Gündem Halka 19. bölüm fragmanı yayınlandı! Sezon finalinde neler olacak?

Halka 19. bölüm fragmanı yayınlandı! Sezon finalinde neler olacak?

22.05.2019 - 07:41 | Son Güncellenme:

Halka son bölümü ile Salı akşamı ekrana geldi. Sürpriz gelişmelerin yaşanacağı Halka 19. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Halka 19. bölüm ile sezon finali yapacak. Sırlar ortaya çıkıyor. İşte Halka sezon finalinden ilk görüntüler...

Halka 19. bölüm fragmanı yayınlandı Sezon finalinde neler olacak

TRT 1'in heyecanla takip edilen dizisi Halka son bölümü ile herkesi ekran başına kilitlerlen 19. yeni bölüm fragmanını da izleyiciyle buluşturdu. Sezon finali yapacak olan Halka'da neler olacak?

Haberin Devamı

Halka 19. bölüm sezon finali ile 28 Mayıs Salı akşamı TRT 1'de...

HALKA 19. BÖLÜM FRAGMANI

HALKA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cihangir Müjde’nin gözü önünde babası İskender’i vurmuştur. Altemur’un istediği gibi davranmaktadır. Bu davranışı herkese Cihangir’in karanlık tarafa geçtiğini göstermiştir. Faruk Amir’in cesedi bulunmuştur. Cemal, amirinin, onca yıllık mesai arkadaşının kanını yerde bırakmamaya kararlıdır. Halka’ya büyük bir darbe vurmaya hazırlanmaktadır. Gözünü Halka’nın en tepesine dikmiştir ama bir yandan da Altemur’un gözünde değeri iyice artmış olan Cihangir, Halka’nın yönetim kadrosuna katılmak üzeredir. Kaan’ı zor zamanlar beklemektedir. Çağatay Cihangir’in yükselişinden rahatsızdır ve buna engel olmak için elinden ne gelirse yapacaktır.