Dünya Hayal Bella, gerçek şantiye

Hayal Bella, gerçek şantiye

29.04.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bella Hadid, Emily Ratajkowski, Alessandro Ambrosio gibi ünlülerle promosyonu yapılan lüks festival fiyaskoyla sonuçlandı. Biletleri 12 bin dolara satılan festivale ‘gelenler modern korku’ filmi yaşadı

Hayal Bella, gerçek şantiye

Bahamalar’da gerçekleştirilen ve Hailey Baldwin, Emily Ratajkowski, Alessandro Ambrosio ile Bella Hadid gibi ünlü modellerin tanıtımını yaptığı lüks festival ‘Fyre’ felaketle sonuçlandı. Biletlere 12 bin dolar (42 bin TL) ücret ödeyen festival severler alana vardıklarında karşılaştıkları görüntüyle şoka girdi. ‘Lüks’ ve ‘şa şaa’ vaat eden festival alanında içinde tasması olmayan vahşi köpekler ve rüzgârda uçacak plastik çadırlarla karşılaşan insanlar geçirdikleri saatleri “modern korku filmi” olarak adlandırdı.

ABD’li grup Blink-182 da çıkan haberlerin hemen ardından performanslarını iptal ettiğini duyurdu. Festival organizatörlerinin beyanı ise ‘beklenmedik durumlar gerçekleşti’ şeklinde olurken birçok festivalzede korku içinde eve dönmek için Exuma uluslararası havalimanına akın etti. ‘Sahil Cenneti’ olarak tabir edilen festival ise iptal edildi.

Haberin Devamı

Hayal Bella, gerçek şantiye

Yazarlar