Zühre 2018

Zühre 2018

Son dakika zühre 2018 haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan zühre 2018 gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan zühre 2018 haber sayfamızda...

Zühre 2018

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 14 zühre 2018 haberi bulunmuştur.
Zühre’den sonbahara özel kombin önerileri
Zühre’den sonbahara özel kombin önerileri Zühre, 2018-19 sonbahar muhafazakar giyim modasına özel, doğadan ilham alarak hazırladığı tasarımlarla yaza yavaş yavaş veda ettiriyor. Tunikler, ikili takımlar, çantalar ve eşarplar ile bu sonbahar kendi tarzınızı ve ruhunuzu özgürce yansıtabileceğiniz kombinler oluşturabilirsiniz.
Tesettür giyimde stil sahibi enerjik tasarımlar
Tesettür giyimde stil sahibi enerjik tasarımlar 2018 ilkbahar–yaz koleksiyonuna özel hazırladığı dinamik modellerle Zühre; bu sezon tesettür giyim tercih eden gençlerin vazgeçilmezi oluyor.
Tesettür modada yükselen trend: Floral tasarımlar
Tesettür modada yükselen trend: Floral tasarımlar 2018 İlkbahar-Yaz sezonunun tesettür giyim moda trendleri belli oldu. Bu sezon tesettür giyimde floral rüzgarlar esecek.
Düğün davetlerine özel romantik koleksiyon
Düğün davetlerine özel romantik koleksiyon Zühre, düğün ve nişan davetlerinde zarif bir görünüm elde etmek isteyen tesettürlü kadınlara 2018 ilkbahar-yaz davet koleksiyonuyla romantik detaylı trend abiye, alternatifleri sunuyor.
Zühre’den yaza özel keten koleksiyonu
Zühre’den yaza özel keten koleksiyonu 2018 ilkbahar – yaz koleksiyonuna özel hazırladığı keten modellerle Zühre; bu sezon tesettür giyim tercih eden kadınların vazgeçilmezi oluyor. Doğadan ilham alınarak tasarlanan koleksiyonda mavi, pembe ve pastel renkler işlemeli tasarım detaylarıyla ön plana çıkıyor.
'Sırrını öğrenmemizi istedi...' Müthiş servetin peşine düştüler!
'Sırrını öğrenmemizi istedi...' Müthiş servetin peşine düştüler! 1800’lü yıllarda İzmir Valiliği yapan Hacı Osman Paşa’nın oğlu Ali Ağa ile Sultan Abdülmecid ve Sultan Abdülaziz zamanında sadrazamlık yapan damadı Mehmet Emin Ali Paşa’nın torunları olan 5 ailenin bireyleri miraslarının peşine düştü.
7.12.2019 Gündem
Zühre’den yazlık elbise koleksiyonu
Zühre’den yazlık elbise koleksiyonu Zühre, zarif bir görünüm elde etmek isteyen tesettürlü kadınlara özel hazırladığı 2018 ilkbahar-yaz elbise koleksiyonuyla şık ve rahat bir yaz vaat ediyor. Zühre, tül ve işleme detaylı elbiseler tasarımlarıyla her zevke uygun alternatif sunuyor.
Zühre sarı ile canlanıyor
Zühre sarı ile canlanıyor Moda dünyasının ışığı “sarı” ile parlıyor. 2018 ilkbahar yaz sezonuna damga vuran sarı ve tonları, Zühre’nin koleksiyonunda ön plana çıkıyor.
Anneler Günü’nü Zühre ışıltısıyla parlatın
Anneler Günü’nü Zühre ışıltısıyla parlatın Her zaman çocuklarının mutluluğunu isteyen ve rahatlığını düşünen annelerin, günü geldi. Zühre, Anneler Günü’nde annesine şık bir hediye alarak mutlu etmek isteyenlere özel alternatifler sunuyor. Anneler Günü’nde, annenize rengarenk ve çeşitli formlara sahip Zühre tunikleri, pardesüleri, eşarp ve çanta modellerinden oluşturacağınız kombinlerle şıklığın anahtarını sunabilirsiniz.
Son dakika! TSK açıkladı! Gri listede yer alan terörist öldürüldü
Son dakika! TSK açıkladı! Gri listede yer alan terörist öldürüldü TSK: “20 Nisan 2018 tarihinde Bingöl kırsalında icra edilen operasyonda gri listede yer alan Sema kod adlı terörist Zühre Yariçi’nin etkisiz hale getirildiği tespit edilmiştir”
21.04.2018 Gündem
Son Dakika: Gri listede yer alan terörist öldürüldü
Son Dakika: Gri listede yer alan terörist öldürüldü BİNGÖL'de dün düzenlenen operasyonda ölü ele geçirilen 2 kadın teröristten birinin, İçişleri Bakanlığı'nın Gri listesinde aranan, PKK terör örgütünün kadın kolu YJA-Star üyesi 'Sema' kod adlı Zühre Yariçi olduğu tespit edildi.
20.04.2018 Gündem
22 Mart İstanbul elektrik kesintisi ne kadar sürecek? İstanbul'da elektrikler ne zaman gelecek?
22 Mart İstanbul elektrik kesintisi ne kadar sürecek? İstanbul'da elektrikler ne zaman gelecek? BEDAŞ (Boğaziçi Elektrik Dağıtım) 22 Mart 2018 Perşembe günü İstanbul'da yapılacak olan planlı elektrik kesinti programını açıkladı. Programa göre Bağcılar, Eyüp ve Avcılar gibi birçok ilçe 22 Mart elektrik kesintisinden nasibini alacak. İşte 22 Mart BEDAŞ planlı elektrik kesinti programı...
22.03.2018 Gündem
Zühre Sonbahar/Kış pardesü koleksiyonu ile sıcacık bir kış
Zühre Sonbahar/Kış pardesü koleksiyonu ile sıcacık bir kış Pardesü kışın olmazsa olmazı. Zühre’nin Sonbahar/Kış pardesü koleksiyonu ile bu sezon sıcacık geçecek.
13.10.2017 Stil

Benzer Haber Etiketleri

Zühre 2018 ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.