Gündem Hayat Şarkısı 38. bölüm fragmanında Kerim ve Hülya kaçırılıyor!

Hayat Şarkısı 38. bölüm fragmanında Kerim ve Hülya kaçırılıyor!

09.01.2017 - 09:42 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranında yayınlanan sevilen dizi Hayat Şarkısı 38. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Salı akşamları ekrana gelen Hayat Şarkısı dizisinde Kerim ve Hülya kaçırılıyor. Cevher ailesi Kerim ve Hülya'yı aramak için harekete geçiyor. Peki Hayat Şarkısı yeni bölümde Kerim ve Hülya'yı kim kaçırdı?

Hayat Şarkısı 38. bölüm fragmanında Kerim ve Hülya kaçırılıyor

Aşk, intikam, dram yüklü senaryosu ile izleyenleri kendine hayran bırakan Hayat Şarkısı dizisinde bu hafta; Hülya, bebeğini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı; Kerim'i en ihtiyacı olduğu zaman yanında bulamadı! Peki Süheyla, Hülya'nın geçmişini öğrendi mi? Hülya ile Kerim ayrılacaklar mı?

HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HAYAT ŞARKISI 37. BÖLÜM'ÜNDE NELER OLDU?

Hayat Şarkısı 37. Bölüm'de; Cevher Ailesi tatil dönüşü büyük bir şok yaşıyor! Melek ve Hülya’nın başına gelen beklenmedik olaylar ile Cevher ailesi apar topar evlerine dönerler ve gördükleri manzara karşısında yepyeni bir şok yaşarlar. Bütün bunları üstüne Hülya’nın Kerim’e yazdığı ve Bahar’ın kendi kızı olduğunu itiraf ettiği mektubun Aysel’in eline geçmesi de yepyeni sorunları beraberinde getirecektir. Kerim’le yaşadıkları büyük kavga sonrası Hülya yepyeni ve radikal bir karar alır. Aile büyüklerinin arabuluculuk çabaları da sonuç vermez. Hülya ilk defa mücadeleden vazgeçmiş görünmektedir.

HAYAT ŞARKISI 38. BÖLÜM FRAGMANI