Gündem Hatırla Gönül 2. bölüm fragmanında heyecan dorukta-izle

Hatırla Gönül 2. bölüm fragmanında heyecan dorukta-izle

14.10.2015 - 14:52 | Son Güncellenme:

STAR TV'nin yeni dizisi Hatırla Gönül 2. bölüm fragmanı ile ekrana kilitliyor. İlk bölümü ile büyük bir beğeni toplayan Hatırla Gönül'ün yeni bölümünde Gönül, Tekin'den kaçabilecek mi? Hatırla Gönül yeni bölüm fragmanı ve detaylar haberimizde..

Hatırla Gönül 2. bölüm fragmanında heyecan dorukta-izle

Aynı hastanede çalışan hemşire Gönül ve cerrah Tekin’in Külkedisi masalına benzetilen aşkları mutlu sona ulaşmak üzereyken, Tekin’in eski sevgilisi ortaya çıkar ve yakışıklı prensin karanlık yüzü konusunda Gönül’ü uyarır.

Haberin Devamı

Duyduklarıyla sarsılan Gönül, hiçbirine inanmak istemez, ancak artan şüpheleri ve ardı ardına yüzüne çarpan gerçekler onu süregiden hoş bir masaldan uyandırır. Sevdiği erkekle yan yanayken karşı karşıya gelen Gönül kâbus gibi bir gecede başına gelenlerden dolayı şaşkın, çareyi kaçmakta bulur.

Eski bir tanıdığının yanına sığınmaya çalışırken, kader karşısına kendi gibi yaralı birini çıkarır. Hapisten o gün çıkmış olan Yusuf, oğlunun intikamı için harekete geçmiştir.

Eski sevgilisinin ortaya çıkışı yüzünden sevdiği kadını kaybetmekle yüzleşen Tekin ise deliye dönmüş, her yerde Gönül’ü aramaktadır. Ancak onu arayan sadece kendisi değildir. Gönül’ün bilmediği geçmişi onu adım adım takip edip, sonunda şok edici bir haberle karşısına çıkacaktır.

Haberin Devamı

HATIRLA GÖNÜL 2. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Gökçe Bahadır 2 aşk arasında

Yönetmen koltuğunda Gül Oğuz oturduğu dizinin senaryosunu Deniz Yeşilgün ve Esra Çetek yazıyor. Senaryo danışmanlığı ise Berkun Oya’ya ait.

Gönül karakteri ile ekrana gelecek olan Gökçe Bahadır, iki erkeğin tutkulu aşkı arasında sürüklenirken, hafızasıyla birlikte tüm anılarını, kimliğini ve sevdiği adamı yitiren bir kadını canlandıracak.

Engin Öztürk ise, Yusuf rolünde kaybettiği oğlunun intikamıyla, yıllar sonra aşkı bulduğu kadının arasında tercih yapmak zorunda kalıyor.

Tekin rolünü üstlenen Onur Saylak, sahip olduğu tüm güce ve tutku dolu aşkına rağmen, sevdiği kadını kaybetmekle yüzleşince tehlikeli kararlar almanın eşiğine gelen bir adamı oynayacak.

HATIRLA GÖNÜL 1. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