Muğla Hacıbayramlar Mahallesi'nin İçme Suyu Hatları Yenilendi

Hacıbayramlar Mahallesi'nin İçme Suyu Hatları Yenilendi

06.11.2017 - 13:49 | Son Güncellenme:

.

Hacıbayramlar Mahallesinin İçme Suyu Hatları Yenilendi

Muğla Büyükşehir Belediyesi kış aylarının yaklaşması ile birlikte il genelinde içme suyu hat yenileme ve imalat çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda MUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, Yatağan ilçesi Hacıbayramlar Mahallesi’nde kireçlenmeden dolayı tıkanan eski içme suyu hatlarını yeniledi.
İçme suyu hatlarının kullanım ömrünü tamamlaması ve kireçlenmesinden dolayı su sorunu yaşayan Hacıbayramlar Mahallesi’nin su sıkıntısına çözüm bulmak için incelemelerde bulunan MUSKİ ekipleri, Türbe mevkii üzerinde başlattığı içme suyu hat yenileme çalışmalarını tamamladı. Yaklaşık 15 gün süren çalışmaların ardından kireçlenmeden dolayı tıkanan eski hatların yerine, modern ve çapları geniş içme suyu hatları yapılarak su sıkıntısının önüne geçildi.
Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden konu ile ilgili yapılan açıklamada, “Hacıbayramlar Mahallesi sakinleri içme suyu hatlarının eski olması ve kireçlenmesi nedeniyle uzun yıllardır su sıkıntısı çekiyordu. Bu nedenle MUSKİ ekipleri tarafından Hacıbayramlar Mahallesi Türbe Mevkii üzerinde içme suyu hatlarının yenilenmesi için çalışma başlatıldı. Yaklaşık 15 gün süren çalışmalar sonucunda eskiyen ve kireçlenmeden dolayı tıkanan hatların yerine yeni içme suyu hatları yapılarak vatandaşların uzun yıllar sağlıklı bir şekilde kullanabilecekleri içme suyu hatları hizmete sunuldu” ifadeleri kullanıldı.

Yazarlar