Gündem Hayat Şarkısı 10. bölüm fragmanında Mehmet kayboluyor, ortalık karışıyor!

Hayat Şarkısı 10. bölüm fragmanında Mehmet kayboluyor, ortalık karışıyor!

06.04.2016 - 12:00 | Son Güncellenme:

Salı akşamlarının bomba dizisi Hayat Şarkısı yeni bölümüyle ekrana geliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Hayat Şarkısı 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecanlandıran yeni bölüm fragmanında büyük karşılaşma sahnesi şoke etti. İşte Hayat Şarkısı yeni bölüm fragmanı ve özeti haberimizde.

Hayat Şarkısı 10. bölüm fragmanında Mehmet kayboluyor, ortalık karışıyor

Yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz- Mustafa Oğuz, yönetmenliğini Cem Karcı ve senaryosunu Mahinur Ergun kaleme aldığı Hayat Şarkısı dizisinde heyecan giderek büyüyor. Hayat Şarkısı başrollerini; Burcu Biricik, Birkan Sokullu ve Ahmet Mümtaz Taylan paylaştığı dizide bu hafta neler olacak? İşte Hayat Şarkısı yeni bölüm fragmanı...

Haberin Devamı

HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜM ÖZETİ

Melek, Hüseyin'den uzak durmaya karar veriyor; Zeynep'in sürpriz hamlesi şok etkisi yaratıyor. Kerim, Aylin’in itirafı sonucu Almanya’ya okuldaki görevine dönme şansı yakalamıştır ve bir yol ayrımındadır; ya ailesi ile Türkiye’de kalacak ya da yıllarca peşinde koştuğu ideallerine, Almanya’ya geri dönecek.Üstelik artık kendisini bırakıp gideceğini söyleyen Hülya’ya karşı olan duygularını da, gözden geçirmektedir.

Hayat Şarkısı 10. bölüm fragmanında Mehmet kayboluyor, ortalık karışıyor

Hüseyin, Zeynep ile olan evliliğini bitirmeye, Zeynep ise Hüseyin’i eve geri döndürmeye kararlıdır. Hüseyin, Melek ile birlikte olabilmek için her şeyi göze almıştır; ancak Melek, yıkılmış bir yuva üzerinden mutlu olamayacakları düşünmektedir.Hülya’nın hayatı ise hiç ummadığı yeni gelişmelere ve mücadelelere gebedir.

Haberin Devamı

Hayat Şarkısı 10. bölüm fragmanında Mehmet kayboluyor, ortalık karışıyor

HAYAT ŞARKISI DİZİSİ HAKKINDA

Hayat Şarkısı Kanal D'de yayınlanan Drama dizisidir. Başrollerini; Burcu Biricik, Birkan Sokullu ve Ahmet Mümtaz Taylan paylaşmaktadır.

Mudanya yakınlarındaki Işıklar Köyü'nde doğup büyümüş olan Bayram ve büyürken tek arkadaşı olan kan kardeşi Salih, aralarındaki bir anlaşmazlığı tatlıya bağlamak için çocukları Melek ile Kerem’i küçük yaşta nişanlarlar ve çocuklar büyüyüp evlenme çağına gelene kadar da farklı şehirlerde yaşamlarını sürdürmeye devam ederler.

İki çocuk sahibi olan Bayram, ailesi ile yerleşmiş olduğu İstanbul’da işlerini geliştirip büyük bir servete sahip olsa da verdiği sözü unutmaz. Genç oğlu Kerim’i üniversiteden mezun olduğu gün yanına alarak Işıklar Köyü'nde iki kızı, Hülya ve Melek ile yaşayan Salih’in kapısını çalar. Salih de verdiği söze sadıktır ve Bayram’ın gelişi ile çocukların düğün kararını kesinleştirirler. Oysa her iki ailenin çocukları geçen yıllar içerisinde kendilerine ait birer hayat kurmuş ve farklı sevdalara ve hedeflere yönelmiştir. Gençler kendi aralarında bu mecburi evlilikle ilgili kararlar alıp, buldukları çözümlerle rahatlasalar da; hiç hesaba katmadıkları Hülya’nın planları çoktan devreye girmiştir.

HAYAT ŞARKISI 10. BÖLÜM FRAGMANI

HAYAT ŞARKISI DİZİSİ OYUNCULARI

Haberin Devamı

Oyuncular: Burcu Biricik (Hülya), Birkan Sokullu (Kerim), Tayanç Ayaydın (Hüseyin), ecem özkaya (Melek), Ahmet Mümtaz Taylan (Bayram), Seray Gözler(Süheyla), Deniz Hamzaoğlu (Kaya), Pelin Öztekin (Zeynep), Deniz Altan (Bade), Aydan Taş(Nilay), Olgun Toker (Mahir), Almila Bağrıaçık (Filiz), Serap Önder, Pınar Hamzaoğlu (Ceylan), Sibel Melek Arat (Küçük Hülya), Taha Yusuf Tan (Küçük Kerim), Aden Duru Orak (Küçük Melek), Elif Sevinç(Küçük Nilay)

Burcu Biricik kimdir?

Hayat Şarkısı 10. bölüm fragmanında Mehmet kayboluyor, ortalık karışıyor

Burcu Biricik (4 Mayıs 1989, Elmalı, Antalya), Türk oyuncu.

4 Mayıs 1989 tarihinde Antalya’da doğdu. 2006 yılında Antalya’da düzenlenen güzellik yarışmasında "Akdeniz Kraliçesi" seçildi. Lise yıllarında katıldığı tiyatro festivalinde ödül aldıktan sonra profesyonel anlamda oyuncu olmaya karar veren Biricik, Ege Üniversitesi Arkeoloji bölümünde lisans eğitimini tamamlarken, aynı zamanda da Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi aldı.

Biricik, oyunculuk kariyerine Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda stajyer kadroda yer alarak başladı. Burada İkinin Biri, Yaşlı Hanımın Ziyareti, Gözlerimi Kaparım, Vazifemi Yaparım ve Yedi Kocalı Hürmüz gibi çeşitli oyunlarda rol aldı. 2007 yılında Show TV'de yayımlanan Maçolar dizisindeki yan rolüyle televizyonda ilk kez yer aldı.Daha sonra 'Toprağın günlüğü kısa filmini çeken Biricik, Kanal D'de 2011 yılında yayımlanan Artiz Mektebi adlı oyunculuk yarışmasına katıldı ve burada birinciliği Alican Aytekin ile paylaştı. Daha sonra Muhteşem Yüzyıl (2011) ve Ustura Kemal (2012) dizilerinde küçük roller aldı. Show TV'de yayımlanan Düşman Kardeşler (2012) dizisindeki Derya adlı Trakyalı bir kızı canlandırdı.

Haberin Devamı

Oyuncu, TRT 1'de yayımlanan Beni Böyle Sev (2013) dizisinde Seda karakterini canlandırmıştır ve çeşitli reklâm filmlerinde oynamaktadır. Biricik 2014 yılının Kasım ayında Kanal D'de başlayan Şeref Meselesi dizisinde Kübra karakterini canlandırdı.

Halen Kanal D dizisi Hayat Şarkısı'nda Hülya karakterini canlandırmaktadır.