Hırsızlık yapmak isterken ip koptu, üçüncü kattan yere çakıldı!
Hırsızlık yapmak isterken ip koptu, üçüncü kattan yere çakıldı! Gaziantep’te, bir şahıs, hırsızlık için girdiği bir binanın üçüncü katından inmeye çalışırken tutunduğu ipin kopması sonucu yere çakılarak ağır yaralandı. Şahıs kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, düşme anı ise yakındaki başka bir binanın güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.
21.05.2020 Haberler
Kadın doktor sekizinci kattan yere çakıldı
Kadın doktor sekizinci kattan yere çakıldı İstanbul'da bir Devlet Hastanesi'nde Beyin ve Sinir Cerrahisi bölümünde görev yapan Uzman Doktor, sekizinci katta bulunan evinden aşağıya düşerek ağır yaralandı. Sekizinci kattan yere düşen kadına ilk müdahaleyi doktor eşi yaptı
16.10.2019 Haberler
Asansör 6. kattan yere çakıldı! Yaralılar var...
Asansör 6. kattan yere çakıldı! Yaralılar var... Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde bir apartmanın asansörü 6. kattan yere çakıldı, olayda 5 kişi yaralandı.
12.08.2019 Gündem
Balkona hava almaya çıkan adam önce asılı kaldı sonra düştü
Balkona hava almaya çıkan adam önce asılı kaldı sonra düştü Rusya’da evinin balkonuna hava almaya çıkan adam dengesini kaybedince önce parmaklıklara takıldı ardından 6’ncı kattan aşağıya düştü. Rusya'nın Krasnoyarsk Krayı'nda bulunan Kansk şehrinde bir adam balkonuna hava almaya çıktı. Evi 6’ncı katta bulunan adam balkonunda hava aldığı sırada demir korumalığa oturdu. Bu sırada dengesini kaybeden adam düşme tehlikesi geçirdi. Elleriyle balkon demirini tutan adam bağırarak evin içerisindeki karısını çağırdı. Karısı balkona çıkarak eşine yardım etmeye çalıştı. Adam ise kendi yöntemiyle kurtulacağını söyleyerek eşinin yardımını geri çevirdi. Adamın bu planı ise faciayla sonuçlandı. Balkonda asılı kalan adam eşinin yardımını geri çevirerek alt kat komşusunun balkonuna atlayacağını söyledi. Bacaklarıyla alt kattaki balkona yönelmek için hızlanmaya çalışan adamın planı işe yaramadı. Adam 6’ncı kattan aşağıya sert bir şekilde düştü. Bu anları ise mahallede olayları izleyen komşuları cep telefonuyla çekti. Adamın hastaneye kaldırıldığı fakat düşmenin etkisiyle hayatını kaybettiği öğrenilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
11.09.2019 Haberler
Paraşütçü böyle yere çakıldı
Paraşütçü böyle yere çakıldı Hatay’ın İskenderun ilçesinde yamaç paraşütüyle atlayış yapan bir genç, inişe geçtiği sırada yere çakılarak yaralandı. O anlar cep telefonu kamerası tarafından görüntülendi. İskenderun ilçesi Amanos Dağı eteklerinden atlayış yapan Erdoğan Yarlılar (24), şehir merkezinde bulunan Atatürk anıtı alanına inmek istedi. Paraşütüyle inişe geçen Yarlılar, bir anda paraşütün kontrolünü kaybederek yere çakılıp yaralandı. Çevrede bulunanların ihbarıyla olay yerine çağrılan ambulans ile İskenderun Devlet Hastanesine kaldırılan Erdoğan Yarlılar, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Erdoğan Yarlılar'ın yere çakıldığı an ise o esnada meydanda buluan bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
11.09.2019 Yaşam
Asansör ikinci kattan yere çakıldı: 1 yaralı
Asansör ikinci kattan yere çakıldı: 1 yaralı Piyalepaşa’da, midye imalathanesindeki yük asansörünün ikinci kattan zemine düşmesi sonucu bir kişi yaralandı. Yaralı vatandaş olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Olay, saat 09.00 sıralarında Beyoğlu Piyalepaşa Mahallesinde Toprak Tabya Sokakta meydana geldi. Midye imalathanesinde çalışan Fatma Okta (29) isimli kadın, midye tenceresini ikinci kattaki imalathaneye çıkartmak için asansöre bindi. Asansör, zemin kattan ikinci kata geldiğinde ise henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı zemin kata düştü. Düşmenin etkisiyle asansör içerisinde bulunan Okta’nın bacağı kırıldı. Acının etkisiyle bağıran kadını akrabaları sakinleştirmeye çalıştı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri asansörün demirlerini keserek yaralı kadını kurtardı. Yaralı kadın 112 sağlık ekipleri tarafından ambulansa alınarak çevredeki bir hastaneye götürüldü.
11.09.2019 Yaşam
Sirkte facia! Yere çakıldı!
Sirkte facia! Yere çakıldı! Sirkte facia! Yere çakıldı!
