Sivas Hayat Ağacı Derneği Genel Kurul Yaptı

Hayat Ağacı Derneği Genel Kurul Yaptı

02.10.2017 - 16:24 | Son Güncellenme:

.

Hayat Ağacı Derneği Genel Kurul Yaptı

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi bünyesinde kurulan Hayat Ağacı Derneği genel kurulunu yaptı.

Haberin Devamı

Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Hayat Ağacı Derneği'nin 5. Olağan Genel Kurulu, Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı. Toplantıya, Hayat Ağacı Derneği yönetim kurulu üyeleri ile davetliler katıldı. Hayat Ağacı Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olan Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, 12 yıldan bu yana sağladığı güven ve takdirle Hayat Ağacı Derneğinin, Gıda Bankası aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine destek olmaya devam ettiğini belirtti. Hayat Ağacı Derneği'nin, yılın belirli gün ve aylarında değil, 12 ay süresince Gıda Bankası'ndan ihtiyaç sahiplerine yardım sağladığını ifade eden Özaydın, ayrıca ramazan ayında iftar çadırı, Kurban Bayramı’nda vekaleten kurban kampanyası, eğitim öğretim dönemlerinde kırtasiye yardımı, kış aylarında yakacak yardımı gibi faaliyetleri olduğunu anımsattı.

Haberin Devamı

Hayat Ağacı Derneği’nin Sivas merkezdeki yardım faaliyetlerinin yanı sıra periyodik dönemlerde ülkelerindeki iç savaşlardan dolayı zor durumda olan mazlum halka da destek olmaya çalıştığını aktaran Özaydın, Suriye'ye şimdiye kadar 21 tır insani yardım malzemesi gönderildiğini, son olarak ise 1 kamyon oyuncak bağışının teslim edildiğini ifade etti.

Hayat Ağacı Derneği 5. Olağan Genel Kurulu’nda, yönetim ve denetim kurulu bazı isim değişiklikleri ile birlikte güven tazeledi. Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın’ın başkanlığındaki Hayat Ağacı Derneği Yönetim Kurulu, 3 yıllığına yeniden seçildi.

Yazarlar