Ölüm

Ölüm

Son dakika Ölüm haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ölüm gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ölüm haber sayfamızda...

Ölüm

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 56.717 ölüm haberi bulunmuştur.
Ölmeden önceki son görüntü: ‘Kaybettikleri insanlarla yeniden iletişim kuruyorlar’
Ölmeden önceki son görüntü: ‘Kaybettikleri insanlarla yeniden iletişim kuruyorlar’ ABD'li bilim insanı ölürken insanların neler gördüğüne dair açıklamalarda bulundu ve bunların nedenini açıkladı.
8.05.2024 Dünya
Cam tabutun önünde başını eğdi! Ülkeyi arka plandan yöneten ‘gölge lider’ öldü
Cam tabutun önünde başını eğdi! Ülkeyi arka plandan yöneten ‘gölge lider’ öldü Demir yumrukla yönetilen Kuzey Kore'nin gizli lideri olarak görülen Kim Ki Nam yaşamını yitirdi, Nam'ın cenazesindeki fotoğraflar ise dünyada ses getirdi.
8.05.2024 Dünya
Korkunç olayda yeni gelişme! Kesilmiş kafası 4 gün sonra bulundu
Korkunç olayda yeni gelişme! Kesilmiş kafası 4 gün sonra bulundu Kastamonu’da sulama kanalında bulunan başı kesilmiş cesedin devamı dört gün sonra 2 kilometre uzaklıkta bulundu.
8.05.2024 Haberler
Bakan Şimşek: Çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz
Bakan Şimşek: Çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medyadan Türkiye ekonomisi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
8.05.2024 Ekonomi
Korkunç olayda yeni gelişme! Kesilmiş kafası 4 gün sonra bulundu
Korkunç olayda yeni gelişme! Kesilmiş kafası 4 gün sonra bulundu Kastamonu’da sulama kanalında bulunan başı kesilmiş cesedin devamı dört gün sonra 2 kilometre uzaklıkta bulundu.
8.05.2024 Gündem
Annesinin kucağından düşen 10 aylık bebek hayatını kaybetti
Annesinin kucağından düşen 10 aylık bebek hayatını kaybetti Siirt’te 10 aylık Armağan Aydar, annesinin kucağından düşüp beyin kanaması geçirdi. Hastaneye kaldırılan minik Aydar, hayatını kaybetti.
8.05.2024 Gündem
Oğlunun kayıp ihbarında bulunduğu kadından kahreden haber
Oğlunun kayıp ihbarında bulunduğu kadından kahreden haber Zonguldak’ın Kilimli ilçesinde kömür yüklü treninin çarptığı demans hastası Şükran Bayhan (89), hayatını kaybetti. Kayıp ihbarında bulunan oğlu Cankurt Bayhan, tren çarpmasıyla öldüğünü öğrenince raylarda görmüş olma ihtimali olan kişilerin ihbarda bulunmamasına tepki gösterdi.
8.05.2024 Gündem
Engelli oğlunu timsahlara attı! Cani çift tutuklandı: Kocam 'yük olarak' görüyordu
Engelli oğlunu timsahlara attı! Cani çift tutuklandı: Kocam 'yük olarak' görüyordu Kocası henüz altı yaşında olan engelli oğullarını 'yük olarak' görüyor ve ölmesini istiyordu. Öyle ki, cani çift bu konuda sıklıkla kavga ediyordu. Annesi ise, kocasının baskılarıyla zavallı çocuğu içinde vahşi timsahların yüzdüğü kanala attı. Çocuğun parçalanmış cesedi, timsahlardan birinin ağzında bulundu.
8.05.2024 Dünya
'Şaibeli ölüm' denmişti! Yeşim Erçetin dayanamadı gerçeği açıkladı
'Şaibeli ölüm' denmişti! Yeşim Erçetin dayanamadı gerçeği açıkladı Yeşim Erçetin, 2022 yılında bir süredir birlikte olduğu Fevzi Kardeseci ile Miami'de nikah masasına oturmuştu. Ünlü isim geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından eşinin vefat haberini duyurmuştu. Gündeme 'şüpheli ölüm' iddialarının çıkmasının ardından Erçetin, sessizliğini bozdu.
