Gündem Hayat Şarkısı 16. yeni bölüm ile bu akşam ekrana gelecek!

Hayat Şarkısı 16. yeni bölüm ile bu akşam ekrana gelecek!

22.05.2016 - 13:03 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen dizisi Hayat Şarkısı yeni bölümü ile yarın akşam ekrana gelecek. Heyecanla beklenen Hayat Şarkısı 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Filiz Türkiye'ye muhteşem bir dönüş yaptı. İşte Hayat Şarkısı yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

Hayat Şarkısı 16. yeni bölüm ile bu akşam ekrana gelecek

Hayat Şarkısı 16. yeni bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Yapımcılığını Most Production'un üstlendiği Hayat Şarkısı'nın 16. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'de yayınlanan drama dizisi ve Başrollerini; Burcu Biricik, Birkan Sokullu ve Ahmet Mümtaz Taylan paylaşmaktadır. Hayat Şarkısı her salı akşamı saat 20:00 da ekrana gelmektedir.

Haberin Devamı

HAYAT ŞARKISI'NDA HEYECAN DORUKTA!

Zeynep, herkesin sonunu getirecek bir plan yaparak şoke etti. Hülya ve Mahir’in planları umdukları gibi sonuçlanmamıştır ve Müfit tarafından yakalanmışlardı. Bu bölümde ise Hülya ve Mahir inanılmaz şekilde oradan kurtuldular. Fakat Hülya, çok zor bir duruma düştü. Acilen, gece yarısı Müfit’in ofisinin önünde, üstelik yanında Mahir ile ne yaptığını Kerim’e ve Cevher Ailesi'ne açıklayacak bir sebep bulmak zorundadır.

Melek’e ulaşamayan Hüseyin, çok endişelidir ve Melek’i bulmak için her çareye başvurmaktadır. Zeynep ise, Hüseyin ile bir aile olarak kalma ümidini kaybetmektedir. Cevher Ailesi'ne, Hülya ve Melek’e olan öfkesi gözünü karartmaktadır. Tümünü tek seferde yıkacak bir planı vardır ve bu planı devreye sokar.

Haberin Devamı

Hayat Şarkısı 16. yeni bölüm ile bu akşam ekrana gelecek

HAYAT ŞARKISI 16. BÖLÜM FRAGMANI 1

HAYAT ŞARKISI 16. BÖLÜM FRAGMANI 2

HAYAT ŞARKISI HAKKINDA GENEL BİLGİLER

Oyuncu Karakter
Burcu Biricik Hülya Çamoğlu Cevher
Birkan Sokullu Kerim Cevher
Tayanç Ayaydın Hüseyin Cevher
Ecem Özkaya Melek Çamoğlu
Ahmet Mümtaz Taylan Bayram Cevher
Seray Gözler Süheyla Cevher
Almila Bağrıaçık Filiz

Ecem Özkaya (Melek Çamoğlu)

Hülya’nın ablası. Kendisini tüm ailenin annesi yerine koymuş. Annesi hastaymış ve erken ölmüş. Hülya’nın hayallerini desteklemiş, ikinci planda kalsa da içinde tutkulu ve hayat dolu bir kadın var. Güzel, derinlikli, çok becerikli, duygulu bir kadın. Kırda küçük bir lokantası var.

BİYOGRAFİSİ:

DOĞUM YERİ – YILI : İstanbul / 25.06.1988

EĞİTİM DURUMU : Maltepe Üniversitesi - Radyo ve Televizyon