Roma dönemine ait; M.Ö. 3'üncü, 4'üncü ve 5'inci yüzyıllara ait pitos, lahit, kiremit ile kremasyon mezarlarının bulundu.
8.01.2022 Gündem
Sahte peygambere 3 yıl 1 ay hapis cezası
Sahte peygambere 3 yıl 1 ay hapis cezası Kocaeli'de kendisini 'peygamber' olarak tanıttığı, 'yüz görümlüğü' adı altında para aldığı öne sürülen Şaban Özdil’in de aralarında bulunduğu 9 kişinin 'dini inanç ve duyguların istismar edilmesi suretiyle dolandırıcılık' suçundan yargılandığı davada karar verildi. Örgüt kurmak suçundan tüm sanıklar beraat ederken, kendisini ‘Rafet Efendi’ olarak tanıtan Şaban Özdil, 'peygamber' sıfatını kullanması ve dolandırıcılık suçlamasıyla 3 yıl 1 ay 15 gün hapis ve 19 bin 660 TL adli para cezasına çarptırıldı.
16.11.2021 Gündem
Yazlık evindeki tandırda esrar buldu, polise verdi
Yazlık evindeki tandırda esrar buldu, polise verdi Bingöl'ün Genç ilçesinde Mehmet Ali Aktay, bakım için gittiği yazlık evinin bahçesindeki tandırda bulduğu 196 gram esrarı, polise teslim etti.
25.10.2021 Gündem
Karavan ve tekne tutkunları merakla bekliyor! Bir ilk olacak
Karavan ve tekne tutkunları merakla bekliyor! Bir ilk olacak Bu yıl hem denizseverler hem de kamp ve karavan tutkunları aynı fuarda bir araya geliyor. 18-26 Eylül tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek olan Boat Show Kamp ve Karavan Fuarı, ziyaretçilerini ağırlamaya hazır! Fuarda toplam maliyeti 900 milyon TL’yi bulan 118 tekne ve 80 karavan Türkiye’de ilk kez deniz üzerinde birlikte görücüye çıkıyor.
17.09.2021 Ekonomi
Marmara Boat Show kapılarını açıyor
Marmara Boat Show kapılarını açıyor Marmara Boat Show Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları ve Kamp & Karavan ve Doğa Sporları Fuarı, Anadolu Expo Fuarcılık tarafından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği izni ile 18 – 26 Eylül 2021 tarihlerinde MarinTurk İstanbul City Port ev sahipliğinde deniz üzerinde yapılacak.
13.09.2021 Ekonomi
Hem konut hem yazlık sigortalandı
Hem konut hem yazlık sigortalandı Evlerde kalış süreleri artınca, konut sigortalarında bir hareketlenme yaşandı. Konut içi kaza riski, kiracılar için eşya poliçeleri ve yazlık evlerin sigortalanmasına da ilgi var.
17.08.2021 Gayrimenkul

Benzer Haber Etiketleri

Yazlık Ev ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.