8.05.2024 Cadde
Aşı skandalında son perde: İlaç devi dünya çapında Kovid-19 aşısını geri çekiyor!
Aşı skandalında son perde: İlaç devi dünya çapında Kovid-19 aşısını geri çekiyor! İlaç devi AstraZeneca, Oxford Üniversitesi ile birlikte geliştirdiği Kovid-19 aşısının nadir ama ölümcül yan etkisini itiraf etmişti. İtiraf, firmanın 2023 beyanına ters düşerken, gelen yeni karara göre, ilaç devi dünya çapında Kovid-19 aşılarını geri çekiyor.
8.05.2024 Dünya
10 yılda 44 ölüm! Zonguldak'ta kaçak maden ocaklarında acı bilanço
10 yılda 44 ölüm! Zonguldak'ta kaçak maden ocaklarında acı bilanço Zonguldak'ta resmi kayıtlara göre son 10 yılda, ruhsatsız işletilen, gerekli güvenlik tedbirlerinden yoksun kaçak maden ocaklarında 44 madenci hayatını kaybetti.
8.05.2024 Gündem
Annesi maganda kurşunuyla ölen hukuk fakültesi öğrencisi Burak: Bu olay çete savaşları gibi
Annesi maganda kurşunuyla ölen hukuk fakültesi öğrencisi Burak: Bu olay çete savaşları gibi Adana’da annesi maganda kurşunuyla ölen hukuk fakültesi öğrencisi Burak, "Annem, benim hep savcı olmamı isterdi. Cübbeyi giymemi annem göremeyecek ve bu gerçekten çok büyük bir boşluk. Adalete güveniyorum umarım yerini bulur" dedi.
8.05.2024 Gündem
Batman'daki kazadan 16 gün sonra acı haber
Batman'daki kazadan 16 gün sonra acı haber Batman'da 23 Nisan'daki kazada ağır yaralanan 10’uncu sınıf öğrencisi 16 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.
8.05.2024 Gündem
Beton tankeri faciası 9 kişinin ölümüne neden oldu! Şoförün ifadesi ortaya çıktı
Beton tankeri faciası 9 kişinin ölümüne neden oldu! Şoförün ifadesi ortaya çıktı Gaziantep’in İslahiye ilçesinde beton tankerinin yolcu minibüsüne çarptığı ve 9 kişinin öldüğü, 11 kişinin yaralandığı kazanın ardından tanker sürücüsü Mehmet Göğüş’ün ifadesi ortaya çıktı.
8.05.2024 Gündem
Hatay’da kuduz alarmı! '10-15 gün içerisinde ölüm gerçekleşiyor'
Hatay’da kuduz alarmı! '10-15 gün içerisinde ölüm gerçekleşiyor' Hatay’ın Defne ilçesinde görülen ve bölge halkında tedirginliğe neden olan kuduz hastalığının ölümcül ve tedavisinin olmadığını dile getiren veteriner Şerif Güneş, uyardı.
8.05.2024 Gündem
Pankreas kanserine yakalanmıştı! Tanyeli sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı
Pankreas kanserine yakalanmıştı! Tanyeli sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı Bir senedir pankreas tedavisi gören Tanyeli, eşi İlker Sünnili ile Nişantaşı City's'de görüntülendi. 47 kiloya düştüğünü belirten oryantal, "Hayatımda ilk kez bu kadar fazla kilo verdim. Benim diyen manken bile 47 kilo değildir" dedi. Sevilen isim, sağlık durumu hakkında da açıklamalarda bulundu.
