Gündem Hayat Şarkısı 28. bölüm fragmanında Zeynep eline geçirdiği kozu nasıl kullanacak?

Hayat Şarkısı 28. bölüm fragmanında Zeynep eline geçirdiği kozu nasıl kullanacak?

28.10.2016 - 11:59 | Son Güncellenme:

Salı akşamları ekrana gelen Hayat Şarkısı 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranında izleyenleri ile buluşan Hayat Şarkısı 28. yeni bölümde Hülya'nın ikinci kez hamile olduğunu öğrenen Zeynep elindeki kozu nasıl kullanacak? Hayat Şarkısı 28. bölüm fragmanında hamile olan Hülya doktorun ağzından dökülen cümleleri Zeynep'in duyması ile şoke olacak.

Hayat Şarkısı 28. bölüm fragmanında Zeynep eline geçirdiği kozu nasıl kullanacak

Hayat Şarkısı 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Salı akşamları ekrana gelen sevilen dizi Hayat Şarkısı dizisinin başrollerinde Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Tayanç Ayaydın, Ecem Özkaya, ve Ahmet Mümtaz Taylan yer alıyor. Most prodüction imzalı Hayat Şarkısı dizisinin yönetmen koltuğunda Cem Karcı otoruyor. Hayat Şarkısı 28. yeni bölüm fragmanı ile Salı akşamı ekrana geliyor.

Haberin Devamı

HAYAT ŞARKISI 28. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Hülya bebek müjdesini, Kerim’e vermek için çok özel hatıralarının olduğu bir mekân seçer. Zeynep ise uzun zamandır Hülya konusunda kafasını kurcalayan şüpheleri çözme yolunda önemli bir ipucu elde etmiş ve bulmacayı çözene kadar da kurcalamaya karar vermiştir.

HAYAT ŞARKISI 28. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Öte yandan Hüseyin, Melek ile yeni bir hayat kurma yolunda önemli bir adım atacak ve hiç beklemediği bir tepki ile karşılaşacaktır. Filiz ise Mahir ile Nurgül’ün tüm uyarılarına karşın Cem ile doludizgin bir aşka sonuna kadar kapılarını açmıştır. Bahar’ı, Melek’ten almaya kararlı olan Haluk, en sonunda harekete geçecek ve iki kardeşin geçmişte kalan tüm sırlarının ortaya saçılmasına neden olacaktır. Hülya, en mutlu olacağını sandığı anda korkunç bir şüphenin pençesine düşmek üzeredir.

Haberin Devamı

HAYAT ŞARKISI 27. SON BÖLÜM ÖZETİ

Uzun zamandır hasret kaldığı Mehmet’e kavuşan Filiz’in anneliğin sandığı kadar kolay olmadığını anlaması uzun sürmeyecektir. Ailenin erkeklerinden umudunu kesen Hülya sorunu kendi yöntemleriyle çözmeye karar verir ve harekete geçer. Mahir ise Hülya’nın bir çılgınlık yapmasını engellemek için zamanla yarışmaktadır. Hüseyin ile Zeynep kızları Ceren’in daha fazla zarar görmemesi için karşılıklı tavizler vererek ilişkilerine yeni bir rota çizmeye karar verirler. Cem’in yeni para kaynağı olarak seçtiği Filiz’e yakınlaşma çabaları meyvelerini vermeye başlarken Nurgül de Hüseyin’e olan ilgisini artık saklamamaktadır. Ardı ardına gelen olaylar Hülya’nın sağlığını olumsuz yönde etkilemeye başlarken hiç beklemediği biri kendisine yardım eli uzatacaktır.