Cadde Haftanın paylaşımları

Haftanın paylaşımları

18.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü yıldızlar, kendi hayatlarını sosyal medya platformlarında takipçilerine yansıtıyor. Kimi zaman çok beğenilen fotoğraflar, kimi zaman da eleştiri yağmuruna tutuluyor. İşte hafta boyunca, ünlülerin Instagram hesaplarından paylaştığı, dikkat çeken kareler...

Haftanın paylaşımları

Dünyaca ünlü moda tasarımcısı Donatella Versace, markasının sonbahar-kış 2019 koleksiyonunu köpeğiyle tanıttı. Eğlenceli bir kareye imza atan Versace, “Bakın bugün benimle işe kim geldi?” diye sordu.

Haftanın paylaşımları

‘The Rock’ lakaplı oyuncu Dwayne Johnson, 23 yaşında çektirdiği bir fotoğrafını yayınladı. “O dönem 127 kiloydum ve amacım CIA’de çalışmaktı” notunu düşen aktör, 4 milyona yakın beğeni topladı.

Haftanın paylaşımları

Victoria’s Secret meleklerinden Karlie Kloss, şu sıralar Japonya’da tatil yapıyor. Tokyo’ya giden model, kalabalık bir caddenin başında verdiği pozun altına, Japonca ‘merhaba’ anlamına gelen “Konnichiwa” yazdı.

Haftanın paylaşımları

Geçtiğimiz haftalarda 10 yıllık nişanlısından ayrılan Alessandra Ambrosio, çocuklarıyla tatile çıktı. Kızı Anja ve oğlu Noah’la havuzda poz veren model, fotoğrafın altına, güneş, kalp ve su damlası emojilerini ekledi.

Haftanın paylaşımları

İngiliz oyuncu Henry Cavill, hafta içinde kaskla çektirdiği bir fotoğrafı takipçilerinin beğenisine sundu. Karenin altına “Jeeves, motorumu hazırla. Kaderin beni çağırdığını duyabiliyorum...” yorumunu yapan aktör, beğeni yağmuruna tutuldu.

Haftanın paylaşımları