Yurtlar Kurumu

Yurtlar Kurumu

Son dakika Yurtlar Kurumu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Yurtlar Kurumu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Yurtlar Kurumu haber sayfamızda...

Yurtlar Kurumu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.989 yurtlar kurumu haberi bulunmuştur.
Kayıp üniversiteliden kahreden haber
Kayıp üniversiteliden kahreden haber Isparta'da 2 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Emirhan Göksu'dan (20), acı haber geldi.
11.03.2024 Gündem
RTÜK Başkanı: Yalan haberin yaygınlaşma hızı, doğrunun hızından kat kat fazla
RTÜK Başkanı: Yalan haberin yaygınlaşma hızı, doğrunun hızından kat kat fazla Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin, yalan bir haberin yaygınlaşma hızının doğrunun hızından kat kat fazla olduğunu belirtip, "Özellikle dijital mecralarda bu hız daha da artıyor. Yalan haber, bugün dünyada bir güvenlik sorunu olarak tartışılıyor" dedi.
29.01.2024 Gündem
Sivas'ta 4.4 büyüklüğünde deprem
Sivas'ta 4.4 büyüklüğünde deprem Sivas'ın Gürün ilçesinde 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
20.01.2024 Haberler
Sivas'ta 4.4 büyüklüğünde deprem
Sivas'ta 4.4 büyüklüğünde deprem Sivas'ın Gürün ilçesinde 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
20.01.2024 Gündem
Kastamonu'da 95 öğrenci yedikleri tantuniden zehirlendi
Kastamonu'da 95 öğrenci yedikleri tantuniden zehirlendi Yurttaki akşam yemeğinde tantuni yiyen onlarca öğrenci zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından Kastamonu Valiliği'nden açıklama yapıldı.
15.01.2024 Gündem
Zeren Ertaş yaşamını yitirmişti! Asansör kazasında istenen cezalar belli oldu
Zeren Ertaş yaşamını yitirmişti! Asansör kazasında istenen cezalar belli oldu Aydın'da Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu'nda Zeren Ertaş'ın (22) asansörde sıkışarak hayatını kaybetmesiyle ilgili hazırlanan iddianamede, tutuklu sanıklar asansör firmasının sahibi Mustafa Büyükyapıcı (42) ve 3 mühendisin 3 yıldan 22,5 yıla kadar, tutuksuz sanık elektrik mühendisi için de 2 yıldan 15 yıla kadar hapsi istendi.
9.01.2024 Gündem
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği ile Gençlik ve Spor bakanlıkları bütçeleri TBMM'de
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği ile Gençlik ve Spor bakanlıkları bütçeleri TBMM'de TBMM Genel Kurulu'nda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı ile bağlı kurumların 2024 yılı bütçeleri görüşülmeye başlandı.
19.12.2023 Ekonomi
KYK’ya kiralanan yurtlar satılık
KYK’ya kiralanan yurtlar satılık Kredi ve Yurtlar Kurumu’na (KYK) bağlı bazı yurtlar, emlak sitelerinde “kira garantili KYK yurdu” ifadeleriyle satışa çıkarıldı.
11.12.2023 Gündem
Öğrenciler yurtlarda esnaflığa başladı
Öğrenciler yurtlarda esnaflığa başladı Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarında kalan öğrenciler ihtiyaçlarını karşılamak için kendi çözümlerini geliştirdi. Kimi tost, kısır, pasta, çay, kahve yapıyor, kimi odasında fön çekip kaş alıyor kimi de ikinci el eşyalarını satıyor. Şimdiden ticarete atılan öğrencilerin sattıkları ürünlerin ücretleri ise piyasaya göre oldukça ucuz. Böylelikle hem öğrenciler para kazanıyor hem de yurtta kalanlar ucuz bir şekilde ihtiyaçlarını gidermiş oluyor.
8.12.2023 Eğitim
20 yaşındaki Mine Nur kazada hayatını kaybetti! Kahreden detay ortaya çıktı
20 yaşındaki Mine Nur kazada hayatını kaybetti! Kahreden detay ortaya çıktı Aksaray'da yolun karşısına geçerken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Mine Nur Uysal'ın (20), kaza anında babası Halil Uysal ile cep telefonunda konuştuğu ortaya çıktı.
5.12.2023 Gündem
KYK BURS ÖDEMESİ SORGULA E-DEVLET EKRANI 👩‍🎓👨‍🎓 GSB KYK kredi/burs toplu ödemeleri yattı mı? 2023-2024 KYK bursları ne kadar?
