Gündem Hakan Hatipoğlu kimdir? Survivor eleme adayı

Hakan Hatipoğlu kimdir? Survivor eleme adayı

04.06.2018 - 15:35 | Son Güncellenme:

Survivor'da bu haftanın sürpriz eleme adaylarından biri de Hakan Hatipoğlu! Survivor'da sona yaklaştıkça heyecan ve gerilim dozu her geçen gün artıyor. Kaybedilen ikinci dokunulmazlık oyunun ardından gönüllüler takımında en fazla ismi yazılan kişi bu hafta Hakan Hatipoğlu oldu. Yapılan toplu oylama neticesine göre dört eleme adayından en az oyu alan bu akşam adaya veda edecek. Peki Hakan Hatipoğlu kimdir?

Hakan Hatipoğlu kimdir Survivor eleme adayı

Survior'un başarılı isimleri arasında yer alan Hakan Hatipoğlu bu hafta Survivor'da arkadaşları tarafından en çok ismi yazılan kişi oldu. Survivor'da kaybedilen iki dokunulmazlık oyunun ardından konseyde en fazla ismi yazılan Hakan Hatipoğlu eleme adayı oldu. Peki Hakan Hatipoğlu kimdir? İşte Hakan Hatipoğlu hakkında merak edilenler...

Haberin Devamı

HAKAN HATİPOĞLU KİMDİR?

28 Kasım 1980 Burgazada Istanbul doğumlu, Milli sporcu, oyuncu ve sunucudur. Işık Üniversitesi İşletme Bölümü, Marmara Üniversitesi Yüksek Lisans İşletme Bölümü'nde eğitimini almıştır. 2011 yılında yarışmada tanıştığı Gizem Hatipoğlu (Akın) ile evlenmiştir. 2010 yılında Survivor Kızlar - Erkekler'de, 2015'te ise Survivor All Star'da yarıştı. Adada 17 hafta 124 gün kaldıktan sonra yarışmada 6. olmuştur.

Yazarlar