Gündem Hayat Şarkısı 32. yeni bölüm fragmanında Filiz öldü mü?

Hayat Şarkısı 32. yeni bölüm fragmanında Filiz öldü mü?

23.11.2016 - 11:17 | Son Güncellenme:

Hayat Şarkısı yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen Hayat Şarkısı 32. yeni bölüm fragmanı yayınlanı. Geçtiğimiz günlerde ekrana gelen Hayat Şarkısı 31. son bölümünde Filiz'in intiharı herkesi derinden sarsarken, ölüp ölmediği sosyal medyada tartışılıyor.

Hayat Şarkısı 32. yeni bölüm fragmanında Filiz öldü mü

Her bölümü merakla beklenen Hayat Şarkısı'nda önemli gelişmeler yaşanıyor. Hayat Şarkısı'nın 32. bölümünde Hülya ablasına yaptıkları kötülüklerin cezasını çekeceğini söylüyor. Ablası ise içinden kötülüğün nasıl yapıldığını göreceksin diyor. Bu savaşın kazananı Hülya mı yoksa Melek mi olacak? Hülya arabasıyla ablasının yanından ayrıldıktan sonra karnına ağrı saplanır. Yoksa Hülya bebeğini mi kaybedecek? Tüm sorular cevaplarını Hayat Şarkısı'nın yeni bölümünde bulacak.

Haberin Devamı

Yapımcılığını Most Production'un üstlendiği Hayat Şarkısı'nın başrollerinde Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Tayanç Ayaydın, Ecem Özkaya, Ahmet Mümtaz Taylan yer alıyor. Hayat Şarkısı Salı günleri saat 20:00'da Kanal D ekranlarında yayınlanıyor.

HAYAT ŞARKISININ 32. BÖLÜM FRAGMANI

HAYAT ŞARKISININ 32. BÖLÜM ÖZETİ

Hayat Şarkısı dizisinin 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Hülya ve Melek birbirlerine öfke beslemeye başlıyor!
Hülya ve Melek arasında çocuk krizi nasıl çözümlenecek? Hayat Şarkısı, 29 Kasım Salı saat 20.00'de Kanal D'de izleyicileri ile buluşacak.

HAYAT ŞARKISININ SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Hayat Şarkısı son bölümü ile dün akşam ekranlara geldi. Hayat Şarkısı 31. Bölüm'de; Nilay, Bahar'ı Hülya'ya bırakıp gitti. Hülya ise Melek'İn karşısına dikildi.

Haberin Devamı

Nilay, Bahar’ı Hülya’ya bırakıp hiçbir açıklama yapmadan kaçar gibi ayrıldı. Zeynep ise Ceren’i eve getirdiğinde Bahar’ı da orda görünce kıyametleri kopardı.

Öte yandan Cem bir sürpriz yapıp Filiz’le evlen isterken Filiz’e asıl sürprizi Hülya yaptı. Bayram’ın odasında bulduğu belgenin Süheyla’nın eline geçmesini sağlayarak Filiz’i hayatının en önemli kararını almaya zorlamaya karar verdi.

Artık iki kardeşin geçmişleriyle hesaplaşma zamanı gelmiştir ve Hülya, Melek’in karşısına dikilir. Hayat Şarkısı'nın yeni bölümünde gelişmeler nasıl olacak?