Gündem Hangimiz Sevmedik 22. bölüm fragmanında Adile ve Münir evleniyor!

Hangimiz Sevmedik 22. bölüm fragmanında Adile ve Münir evleniyor!

09.01.2017 - 09:16 | Son Güncellenme:

Pazartesi akşamları ekrana gelen Hangimiz Sevmedik 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dün akşam ekrana gelen Hangimiz Sevmedik'de Tarık ve Itır gerçekleri Adile ve Münir'e açıkladı. Hangimiz Sevmedik yeni bölümde Adile ve Münir arasında aşk rüzgarı eserken Münir'den gelen teklife Adile evet yanıtını verir ve mahalle çalkalanmaya başlar.

Hangimiz Sevmedik 22. bölüm fragmanında Adile ve Münir evleniyor

Ekranların sevilen dizileri arasında yer alan Hangimiz Sevmedik 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeşilçam tadında hikayesi ile izleyenleri ekrana kilitleyen Hangimiz Sevmedik dizisinde 22. bölümde Adile ve Münir arasında yaşananlar sonunda evlilik ile taçlanıyor.

Haberin Devamı

SELEN SOYDER YERİNE SEZGİ SENA AKAY!

TRT 1 ekranında yayınlanan sevilen dizisi Hangimiz Sevmedik dizisinin başrol oyuncuları Selen Soyder ve Can Yaman arasında yaşanan kavganın ardından dizi setine koruma ile gelen Selen Soyder başroldeki arkadaşı Can Yaman'dan korktuğunu dile getirmişti. Geçtiğimiz günlerde TRT trafından yapılan açıklamada Selen Soyder'in sözleşmesi tek taraflı olarak fesih edilmişti. Selen Soyder yerine diziye Sezgi Sena Akay'ın katılacağı duyurulmuştu.

HANGİMİZ SEVMEDİK 22. BÖLÜM FRAGMANI

HANGİMİZ SEVMEDİK 21. SON BÖLÜM ÖZETİ

El ele göz göze Adile ile Münir’e yakalanan Tarık ve Itır onlara sevgili olduklarını söylerler. Adile ve Münir şoktadır. İkisini ayırmaya kararlıdırlar.
Münir ile Şener’in halası Adalet bir sürpriz yapar ve Yuvacık’a gelir. Adalet’in onlara kendince bir iyi bir de kötü haberi vardır.
Mahalleli Tarık ile Itır’ı ayırmaya çalışan Adile ve Münir’in inadını kırmayı başaramaz. Muayenehane ve ofisi satmaya karar verirler. Bunu öğrenen Tarık ile Itır’ın ayrılmaya hiç niyetleri yoktur. Adile ve Münir’i kötü bir sürpriz beklemektedir.

Yazarlar