Malatya HACI UĞUR POLAT SÖZ VERDİ, KURUMLAR HAREKETE GEÇTİ

HACI UĞUR POLAT SÖZ VERDİ, KURUMLAR HAREKETE GEÇTİ

28.01.2015 - 19:07 | Son Güncellenme:

.

HACI UĞUR POLAT SÖZ VERDİ, KURUMLAR HAREKETE GEÇTİ

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Seyfullah Özdemir, Anadolu Spor Gazetecileri Derneği yöneticilerini ziyaret ederek, amatör sporlar için yaptıkları çalışmalardan ötürü teşekkür etti.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, geçtiğimiz günlerde Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Malatya Şubesi’ni (ASGD) ziyaret etmiş, Malatya’da spor adına yapılan çalışmalar hakkında dernek yöneticileriyle istişarelerde bulunmuştu. ASGD Malatya Şubesi Başkan Polat’tan, amatör takımlar için amatör evi ve her kulübe bir oda yapılması isteğinde bulunmuştu. Bu görüşmenin içerisinde başkan Polat, projenin iş birlikçileriyle birlikte hazırlanıp getirilmesi halinde hayata geçirebilecekleri müjdesini vermişti. Bu görüşmelerden hemen sonra harekete geçen Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Seyfullah Özdemir, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Sadi Fındıklı ile Yeşiltepe’ye giderek oradaki spor tesislerinin yanında uygun bir alanı inceledi. İl Müdürlüğü’nün teknik ekiplerinin de yer aldığı incelemelerde yapılacak tesis hakkında detaylı rapor hazırlanıp, tahmini bedel ve uygun mimari proje hazırlanmaya başlandı.
ÖZDEMİR: "MALATYA AMATÖRÜNÜN EN BÜYÜK SIKINTISINI ÇÖZMEK ÜZEREYİZ
Yapılacak yeni tesisin projelerinin hazırlığıyla ilgili çalışmalar tüm hızıyla sürerken, ASKF Başkanı Özdemir ASGD Malatya yönetimini ziyaret edip, gelinen süreç hakkında bilgiler verdi. Dernek yöneticileri Fatih Avcı ve Mehmet Türel ile bir araya gelen Özdemir, “Spor basınımıza ve size tüm amatörlerim adına çok teşekkür ediyorum. Malatya amatörünün en büyük sıkıntılarından birini çözmek üzereyiz ve siz buna ASGD olarak öncülük ediyorsunuz. Amatörümüzün han köşelerinden kurtarmak için Hacı Uğur başkanımızın sözünden yola çıkarak güzel bir proje hazırlıyoruz. Yeşiltepe bölgesini bir spor köyü haline getiren sevgili spor il müdürümüz Sadi Bey, bu konuda da en büyük destekçimiz oldu. Tüm ekibiyle bizim için en iyi projeyi hazırlayacaklarını ve yer konusunda da bize yardımcı olacaklarını söyledi. İnşallah tüm kurum ve sizlerin desteğiyle Yeşilyurt bölgemize güzel bir tesis kazandıracağız. Proje dosyasını oluşturduktan sonra Genel Başkanlığımıza ve Yeşilyurt Belediyemize sunacağız” dedi.
AVCI: "SPOR İÇİN KÖPRÜ OLMAYA HAZIRIZ"
ASGD Malatya Şubesi ikinci başkanı Fatih Avcı da, “Malatya’da sporun kalkınması için her türlü köprü görevini yapmaya hazırız. Amatör tüm sporların temelidir. Temel iyi olmadan profesyonellikte işler doğru yürümez. Yeşilyurt Belediye Başkanımızın spor konusundaki yaklaşımı takdire şayan. Umarım bu güzel tesisin temelini hep birlikte atarız” diye konuştu.