Cadde 'Hayat Meydanı'nda Müslüm Baba'yı anlatacaklar

'Hayat Meydanı'nda Müslüm Baba'yı anlatacaklar

24.03.2018 - 09:52 | Son Güncellenme:

Yıllarca 'Siyaset Meydanı' programı ile ekranlarda olan gazeteci Ali Kırca, bu kez TV ekranından salondaki meydana ‘Hayatı Paylaşmak İçin’ sloganıyla 'Hayat Meydanı' ile çıkıyor. Kartal Belediyesi tarafından 25 Mart Pazar günü halka açık ve ücretsiz olarak yapılacak etkinlikte Müslüm Gürses anılacak.

Hayat Meydanında Müslüm Babayı anlatacaklar

Ali Kırca tarafından uzun yıllar hazırlanıp sunulan 'Siyaset Meydanı' programı, bu kez 'Hayat Meydanı' adıyla meydanlara geri dönüyor. Kartal Belediyesi tarafından düzenlenen 'Hayat Meydanı' 25 Mart Pazar günü saat 20.00’de ilk kez halkın karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kartal Soğanlık Kültür Merkezi’nde halka açık ve ücretsiz olarak yapılacak gecede müzik dünyasının usta yorumcusu Müslüm Gürses anlatılacak.

Haberin Devamı

Ali Kırca’nın konukları Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur, yönetmen Ezel Akay, müzik yapımcısı Muhteşem Candan, şair ve söz yazarı Ahmet Selçuk İlkan, gazeteci Nurettin Soydan, sanatçı Elif Kaya ve İstanbul Arabesque Project müzik grubu olacak.
Etkinlik çerçevesinde özel olarak hazırlanılan Müslüm Gürses’in sanat yaşamının anlatıldığı bir belgesel gösterimi de yer alacak.

Yazarlar