Gündem Hayat Şarkısı 45. bölüm fragmanında Kerim ölecek mi?

Hayat Şarkısı 45. bölüm fragmanında Kerim ölecek mi?

28.02.2017 - 09:14 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranında yayınlanan sevilen dizi Hayat Şarkısı 45. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Salı akşamları ekrana gelen Hayat Şarkısı dizisinde Kerim'in aracına yerleştirilen bomba patlayacak mı? Cevher ailesi arabayı televizyonda görünce apar topar harekete geçecek. Peki Kerim Hayat Şarkısı 45. bölüm fragmanında ölecek mi?

Hayat Şarkısı 45. bölüm fragmanında Kerim ölecek mi

Ekranların sevilen dizisi Hayat Şarkısı heyecan dolu son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Türlü entrikalarla dolu senaryosu ile izleyiciyi kendine hayran bırakan Hayat Şarkısı dizisi son bölümünde Hazer’in eski karısı İpek, önce Zeynep’i ardından da kafede Hülya’yı taciz eder. Bu durumdan rahatsız olan Hülya, Haze ile yüzleşir; gizli gerçek ortaya çıkar!

Haberin Devamı

Hayat Şarkısı, 45. yeni bölümüyle 7 Mart Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Geri dönüşünün sinyallerini veren Cem, gün yüzüne çıkarak ilk olarak Filiz'i ziyaret ediyor. Filiz, bu durum karşısında şaşkınlığını gizleyemiyor ve kaçmak istese de nafile. Hülya ve Kerim'e en acı duyguları yaşatmak için Filiz'i büyük bir tehditle baş başa bırakıyor. Filiz'in Kerim ve Mehmet bebeği uzun bir yolculuk bahanesiyle yanlarına çağırması sonucu; arabalarının altına Cem gizlice bomba yerleştiriyor. Cem'in hain planı sonucu Kerim ve Mehmet bebek, hain saldırı sonucu kurtulabilecekler mi? Hülya, Cem'in geri dönüşüyle nasıl baş edebilecek? sorusu Hayat Şarkısı 45. bölümde yanıt bulacak..

Haberin Devamı

HAYAT ŞARKISI 45. BÖLÜM FRAGMANI

HAYAT ŞARKISI 44. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Cevher konağında mahkeme kararı beklenmektedir. Öte yandan Hatice Hala, Bayram’ın Hülya ve Kerim’i kaçırttığı sırrını kimseye anlatamama sıkıntısı ile kıvranırken, Bayram suçunu itiraf etmeye karar verir.

Hazer’in eski karısı, önce Zeynep’i ardından da kafede Hülya’yı taciz eder. Hülya bütün bunlardan çok rahatsız olup konuşmak için gittiği işyerinde Hazer’in kendisini aslında nerden tanıdığını öğrenir.