11.09.2019 İlginç Videolar
Otomobil kadına çarptı, kadın kafa üstü yere çakıldı
Otomobil kadına çarptı, kadın kafa üstü yere çakıldı Başkent’te seyir halindeki otomobil karşıdan karşıya geçmek isteyen dalgın kadına çarptı. Çarpmanın etkisiyle kadın kafa üstü yere düştü. Bu anlar ise an ve an güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, Başkent’te saat 15.40 sıralarında meydana gelirken, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüde, bir kadın, araç trafiğinin yoğun olduğu bir bölgede sağa, sola bakmadan dalgın bir şekilde karşıdan karşıya geçmeye çalıştı. Cadde üzerinde seyir halinde olan 26 B 0673 plakalı otomobil sürücüsü sağına, soluna bakmadan karşıdan karşıya geçmek isteyen dalgın kadına çarptı. Çarpmanın etkisiyle kadın kafa üstü yere düştü. O sırada aracın sağ koltuğunda oturan kişi hemen araçtan inerek çevredeki vatandaşlarla birlikte, kafa üstü yere düşen kadına yardım etti.
11.09.2019 Yaşam
Yere çakılan paraşütçü kurtarılamadı
Yere çakılan paraşütçü kurtarılamadı Dominik Cumhuriyetinde yere çakılan paraşütçü hayatını kaybetti. Dominik Cumhuriyetinde düzenlenen gösteride paraşütünün kontrolünü kaybeden şahıs, sert şekilde zemine çarptı. Ağır yaralanan kişi, hemen hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Kaza anıysa anbean amatör kameraya yansıdı.
11.09.2019 Nevidyo
İş merkezinde feci ölüm!
İş merkezinde feci ölüm! Erzurum'daki iş merkezinde korkunç bir ölüm yaşandı. Dengesini kaybeden vatandaş 4’ncü kattan yere çakılarak hayatını kaybetti.
3.03.2017 Gündem
İş merkezinde feci ölüm!
İş merkezinde feci ölüm! Erzurum'daki iş merkezinde korkunç bir ölüm yaşandı. Dengesini kaybeden vatandaş 4’ncü kattan yere çakılarak hayatını kaybetti.
3.03.2017 Gündem
Paraşütçünün feci ölümü
Paraşütçünün feci ölümü Bolivya’da düzenlenen etkinlikte korkunç bir kaza yaşandı. Paraşütünün kontrolünü kaybeden sporcu, alandaki tezgahların çatısına çarptı. Kazada ağır şekilde yaralanan sporcu, hemen hastaneye kaldırıldı ama kurtarılamadı. Dehşet anlarıysa anbean kameraya yansıdı.
11.09.2019 Haberler
Metrelerce yüksekten yere çakıldı! (+18)
Metrelerce yüksekten yere çakıldı! (+18) Korkunç bungee jumping kazası kamerada.
11.09.2019 Nevidyo
İniş yapmak isterken yere çakıldı
İniş yapmak isterken yere çakıldı Hatay’ın İskenderun ilçesinde inişe geçen paraşütlü, şiddetli rüzgarın etkisiyle kontrolünü yitirdi ve düşmeye başladı. Paraşütü dolanan sporcu, deniz kenarındaki kayalıkların üzerine düştü. Yaralanan şahıs İskenderun Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Yaşananlarsa amatör kameraya yansıdı.
11.09.2019 Haberler
Paraşütler birbirine dolanınca...
Paraşütler birbirine dolanınca... Uçaktan atlayan paraşütçülerden ikisi büyük talihsizlik yaşadı. Paraşütler birbirine girince, ikisi birden yere çakıldı...
11.09.2019 Nevidyo
Yüksek gerilim hattına takılıp böyle yere çakıldı
Yüksek gerilim hattına takılıp böyle yere çakıldı Amerikan askerlerinin Vietnam’a gidişini kutlamak üzere düzenlenen törenler sırasında uçaktan atlayış yapan bir hava dalışçısı rüzgarın etkisiyle yüksek gerilim hattına savruldu ve tellere takılıp yere çakıldı. ABD’nin Tennessee eyaletine bağlı Winchester kentinde yapılan hava gösterisi sırasında meydana gelen dehşet görüntüleri kameralar tarafından an be an kaydedilirken, John Pitts adlı hava dalışçısı bu olaydan sadece birkaç kırık kemikle kurtulmayı başardı.
11.09.2019 Haberler
Virgin Galactic mekiği yere çakıldı!
Virgin Galactic mekiği yere çakıldı! Ünlü milyarder Richard Branson'ın sahibi olduğu Virgin Galactic'in uzaya göndermeyi planladığı yolcu mekiği, deneme kalkışı sırasında yere çakıldı
31.10.2014 Dünya
Dokuzuncu kattan düşen hırsız kamerada
Dokuzuncu kattan düşen hırsız kamerada Rusya'nın St. Petersburg kenti yakınlarındaki Zelenogorsk kasabasında hırsızlık için girdiği dokuz katlı bir binadan telefon kablosu yoluyla beş katlı bir binaya kayarak geçmeye çalışan bir hırsız yere çakıldı. O anlar bir cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
11.09.2019 Haberler
Akrobatlar seyircilerin gözü önünde yere çakıldı
Akrobatlar seyircilerin gözü önünde yere çakıldı ABD'nin Rhode Island Eyaleti'ndeki bir sirk gösterisinde havada asılı duran akrobatları taşıyan askının kopması sonucu meydana gelen kazada 11 kişi yaralandı.
11.09.2019 İlginç Videolar
Tek motorlu uçak yere çakıldı: 3 ölü
Tek motorlu uçak yere çakıldı: 3 ölü Almanya`nın Baden Württemberg eyaletin Biberach şehrine bağlı olan Kirchdorf kasabasına yakın bir noktada dört kişilik tek motorlu uçak yere çakıldı
20.08.2013 Dünya