Yıldız Dağları Nerede? Yüksekliği Ve Coğrafi Özellikleri Nelerdir?
Yıldız Dağları Nerede? Yüksekliği Ve Coğrafi Özellikleri Nelerdir? Yıldız dağları, sıklıkla merak edilen dağlardan biridir. Özellikle kullanım anlamı açısından da önem teşkil eden konular arasındadır. Bu bakımdan Yıldız dağlarının nerede olduğunu öğrenebilir ve coğrafi özellikleri hakkında da bilgi sahibi olabilirsiniz. Yıldız dağları nerede? Yüksekliği ve coğrafi özellikleri nelerdir detaylarıyla derledik.
21.03.2022 Eğitim
Çorlu Deresi taştı, tarım alanları su altında kaldı
Çorlu Deresi taştı, tarım alanları su altında kaldı Trakya’da kirli suyuyla sık sık gündeme gelen Ergene Nehri'nin kollarından Çorlu Deresi, Yıldız Dağları'ndaki karların erimesiyle Tekirdağ'ın Ergene ilçesi kesiminde taştı.
8.02.2022 Gündem
İğneada nasıl bir tatil yeridir?
İğneada nasıl bir tatil yeridir? İğneada denilince aklımıza Bulgaristan gelmektedir. Ancak İğneada, Türkiye'ye bağlı bir kasabadır. Kırklareli ilinin Demirköy ilçesine bağlı bir kasabadır. Türkiye ve Bulgaristan sınırında yer almaktadır. En güzel tatil beldelerinden biri olarak bilinmektedir.
29.04.2018 Gündem
Yıldız dağları’nda sonbahar hüznü
Yıldız dağları’nda sonbahar hüznü Doğal güzellikleriyle her geçen yıl yerli ve yabancı turistlerin ziyaret ettiği Yıldız Dağları sonbahar mevsimiyle birlikte bambaşka bir güzelliğe büründü.
23.05.2017 Tatil
Dağları delik deşik etmişler
Dağları delik deşik etmişler TEKİRDAĞ Doğa Sporları Başkan Yardımcısı paraşüt sporcusu Arslan Hamza Algül, ’Trakya’nın akciğeri’ konumundaki Tekirdağ’ın Saray ile Kırklareli’nin Vize İlçesi arasında kalan Yıldız Dağları’ndaki irili ufaklı taş ocaklarının doğayı nasıl katlettiğini havadan görüntüledi...
7.05.2013 Gündem