Gündem Hanım lafı kriz çıkardı

Hanım lafı kriz çıkardı

02.05.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Twitter’da polemik yaşayan Demet Akalın ve Hande Yener arasında sular durulmuyor. Akalın, bir muhabirin ‘Hande Hanım’la başlayan sorusuna, “Ona hanım diyen bana soru sormasın” dedi

Hanım lafı kriz çıkardı

Yıllardır polemikleriyle gündemde olan Demet Akalın ile Hande Yener arasındaki gerginlik büyüyor. Akalın, fanlarının Twitter’daki sayfasında eşi Okan Kurt ve kızı Hira’yla çekilmiş aile fotoğrafına yorum gönderen Yener’e olan tepkisi bitmiyor. Üç gün önce Twitter’dan, “O pis ağzını çocuğumdan uzak tut. Git pisliklerinle oyna” diyerek tepki gösterdiği Yener için Akalın, bu defa gazetecileri uyardı. Etiler’deki Sahne İstanbul’daki konseri öncesi bir muhabirin son olaylarla ilgili, ‘Hande hanım’ diye söze başlamasıyla sinirlenen Akalın, “Hanım deme. Hanım, diyeceksen de bana soru sorma. Ona hanım diyen bana soru sormasın. Hatta bana onun hakkında soru sormayın” diyerek tepki gösterdi.

‘Burası neresi?’
Çorlu’da bir alışveriş merkezi açılışından sonra hemen İstanbul’a gelen Akalın, eşi Okan Kurt’un kullandığı otomobilin arka koltuğunda uyudu. Sahneye çıkacağı mekan önünde gazetecilerin flaşlarıyla kalkan Akalın, “Ne oluyor. Burası neresi? Siz kimsiniz?” diyerek şaşkınlığını dile getirdi. Yastığına sarılarak araçtan inen Akalın, “Sahne sahne koşturmaktan yorgun düştüm. Yol boyu uyumuşum. Şimdi bir saat içinde kuliste toparlanıp, buraya çıkmam gerekiyor” dedi.