Yıkım Kararı

Yıkım Kararı

Son dakika yıkım kararı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yıkım kararı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yıkım kararı haber sayfamızda...

Yıkım Kararı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.841 yıkım kararı haberi bulunmuştur.
Kamuda tasarruf için sıkı tedbir
Kamuda tasarruf için sıkı tedbir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kabine toplantısı sonrası kamuda yeni tasarruf tedbirleri alınacağını açıklamasının ardından gözler bu tedbirlerin detaylarına çevrildi.
19.04.2024 Ekonomi
Ankara'da bina yıkımı sırasında göçük! 1 kişi enkaz altında kaldı
Ankara'da bina yıkımı sırasında göçük! 1 kişi enkaz altında kaldı Ankara’nın Çankaya ilçesinde inşaat işçisi Rasim Yılmaz, bir binanın yıkım işlemleri gerçekleştirilirken istinat duvarının çökmesi sonucu enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
1.04.2024 Gündem
6 kişiye mezar olmuştu... 'Sisli Vadi' bungalov evleri davasının ilk duruşması 14 saat sürdü
6 kişiye mezar olmuştu... 'Sisli Vadi' bungalov evleri davasının ilk duruşması 14 saat sürdü Kırklareli’nin Demirköy ilçesi İğneada beldesindeki geçen sene meydana gelen sel felaketinde 'Sisli Vadi' bungalov evlerinde tatil yapan 6 kişinin hayatını kaybetmesi ile ilgili açılan davanın ilk duruşması 14 saat sürdü. Zaman zaman gerginliğin yaşandığı duruşmada tek tutuklu sanık Bülent Bayrak’ın tahliye talebi reddedildi.
8.03.2024 Gündem
İğneada'daki selde 6 kişi ölmüştü! İlk duruşma yarın
İğneada'daki selde 6 kişi ölmüştü! İlk duruşma yarın Kırklareli’nin Demirköy ilçesi İğneada beldesindeki selde 'Sisli Vadi' bungalov evlerinde tatil yapan 6 kişinin ölümüne ilişkin tutuklanan tesis sahibi Bülent Bayrak (53) ile tutuksuz 3 sanık hakkında 3 yıldan 22 yıl 6’şar aya kadar hapis istemiyle dava açıldı. Davanın ilk duruşması yarın görülmeye başlanacak.
6.03.2024 Gündem
Borçlanarak ev alacaklar dikkat: BDDK değişikliğe gitti! Kredi kısıtlamasından kimler muaf?
Borçlanarak ev alacaklar dikkat: BDDK değişikliğe gitti! Kredi kısıtlamasından kimler muaf? Geçtiğimiz yıl devreye alınan ikinci kez ev alacaklara kredi sınırlamasında bazı muafiyetler getirildi. Peki kredi sınırından kimler muaf tutulacak? Şu anda konut kredisinde faiz oranları ne durumda, 1 milyon TL kredi çekmek isteyen bir kişi ne kadar aylık taksit ödüyor? İşte detaylar...
5.03.2024 Ekonomi
BDDK'dan konut kredisi kararı!
BDDK'dan konut kredisi kararı! Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK), kentsel dönüşüm kapsamındaki riskli konutlar için kredi sınırı muafiyeti getirdi.
29.02.2024 Haberler
Son dakika: BDDK'dan konut kredisi kararı!
Son dakika: BDDK'dan konut kredisi kararı! Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK), kentsel dönüşüm kapsamındaki riskli konutlar için kredi sınırı muafiyeti getirdi.
29.02.2024 Ekonomi
Bakan Tunç'tan deprem bölgesindeki soruşturmalarla ilgili açıklama
Bakan Tunç'tan deprem bölgesindeki soruşturmalarla ilgili açıklama Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yeni yapılacak olan Malatya Adalet Sarayı’nın temel atma törenine katıldı.
9.02.2024 Gündem
6 kişiye mezar olmuştu! Acı son göz göre göre gelmiş
6 kişiye mezar olmuştu! Acı son göz göre göre gelmiş Kırklareli'nin Demirköy ilçesi İğneada beldesindeki selde 'Sisli Vadi' bungalov evlerinde tatil yapan 6 kişinin ölümüne ilişkin tutuklanan tesis sahibi Bülent Bayrak (53) ile tutuksuz 3 sanık hakkında 3 yıldan 22 yıl 6’şar aya kadar hapis istemiyle dava açıldı. Selde ölen tesis müdürü Ümit Solmaz'ın ablası Yasemin Demir'ın verdiği tanık ifadesinde anlattıkları yaşanan ihmali gözler önüne serdi.
31.01.2024 Gündem
Mersin'de 5 katlı bina 3 saniyede yerle bir oldu!
Mersin'de 5 katlı bina 3 saniyede yerle bir oldu! Mersin'in Tarsus ilçesinde çürük raporu verilen bir binanın, kepçenin tek dokunuşuyla 3 saniyede yerle bir olduğu anların görüntüsü ortaya çıktı.
8.01.2024 Haberler
Mersin'de 5 katlı bina 3 saniyede yerle bir oldu!
Mersin'de 5 katlı bina 3 saniyede yerle bir oldu! Mersin'in Tarsus ilçesinde çürük raporu verilen bir binanın, kepçenin tek dokunuşuyla 3 saniyede yerle bir olduğu anların görüntüsü ortaya çıktı.
8.01.2024 Gündem
'Başka binamda hasar yok' diyen 96 kişinin öldüğü apartmanın müteahhidine büyük şok
'Başka binamda hasar yok' diyen 96 kişinin öldüğü apartmanın müteahhidine büyük şok Adana’da 6 Şubat'taki ilk depremde yıkılıp, 96 kişiye mezar olan Alpargün Apartmanı'nın tutuklu yargılanan ve 'Yıkılan bina dışında yaptığım diğer binalarda hasar yok' diyen müteahhiti Hasan Alpargün'ün (72) aynı sokakta yaptığı Alper Apartmanı için yıkım kararı çıktı.
