Yolcular

Yolcular

Son dakika yolcular haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yolcular gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yolcular haber sayfamızda...

Yolcular

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 10.833 yolcular haberi bulunmuştur.
Böyle pişkinlik görülmedi! Ücretini istediği şahıs taksici ile dalga geçti
Böyle pişkinlik görülmedi! Ücretini istediği şahıs taksici ile dalga geçti Güngören'den Mecidiyeköy’e gitmek için taksiye binen üç kişi, sürücünün araçta sigara içilmesine izin vermemesinin ardından ücreti ödemeden araçtan indi. Taksi sürücüsünün, “90 liramı verir misin?” sözlerine karşılık yolcu, “Benim param yok. Git, onlardan al. Paramla beni rehin mi alacaksın” şeklinde pişkin bir cevap verdi.
25.04.2024 Haberler
Böyle pişkinlik görülmedi! Ücretini istediği şahıs taksici ile dalga geçti
Böyle pişkinlik görülmedi! Ücretini istediği şahıs taksici ile dalga geçti Güngören'den Mecidiyeköy’e gitmek için taksiye binen üç kişi, sürücünün araçta sigara içilmesine izin vermemesinin ardından ücreti ödemeden araçtan indi. Taksi sürücüsünün, “90 liramı verir misin?” sözlerine karşılık yolcu, “Benim param yok. Git, onlardan al. Paramla beni rehin mi alacaksın” şeklinde pişkin bir cevap verdi.
25.04.2024 Gündem
Profesöre, Paris yolunda hırsızlık şoku
Profesöre, Paris yolunda hırsızlık şoku Hatay’da yaşayan Profesör Dr. Mustafa Zortuk, tatil amaçlı gitmek istediği Paris yolculuğu öncesinde hırsızlık şoku yaşadı.
25.04.2024 Gündem
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı 72 saat sonra normale döndü
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı 72 saat sonra normale döndü Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda üç gün önce meydana gelen aksaklığın giderilmesiyle 72 saat sonra seferler normale döndü.
25.04.2024 Gündem
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı arızasında üçüncü gün! Seferler ne zaman normale dönecek?
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı arızasında üçüncü gün! Seferler ne zaman normale dönecek? Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda önceki gün sabah meydana gelen kaza sonrası meydana gelen aksaklık 52 saati aşkın süredir giderilemedi. Sabah mesaisine gitmek isteyen vatandaşlar yoğunluk oluşturdu.
24.04.2024 Gündem
Yolcular uyardı, 23 saniye durdu
Yolcular uyardı, 23 saniye durdu Antalya Konyaaltı’daki teleferik kazasıyla ilgili soruşturma sürerken, olay sırasında kontrol odasında yaşananların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
24.04.2024 Gündem
Turizmin yeni rotası Diyarbakır Ekspresi
Turizmin yeni rotası Diyarbakır Ekspresi Popüler Doğu Ekspresi treninin yaz versiyonu ilk seferini önceki gün tamamladı. Ankara Garı’ndan hareket eden tren Malatya, Diyarbakır, Elazığ ve Kayseri rotasını 4 günde tamamlandı. Yolcular kültürel yolculuğun yanı sıra uğradıkları kentlere özel lezzetleri tatma imkanı buldu.
24.04.2024 Ekonomi
İlber Ortaylı uçağa bindikten sonra rahatsızlandı: Sefer gecikmeli gerçekleşti
İlber Ortaylı uçağa bindikten sonra rahatsızlandı: Sefer gecikmeli gerçekleşti Türk tarihçi ve yazar İlber Ortaylı, Türk Hava Yolları'nın (THY) İzmir-İstanbul uçuşunda rahatsızlandı. Ortaylı'nın kendisine yapılan ilk müdahalenin ardından sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, sefer gecikmeli gerçekleşti.
23.04.2024 Gündem
Raylarda yeni rota Diyarbakır
Raylarda yeni rota Diyarbakır Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini dün tamamladı.
23.04.2024 Ekonomi
Uçakta acil durum! Sarhoş yolcu uçağı birbirine kattı
Uçakta acil durum! Sarhoş yolcu uçağı birbirine kattı Antalya seferini yapan ve havalimanına inen uçaktaki sarhoş İskoç yolcu, taşkınlık yapınca çağrılan polise saldırıp yumruk attı. Saldırı anları diğer yolcular tarafından kaydedildi. Gözaltına alınan İskoç yolcu, adli kontrolle serbest bırakıldı. Bursa’da ise alkollü şahıslar arasındaki kavga cep telefon kamerasına yansıdı.
22.04.2024 Haberler
Uçakta acil durum! Sarhoş yolcu ortalığı birbirine kattı
Uçakta acil durum! Sarhoş yolcu ortalığı birbirine kattı Antalya seferini yapan ve havalimanına inen uçaktaki sarhoş İskoç yolcu, taşkınlık yapınca çağrılan polise saldırıp yumruk attı. Saldırı anları diğer yolcular tarafından kaydedildi. Gözaltına alınan İskoç yolcu, adli kontrolle serbest bırakıldı. Bursa’da ise alkollü şahıslar arasındaki kavga cep telefon kamerasına yansıdı.