KYK BURS ÖDEMESİ SORGULA E-DEVLET EKRANI 👩‍🎓👨‍🎓 GSB KYK kredi/burs toplu ödemeleri yattı mı? 2023-2024 KYK bursları ne kadar? KYK burs ve kredi ödemeleri hakkında son gelişmeler, üniversite öğrencileri tarafından takip ediliyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2023-2024 eğitim yılında ilk kez burs/kredi alacak öğrencilere ödemeler başladı. Yükseöğrenim öğrencileri de ''KYK bursu nasıl sorgulanır, ne kadar oldu?'' sorularını yöneltiyor.
30.11.2023 Bilgi Rehberi
KYK BURS HABERLERİ: KYK ÖDEME GÜNLERİ 2023-2024: Bu yılki KYK burs/kredi ödemeleri ne zaman, ayın kaçında yapılıyor? KYK bursu ne kadar?
KYK BURS HABERLERİ: KYK ÖDEME GÜNLERİ 2023-2024: Bu yılki KYK burs/kredi ödemeleri ne zaman, ayın kaçında yapılıyor? KYK bursu ne kadar? KYK burs sonuçlarının açıklanmasının ardından burs ve kredi almaya hak kazanan öğrenciler KYK burs ödeme günlerini araştırıyor. Milyonlarca üniversite öğrencisi burs ücretlerini almayı bekliyor. Peki, KYK burs ve kredi ödemeleri ne zaman hesaplara yatıyor? İşte 2023-2024 KYK burs ücretleri.
22.11.2023 Bilgi Rehberi
‘Yurt asansörü için müfettiş raporu’
‘Yurt asansörü için müfettiş raporu’ Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü yurtlarındaki asansörlere karekod yerleştirilmesinin kısa süre içinde tamamlanacağını söyledi.
22.11.2023 Ekonomi
Bakan Bak açıkladı! Yurtlardaki asansörlere 'kare kod' uygulaması
Bakan Bak açıkladı! Yurtlardaki asansörlere 'kare kod' uygulaması Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, öğrenci yurtlarında yaşanan asansör kazalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
21.11.2023 Gündem
E-DEVLET KYK BURS HABERLERİ 2023-2024: KYK burs/kredi ödemeleri toplu mu yatacak, ne zaman yatar? KYK bursu ne kadar?
E-DEVLET KYK BURS HABERLERİ 2023-2024: KYK burs/kredi ödemeleri toplu mu yatacak, ne zaman yatar? KYK bursu ne kadar? KYK burs/kredi başvuru sonuçları açıklandı. Üniversite öğrencilerinin başvuruda bulunduğu Kredi ve Yurtlar Kurumu burs ve kredi başvuru sonuçlarının açıklanmasının ardından burs alma hakkı elde edenler burs ödemelerinin ne zaman, nasıl yapılacağını merak ediyor. KYK burs ödemeleri ne zaman, ayın kaçında yapılıyor? Bu yılki burs ücretleri ne kadar?
15.11.2023 Bilgi Rehberi
KYK İLK BURS ÖDEMELERİ 2023-2024: KYK bursu ne zaman yatar? KYK üç aylık toplu ödeme tarihleri...
KYK İLK BURS ÖDEMELERİ 2023-2024: KYK bursu ne zaman yatar? KYK üç aylık toplu ödeme tarihleri... Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) kredi/burs başvuru sonuçları açıklandı. Bu sene ilk kez kredi veya burs alacak yükseköğrenim öğrencileri KYK burs ödeme tarihlerini sorguluyor. Binlerce üniversite öğrencisi KYK üç aylık ödeme tarihini bekliyor! Peki, KYK burs/kredi ödemeleri ne zaman?
15.11.2023 Bilgi Rehberi
Son dakika: KYK burs sonuçları açıklandı
Son dakika: KYK burs sonuçları açıklandı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, GSB burs ve öğrenim kredisi başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu.
13.11.2023 Gündem
KYK BURS/ÖĞRENİM KREDİSİ SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI: KYK bursları ne kadar oldu? T.C. ile KYK burs sonucu görüntüleme
KYK BURS/ÖĞRENİM KREDİSİ SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI: KYK bursları ne kadar oldu? T.C. ile KYK burs sonucu görüntüleme Kredi ve Yurtlar Kurumu burs başvuru sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Üniversiteye giden öğrenciler için sağlanan burs ve kredi yardımından faydalanmak isteyenler Geçtiğimiz haftalarda burs başvurularını tamamlamıştı. Peki, KYK burs sonuçları ne zaman açıklanacak?