7.01.2024 Gündem
Ağaç dallarıyla gizlenmiş! Ekipleri şoke eden olay
Ağaç dallarıyla gizlenmiş! Ekipleri şoke eden olay Muğla’nın Bodrum ilçesinde kaçak yapılaşma ile mücadele kapsamındaki denetimler sırasında şahıs arazisinde yapılan yasa dışı inşaatın ağaç dallarıyla gizlendiği tespit edildi. Zabıta ekipleri tarafından kaçak inşaatın yıkımı için yasal işlem başlatıldı.
3.01.2024 Gündem
37 bloklu sitenin son binaları da yıkıldı
37 bloklu sitenin son binaları da yıkıldı Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrası yıkım kararı verilen 37 bloklu sitenin son binaları da dinamit ile patlatılarak yıkıldı. Patlatmayı daha önce binalarda yaşayan depremzedeler de takip etti.
1.01.2024 Haberler
37 bloklu sitenin son binaları da yıkıldı
37 bloklu sitenin son binaları da yıkıldı Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrası yıkım kararı verilen 37 bloklu sitenin son binaları da dinamit ile patlatılarak yıkıldı. Patlatmayı daha önce binalarda yaşayan depremzedeler de takip etti.
1.01.2024 Gündem
Bina yıkımı esnasında facianın eşiğinden dönüldü
Bina yıkımı esnasında facianın eşiğinden dönüldü Bolu Valiliği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından acil yıkım kararı alınan 3 katlı binanın yıkım çalışmalarında facianın eşiğinden dönüldü. Yoldan geçen bir araç, molozların altında kalmaktan son anda kurtuldu. O anlar kameraya yansıdı.
30.12.2023 Haberler
Ağır hasarlı 9 katlı bina, yıkım çalışması esnasında çöktü
Ağır hasarlı 9 katlı bina, yıkım çalışması esnasında çöktü Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Gaziantep'te ağır hasar alan 9 katlı Yazman Apartmanı'nda sabah saatlerinde kontrollü yıkım çalışması başlatıldı. Ekiplerin iş makineleriyle yaptığı çalışma sırasında bina bir anda çöktü.
28.12.2023 Haberler
Son dakika: İstanbul'da korku dolu anlar! Kontrollü yıkım sırasında çökme
Son dakika: İstanbul'da korku dolu anlar! Kontrollü yıkım sırasında çökme İstanbul Esenyurt'ta 6 katlı binanın kontrollü yıkımı sırasında çökme meydana geldi. Bina caddeye çökerken yoldakiler büyük tehlike atlattı.
25.12.2023 Gündem
Yıkımda bina çöktü; enkaz altında kalmamak için kaçarken düştü
Yıkımda bina çöktü; enkaz altında kalmamak için kaçarken düştü Diyarbakır'da yıkımda çöken ağır hasarlı binanın karşısındaki iş yerinin yan kapısından atlayan kişi, yere düştü. O anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.
25.12.2023 Haberler
Dinamit ile patlatılan binalar bir bir yıkılıyor
Dinamit ile patlatılan binalar bir bir yıkılıyor Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrasında ağır hasar raporu verilen binalarda dinamit ile kontrollü yıkım sürüyor.
21.12.2023 Haberler
Bursa’da deprem sonrası harekete geçildi! Tarihi okul yıkılıyor
Bursa’da deprem sonrası harekete geçildi! Tarihi okul yıkılıyor Bursa’da Gemlik merkezli 5.1 şiddetindeki depremin ardından yetkililer harekete geçti. Uzun yıllar hizmet veren 1. Murat İlkokulu ve Ortaokulu deprem yönetmeliğine uymadığı gerekçesiyle yıkılıyor.
8.12.2023 Gündem
Dün meydana gelen 5.1’lik depremde kolonları çatlamıştı! Belediye binası tahliye edildi
Dün meydana gelen 5.1’lik depremde kolonları çatlamıştı! Belediye binası tahliye edildi Marmara Denizi’nde Gemlik Körfezi’nde meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremde kolonlarında çatlaklar oluşan Mudanya Belediyesi binası tahliye edildi.
5.12.2023 Gündem
Malatya'da hasarlı 17 katlı bina, 140 kilo dinamitle yıkıldı
Malatya'da hasarlı 17 katlı bina, 140 kilo dinamitle yıkıldı Malatya'da ağır hasarlı 17 katlı bina, 140 kilogram dinamit kullanılarak yıkıldı.
19.11.2023 Haberler
Bungalov evleri tatil yapan 6 kişiye mezar olmuştu! Tesisin sahibinden şoke eden savunma
Bungalov evleri tatil yapan 6 kişiye mezar olmuştu! Tesisin sahibinden şoke eden savunma Kırklareli İğneada'da meydana gelen selde 'Sisli Vadi' bungalov evlerinde tatil yapan 6 kişinin ölümüne ilişkin tutuklanan tesisin sahibi Bülent Bayrak'ın (53) şoke eden ifadesi, ortaya çıktı.
19.11.2023 Gündem
'Ağır hasarlı' bina uzun uğraşlara rağmen tam olarak yıkılmadı
'Ağır hasarlı' bina uzun uğraşlara rağmen tam olarak yıkılmadı Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar alan bir bina yıkımı esnasında tam olarak yıkılmayıp, bütün halinde kaldı. O anlar kameralara yansıdı.
1.11.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Yıkım Kararı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.