8.05.2024 Cadde
Babası meyve bıçağıyla öldürdü! Yürek yakan detay
Babası meyve bıçağıyla öldürdü! Yürek yakan detay Kayseri’de, babası Yunus Yılmaz (48) tarafından bıçaklanan Buse Erkin (23), hastanede 4 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. Erkin'in, 8 aylık kız bebeğinin olduğu öğrenildi. Öte yandan Erkin'in sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım ise yürek dağladı.
7.05.2024 Gündem
Penis kanseri yayılıyor! 10 yılda 6 bin 500 ampütasyon
Penis kanseri yayılıyor! 10 yılda 6 bin 500 ampütasyon Ölüme ve sayısız soruna yol açan penis kanserinin son yıllardaki oranında artış görüldüğü bildirildi.
7.05.2024 Dünya
Yaşamını yitiren polis memuru son yolculuğuna uğurlandı
Yaşamını yitiren polis memuru son yolculuğuna uğurlandı Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Levent Kaya (41), yakalandığı kanser nedeniyle yaşamını yitirdi. Kaya’nın cenazesi toprağa verilmek üzere Artvin'e götürüldü.
7.05.2024 Gündem
Ölü amcasını kredi çekmeye götürmüştü! Sessizliğini bozdu, kendini böyle savundu
Ölü amcasını kredi çekmeye götürmüştü! Sessizliğini bozdu, kendini böyle savundu Bankadan kredi çekmek için ölü amcasını bankaya götüren kadın, cesede imza attırmaya çalıştı. Olayın videosu ortaya çıkınca, yaşananlar dünya basınında ses getirdi. Olayın yankıları sürerken, verdiği röportajla sessizliğini bozan kadın gözyaşlarıyla kendini savundu.
7.05.2024 Dünya
Astımda eğitim güç verir: Bilgi anahtardır
Astımda eğitim güç verir: Bilgi anahtardır Astım; tekrarlayan nefes darlığı, hırıltı, göğüste baskı hissi ve öksürük gibi belirtilerle kendini gösteren, kronik bir hava (nefes) yolu hastalığıdır.
7.05.2024 Advertorial
Kreşte korkunç olay! Öğretmen, küçük çocuğun avuçlarını tırnaklayarak kanattı
Kreşte korkunç olay! Öğretmen, küçük çocuğun avuçlarını tırnaklayarak kanattı Bandırma Belediyesi’nin Türkan Saylan Gündüz Bakım Evi’nde, öğretmenin, 4 yaşındaki öğrenciyi tırnaklarını geçirerek yaraladığı ileri sürüldü. Aile olay sonrası darp raporu aldı.
7.05.2024 Gündem
Teleferik faciasında iddianame hazırlandı! Şüpheliler hakkında 27 yıla kadar hapis istendi
Teleferik faciasında iddianame hazırlandı! Şüpheliler hakkında 27 yıla kadar hapis istendi Antalya’da, 1 kişinin öldüğü, 7 kişinin yaralandığı teleferik kazasına ilişkin hazırlanan iddianamede, Kepez Belediye Başkanı CHP'li Mesut Kocagöz'ün de aralarında olduğu 5'i tutuklu 12 şüphelinin, 27 yıla kadar hapsi istendi.
7.05.2024 Gündem
3. kata balkondan girdi! Eski sevgilisinin yeni sevgilisini öldürdü
3. kata balkondan girdi! Eski sevgilisinin yeni sevgilisini öldürdü Niğde'de bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
7.05.2024 Gündem
Okuldan el ele çıkan kardeşleri ölüm ayırdı!  8 yaşındaki Doruk'a gözyaşlarıyla veda
Okuldan el ele çıkan kardeşleri ölüm ayırdı! 8 yaşındaki Doruk'a gözyaşlarıyla veda Antalya’nın Alanya ilçesinde okul çıkışı el ele tutuştuğu kardeşiyle yolun karşısına geçerken otomobilin çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybeden 8 yaşındaki Doruk, kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
7.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ölüm ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.