Gündem Hayat Şarkısı 37. bölümünde Bahar gerçeği ortaya çıkacak mı?

Hayat Şarkısı 37. bölümünde Bahar gerçeği ortaya çıkacak mı?

28.12.2016 - 11:26 | Son Güncellenme:

Salı günlerinin sevilen dizisi Hayat Şarkısı'nın yeni bölüm fragmanı heyecanlandırdı. Hayat Şarkısı'nın 37. bölümünde Ayşe, Hülya'nın Bahar ile ilgili yazdığı mektubu okuyor. Ayşe Süheyla'ya okuduklarını söylüyor mu? Tüm cevaplar Hayat Şarkısı'nın yeni bölümünde belli olacak.

Hayat Şarkısı 37. bölümünde Bahar gerçeği ortaya çıkacak mı

Salı akşamlarının fenomen dizisi haline gelen Hayat Şarkısı 37. bölümüyle herkesi ekran başına kilitleyecek. Hayat Şarkısı'nın yeni bölümünde bayılan Hülya'yı kim arabasına koyarak götürüyor? Bahar iyileşecek mi yoksa bebeğini mi kaybedecek? Hepsi Salı günü Hayat Şarkısı'nda...

HAYAT ŞARKISI 37. BÖLÜM FRAGMANI



HAYAT ŞARKISI 36. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Haberin Devamı

Hayat Şarkısı 36. Bölüm'de; Kerim ile yüzleşen Hülya, büyük bir tehlikenin içine düşüyor! Hülya, bebeğini düşürme tehlikesiyle karşı karşıya kalıyor; apar topar hastaneye kaldırılıyor!

Cem’in esrarengiz bir kazaya kurban gitmesinin yankıları sürerken, Cevher erkekleri aileye yöneltilebilecek olası suçlamalar için ardı ardına tedbirler almaktadır. Öte yandan Zeynep Hüseyin’le arasındaki buzlar Hülya’nın tavsiyeleriyle erirken, Hülya ile Kerim arasındaki gerilim gittikçe artmaktadır. Bu arada gittikleri otelde keyifli bir tatil geçirmeye hazırlanan Cevher Ailesi'nin temelleri ardı ardına gelen kötü haberlerle kökünden sarsılacaktır.

Yazarlar