Gündem Hanım Köylü 11. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak?

Hanım Köylü 11. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak?

01.07.2016 - 12:36 | Son Güncellenme:

Star Tv ekranında yayınlanan ve ilgi ile takip edilen Hanım Köylü 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan son bölüm ile izleyenlerin nefeslerini kesen Hanım Köylü dizisinde şimdiden 11. yeni bölüm fragmanı merak ediliyor! Hanım Köylü 11. yeni bölüm fragmanı ve merak edilen tüm ayrıntıları haberimizde...

Hanım Köylü 11. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak

Yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan'ın yaptığı, Yusuf Çim ve Gülsim Ali nin başrollerini paylaştığı aile ve romantik komedi dizisi Hanım Köylü, yayınlanan 10. son bölümüyle kırdı geçirdi. Peki 11. yeni bölümünde hanım Köylü'de neler oluyor? İşte detaylar...

Haberin Devamı

HANIM KÖYLÜ 11. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HANIM KÖYLÜ 11. YENİ BÖLÜMDE NELER OLUYOR?

Koptagel ve Ferit’in kadınları gezmeye götürmesi köyde olay olur. Üstelik Nuriye ninenin kaybolması da bütün okları Koptagel ve Ferit’in üzerine çevirir. Bu olay köyde büyük bir kargaşaya sebep olur. Muhtar haklı çıkmış ve kadınlar köyün dışına çıktığında başlarına olmadık şeyler gelmiştir.

Hanım Köylü 11. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak

Ancak gezmekten hoşlanan kadınlar muhtara karşı birlik olur ve Koptagel ve Ferit’in arkasında dururlar. Kadınların desteğini alan Koptagel ve Ferit olayı daha da ileriye götürür ve bir gezi daha düzenlerler.

Hanım Köylü 11. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak

Öte yandan köyde geçinmenin derdine düşen Ferit’in aklına Düzgün’ün organik ürünlerini alıp pazarlama fikri gelir. Ancak bunun için Düzgün’ü ikna etmek zorundadır. Düzgün, Ferit’ten hiç hoşlanmadığı için bu oldukça zor olacaktır. Bunun için de bir plan yapan Ferit Düzgün’ü ikna etme konusunda İlkgün’den yardım alır.

Haberin Devamı

HANIM KÖYLÜ OYUNCU KADROSU

Yusuf Çim (Ferit Sabit), Gülsim Ali (İlkgün) , Mehmet Özgür (Düzgün Bey), Ali İpin (Fikri Sabit), Toygan Avanoğlu (Koptagel), Aylin Kabasakal (Elmas), Uğur Demirpehlivan (Muhtar Emine), Selim Erdoğan (Reşat Döner), Uğur Biçer (Muhacir İsmail), Kerim Yağcı (Kısa İsmail), Feyza Çipa (Bengisu), Cihan Şimşek (Cüneyt Sabit), Ahmet Kayakesen (Buralı İsmail), Mert Türkoğlu (Laz İsmail), Muharrem Bayrak (Müezzin),Murat Makar (İmam), Emel Çetin (Döne Döner), Can Kıran (Erol), Hazal Adıyaman (Gülgün), Beste Kanar (Yaprak Döner), Hande Asmaz (Nazgün), Özlem Gezgin (Songün) ve Ayten Uncuoğlu (Nuriye Nine).