Teknoloji Halo Wars, Xbox One’a Uyarlandı

Halo Wars, Xbox One’a Uyarlandı

18.03.2016 - 17:19 | Son Güncellenme:

Yıllar önce satışa sunulmuş olan Halo Wars yapımı, Xbox One’ın geri uyumluluk programı çerçevesinde yeni nesil konsol için destek kazanmış bulunmakta…

Halo Wars, Xbox One’a Uyarlandı

Microsoft’un eski oyunları Xbox One platformuna taşımak adına uygulamaya koyduğu geriye uyumluluk programı, bildiğiniz üzere birçok Xbox 360 oyununu şimdilerde bünyesine katmış bulunmakta. Bu sayede hem sevilen oyunların hayranlarının gönüllerini kazanan hem de Xbox One satışlarına etki etmek isteyen yazılım devi, şimdi ise bahsi geçen bu programa Halo Wars yapımını da dahil etmiş bulunmakta. Oyunu daha önce dijital olarak satın almış kullanıcılar için indirme işlemlerini aktif hale getiren Microsoft, aynı zamanda fiziksel bir şekilde Wars’ın kopyasına sahip olan kişilerin de oyunu yeni nesil platformda oynamalarını sağlıyor.

Haberin Devamı

Xbox Live sisteminin yetkili isimlerinden biri olan Larry Hryb, yaptığı açıklamada şu an Xbox One’ın ön izleme programına dahil olan kullanıcılar için Halo Wars’ın kullanılabilir hale geldiğini ve oyuna sahip olanların hali hazırda direkt olarak yapımı deneyebileceklerini resmi olarak duyurmuş bulunmakta.

Halo Wars ile birlikte bahsi geçen geriye dönük uyumluluk programında artık 134 adet oyun destek kazanmış durumda. Microsoft, bu programı özellikle yıl sonuna kadar epey geniş çerçevede kullanıcılarına sunmak istiyor. Yani ilerleyen günlerde daha fazla eski oyunun yeni nesil platforma uyarlanacağını söyleyebiliriz.


Yazarlar