Gündem Hayat Şarkısı 41. yeni bölümde Hülya Kerim'i yerle bir ediyor!

Hayat Şarkısı 41. yeni bölümde Hülya Kerim'i yerle bir ediyor!

31.01.2017 - 09:37 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranında yayınlanan sevilen dizi Hayat Şarkısı 41. bölüm fragmanı yayınlandı. Hülya, Hayat Şarkısı ekrana gelen son bölümde erken doğum yapmasına rağmen sağlıklı bir çocuk dünyaya getirdi. Hülya ve Kerim arasında yaşanan konuşmada Kerim gerçeklerle yüzleşti. Hayat Şarkısı 41. bölüm fragmanı ile 7 Şubat'da Kanal D ekranında...

Hayat Şarkısı 41. yeni bölümde Hülya Kerimi yerle bir ediyor

Hayat Şarkısı yeni bölümünde bu hafta Hülya erken doğuma giriyor; Kerim'den haber alınamıyor! Peki Hülya, sağlıklı bir doğum gerçekleştirebilecek mi? Erken doğum tehlikesi nasıl sonuçlanacak?

Hülya, Kerim ile boşanmanın eşiğindeyken stres ile erken doğum için hastaneye getirilir. Her şeye rağmen Hülya, bir kız çocuğu dünyaya getirir. Cevher ailesinde işler tam düzelmiş derken içlerinde buruk bir sevinç mi var? Her ne kadar sevinseler de Kerim'e söyleyemedikleri bir gerçek mi var? Çok erken gerçekleşen bu doğum sonucunda Hülya'nın sağlığında sorun var mı? Hülya doğumdan çıkabildi mi? Bebek sağlıklı mı? Hülya, Kerim ve yeni doğan kızıyla birlikte mutlu bir hayata devam edebilecek mi? Soruların hepsi ve daha fazlası Hayat Şarkısı 40. bölümünde yanıt buldu.

Haberin Devamı

HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yapımcılığını Most Production’ın üstlendiği, başrollerini Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Ahmet Mümtaz Taylan, Tayanç Ayaydın, Ecem Özkaya Üstündağ, Seray Gözler, Olgun Toker, Pelin Öztekin, Deniz Hamzaoğlu, Almila Bağrıaçık ve Aydan Taş’ın paylaştığı Hayat Şarkısı, heyecan dolu yeni bölümüyle 31 Ocak Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D'deydi



HAYAT ŞARKISI 40. BÖLÜM ÖZETİ

Hayat Şarkısı dizisinde bu hafta; Hülya'ya gelen kırmızı güller gizemini korurken, şüpheler Hazer Torunbaş'ta birleşiyor!

Hazer tarafından hastaneye yetiştirilen Hülya’nın yanına ilk koşan her zamanki gibi Mahir ardından da Melek ve Zeynep olur. Cevher Ailesi ise Hatice tarafından ortalığa dökülen Hülya’nın sırlarını daha hazmetme fırsatı bile bulamadan kayıp haberi gelen Kerim’in telaşına düşmüşlerdir. Bu arada gizemli çiçekler Hülya’nın peşini hastanede bile bırakmazken şüpheler bir an bile Hülya’nın yanından ayrılmayan Hazer’de toplanmaya başlamıştır.