22.04.2024 Gündem
Nostaljik tramvay artık bataryalı
Nostaljik tramvay artık bataryalı İstanbul’da İstiklal Caddesi’nin simgelerinden olan nostaljik tramvayların yerine hizmete alınacak elektrik enerjisiyle çalışan bataryalı tramvaylar, test sürüşlerinin ardından seferlerine başlayacak.
22.04.2024 Gündem
Erzurum'da kaza yapan otomobil tanınmaz hale geldi: 1 ölü, 6 yaralı
Erzurum'da kaza yapan otomobil tanınmaz hale geldi: 1 ölü, 6 yaralı Erzurum-Artvin karayolu Güzelyayla geçidinde kamyonet ile otomobilin çarpıştığı kazada 5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.
21.04.2024 Gündem
Yalova-Yenikapı arabalı vapurunda korku dolu anlar: 4 araç hasar gördü
Yalova-Yenikapı arabalı vapurunda korku dolu anlar: 4 araç hasar gördü Yenikapı seferini yapan arabalı feribot fırtınaya yakalandı. Yükselen dalgalar 4 araca zarar verdi. Korku dolu anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
20.04.2024 Haberler
Almanya'da trenlere 'öpüşme kabinleri' geliyor: Özel ve gizli sohbetlere imkan sağlıyor
Almanya'da trenlere 'öpüşme kabinleri' geliyor: Özel ve gizli sohbetlere imkan sağlıyor Alman yetkililer, yüksek hızlı trenleri için yeni oturma planlarını tanıttı. 'Öpüşme kabinleri' olarak adlandırılan yeni tasarımın, tek bir düğmeye basarak daha fazla mahremiyet sağlayacağı bildiriliyor. 
20.04.2024 Dünya
İran-İsrail savaşı: Uçak Elazığ’a zorunlu iniş yaptı
İran-İsrail savaşı: Uçak Elazığ’a zorunlu iniş yaptı İran’ın hava sahasını tüm uçuşlara geçici olarak kapatmasından dolayı İstanbul-Tahran seferini yapan Meraj Airlines uçağı, Elazığ Havalimanı'na zorunlu iniş yaptı.
19.04.2024 Gündem
Aksaray’da kontrolden çıkan yolcu otobüs bahçe duvarına çarptı: 8 yaralı
Aksaray’da kontrolden çıkan yolcu otobüs bahçe duvarına çarptı: 8 yaralı Aksaray'da önüne aniden bir otomobilin geçmesi üzerine fren yapan tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan otobüs bir fabrikanın bahçe duvarına çarparak durabildi. Kazada otobüs sürücüsüyle birlikte toplam 8 kişi yaralandı.
19.04.2024 Gündem
İstanbul'da tramvay arızası: Yolcular raylarda yürüdü
İstanbul'da tramvay arızası: Yolcular raylarda yürüdü Kabataş-Bağcılar seferini yapan tramvayda meydana gelen teknik arıza nedeniyle seferler aksadı. Bazı vatandaşlar tramvaydan inerek raylarda yürüdü.
17.04.2024 Gündem
Dehşet anları! Yolcu, kırdığı soda şişesi ile muavini rehin aldı
Dehşet anları! Yolcu, kırdığı soda şişesi ile muavini rehin aldı Tokat’ta bindiği yolcu otobüsünde soda şişesini kırarak muavini rehin alan Sercan Cümbüş (35), tutuklandı. Cümbüş, pişmanlık duyduğunu ifade etti.
15.04.2024 Gündem
İki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 8 yaralı
İki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 8 yaralı Çanakkale’nin Çan ilçesine bağlı Ahlatlıburun köyü sapağında iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 8 kişi yaralandı. Jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı.
14.04.2024 Gündem
Aydın'da feci kaza! Yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı: 4 ölü
Aydın'da feci kaza! Yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı: 4 ölü Aydın'ın Didim ilçesinde yolcu otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaşamını yitirdi.
14.04.2024 Gündem
Tokat'ta maganda dehşeti! Kırık şişe ile yolcu otobüsünü rehin aldı
Tokat'ta maganda dehşeti! Kırık şişe ile yolcu otobüsünü rehin aldı Şanlıurfa'dan Samsun'a giden yolcu otobüsünde kırdığı soda şişesiyle muavini rehin alan Sercan C. (35), polis operasyonu ile gözaltına alındı.
14.04.2024 Gündem
Malatya'da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı! 3 ölü, 5 yaralı
Malatya'da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı! 3 ölü, 5 yaralı Malatya'da iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.
14.04.2024 Gündem
İki otomobil kafa kafaya çarpıştı! Yaralılar var
İki otomobil kafa kafaya çarpıştı! Yaralılar var Kayseri'de iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 6 kişi yaralandı.
14.04.2024 Gündem
Bayramlaşmaya giderken kavga ettiler
Bayramlaşmaya giderken kavga ettiler Aydın’ın Kuşadası ilçesinde birbirlerine yol vermediği ileri sürülen sürücüler ve yakınları önce tartıştı daha sonra tekme tokat kavga ettiler.
14.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yolcular ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.