Gündem Hava durumu nasıl olacak? İl il Pazar günü hava durumu

Hava durumu nasıl olacak? İl il Pazar günü hava durumu

21.04.2019 - 10:14 | Son Güncellenme:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu tahminleri yoğun ilgi görüyor. MGM resmi internet sayfası üzerinde il il hava durumu bilgilerine yer verdi. Peki önümüzdeki günlerde hava durumu nasıl olacak?

Hava durumu nasıl olacak İl il Pazar günü hava durumu

Genel Durum

Haberin Devamı

21 Nisan Pazar, 22 Nisan Pazartesi ve 23 Nisan Salı sabahına kadar, tarımsal faaliyetin olduğu bölgelerimizden İç Ege, Göller Yöresi ve İç Anadolu Bölgesi ile Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde gece ve sabah saatlerinde hafif, yüksek rakımlı yerlerinde ise orta kuvvette zirai don riski bulunmaktadır. Yetkililerin ve çiftçilerimizin gerekli tedbirleri almaları ve don durumu hakkında daha detaylı bilgi almak için en yakın meteoroloji müdürlüklerine başvurmaları gerekmektedir.

Ülkemizin Güneydoğu Kesimlerinde Görülecek Kuvvetli Gök Gürültülü Sağanak Yağışlara Dikkat!

21.04.2019 Pazar günü ülkemizin güneydoğu kesimlerinde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların Malatya, Elazığ, Tunceli, Bingöl, Şırnak, Adıyaman, Şanlıurfa, Mardin, Diyarbakır, Batman ve Siirt çevrelerinde yerel olarak kuvvetli (20-50 kg/m2) olacağı beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Haberin Devamı

İSTANBUL HAVA DURUMU

Bugün açık 11,5 °C

Hava durumu nasıl olacak İl il Pazar günü hava durumu

ANKARA HAVA DURUMU

Bugün çok Bulutlu 6,3 °C

Hava durumu nasıl olacak İl il Pazar günü hava durumu

İZMİR HAVA DURUMU

Bugün az bulutlu 13,2 °C

Hava durumu nasıl olacak İl il Pazar günü hava durumu

DİĞER İLLERİN HAVA DURUMU BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