11.11.2023 Bilgi Rehberi
KYK BURS/KREDİ EKRANI E-DEVLET: KYK burs sonuçları nereden sorgulanır? KYK BURS HABERLERİ 2024
KYK BURS/KREDİ EKRANI E-DEVLET: KYK burs sonuçları nereden sorgulanır? KYK BURS HABERLERİ 2024 KYK burs ve kredi sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Ekim ayında alınan başvuruların sonuçlarını bekleyen öğrencilerin gözü Kredi ve Yurtlar Kurumu'nda. 2024 KYK burs ve kredi sonuçları açıklandığında e-devlet aracılığıyla sorgulanacak. Peki, bu yıl KYK bursu ne kadar olacak?
10.11.2023 Bilgi Rehberi
Meclis Genel Kurulu toplandı
Meclis Genel Kurulu toplandı TBMM Genel Kurulu’nda, Kentsel Dönüşüme Yönelik Düzenlemeler İçeren Yasa Teklifi'nin görüşmeleri başladı.
7.11.2023 Gündem
KYK BURS SONUÇ TARİHİ 👩‍🎓👨‍🎓 2023-2024 KYK burs başvuru sonuçları sorgulama E-Devlet ekranı: KYK burs ücreti
KYK BURS SONUÇ TARİHİ 👩‍🎓👨‍🎓 2023-2024 KYK burs başvuru sonuçları sorgulama E-Devlet ekranı: KYK burs ücreti KYK burs sonuçları için gözler GSB'de! Binlerce yüksek öğrenim öğrencisi Kredi ve Yurtlar Kurumu burs/kredis başvuru işlemlerini gerçekleştirdi. Başvuru süresi ardından adaylar, KYK burs/kredi başvuru sonuçlarına odaklandı! Peki, 2023-2024 KYK burs sonuçları ne zaman açıklanacak?
2.11.2023 Bilgi Rehberi
Anneden evladına en acı veda
Anneden evladına en acı veda Aydın’da kaldığı yurdun asansörüne sıkışarak hayatını kaybeden Zeren Ertaş, İstanbul’da son yolculuğa uğurlandı. Kızının tabutuna kapanan acılı anne uzun süre sakinleştirilemedi.
28.10.2023 Gündem
KYK BURS SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI açıldı mı? Sonuçlar ne zaman açıklanır? KYK burs/kredi ücretleri 2023-2024
KYK BURS SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI açıldı mı? Sonuçlar ne zaman açıklanır? KYK burs/kredi ücretleri 2023-2024 KYK burs sonuçları için geri sayım başladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu burs ve kredi başvuruları geçtiğimiz günlerde sona erdi. İlk defa üniversiteye gidecek ya da ara sınıf öğrencileri burs ve kredi başvurularını tamamladı. Peki, KYK burs sonuçları ne zaman, ayın kaçında açıklanacak?
25.10.2023 Bilgi Rehberi
E-DEVLET KYK BURS BAŞVURU EKRANI; KYK 2023-2024 burs başvuruları ne zaman sona erecek, başvurular nasıl yapılır?
E-DEVLET KYK BURS BAŞVURU EKRANI; KYK 2023-2024 burs başvuruları ne zaman sona erecek, başvurular nasıl yapılır? KYK burs ve kredi başvuruları alınmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Perşembe günü alınmaya başlayan KYK burs başvuruları e-Devlet üzerinden yapılıyor. Peki KYK burs başvurusu nasıl yapılır, son başvuru tarihi ne zaman?
17.10.2023 Bilgi Rehberi
E-DEVLET KYK BURS BAŞVURU EKRANI açıldı mı? 📌 KYK 2023-2024 burs başvuruları ne zaman alınacak?
E-DEVLET KYK BURS BAŞVURU EKRANI açıldı mı? 📌 KYK 2023-2024 burs başvuruları ne zaman alınacak? Üniversite öğrencilerinin en önemli gelir kalemlerinden biri de elbette burslar! KYK tarafından karşılıksız olarak verilen burs yanı sıra geri ödemeli kredi de verilebiliyor. Birçok Üniversite güz dönemi eğitim hayatına başlarken öğrenciler KYK burs başvuruları ne zaman alınacak sorusuna yanıt arıyor. Peki KYK e-Devlet burs başvuru ekranı açıldı mı?
11.10.2023 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Yurtlar Kurumu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.