Gündem Hayat Sevince Güzel 7. yeni bölüm fragmanında heyecan dorukta!

Hayat Sevince Güzel 7. yeni bölüm fragmanında heyecan dorukta!

30.07.2016 - 23:28 | Son Güncellenme:

Hayat Sevince Güzel izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Pazartesi akşamları FOX TV'den ekrana gelen Hayat Sevince Güzel dizisinde Savaş ve Zarife'nin aşkları farklı bir boyut kazanıyor. Peki yeni bölüm fragmanında neler yaşanıyor? Hayat Sevince Güzel 7. yeni bölüm fragmanı ve tüm detaylar haberimizde...

Hayat Sevince Güzel 7. yeni bölüm fragmanında heyecan dorukta

Hayat Sevince Güzel 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamları ekrana gelen romantik komedi dizisi Hayat Sevince Güzel 7. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak? Savaş ve Zarife aşkı ortaya çıkacak mı? İşte Hayat Sevince Güzel yeni bölüm fragmanı ve merak edilen tüm detayları...

Haberin Devamı

HAYAT SEVİNCE GÜZEL 7. BÖLÜM 1. FRAGMAN

HAYAT SEVİNCE GÜZEL 7. BÖLÜM 2. FRAGMAN

HAYAT SEVİNCE GÜZEL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Savaş’ın Zarife’ye aşkını ilan ettiğine tanık olan Barış, derhal harekete geçer. Zarife’ye, Savaş’ın sevgisinin sahte olduğunu, kendisinin ise onu gerçekten sevdiğini söyler. Zarife ise ne Savaş’a ne de Barış’a inanmaktadır. Zarife, iki aşığı beklemedikleri bir soruyla karşı karşıya getirir: “Niye benim peşimdesiniz siz? Ya da şöyle sorayım... Neyin peşindesiniz siz?!” Savaş ve Barış, Zarife’nin kalbini kazanmak istiyorlarsa, sorunun yanıtını bulmalı ve aşklarını ispatlamalıdırlar. Barış içinse durum daha karmaşıktır; aşkından önce güvenilirliğini kanıtlamalı, Zeynep düğümünü çözmelidir. Zarife’yi elde etmeyi kafasına koymuş olan Ömer, Rüstem Ağa’dan aldığı akılla harekete geçer. Tam Savaş ve Barış işleri yoluna koydu derken, her şey tepetaklak olur. Emine ise Samet’le ilgili bir gerçeği öğrenir ve yıkılır. Acaba Osman’a olan aşkı, kandırılmış olmanın hayalkırıklığını telafi edebilecek midir?

Haberin Devamı

ÖYKÜ ÇELİK KİMDİR?

Öykü Çelik, 13 Temmuz’da İstanbul’da doğdu. Bilkent Üniversitesinde tiyatro bölümünde okurken bir kaza geçirdi ve zorunlu olarak okulu bıraktı.İlk kez 2006 yılında çok izlenen Selena dizisinde kamera karşısına geçerek oyunculuğa başlamış oldu.

Hayat Sevince Güzel 7. yeni bölüm fragmanında heyecan dorukta

İş nedeni ile Bursa’ya gittiğinde iş adamı Ahmet Murat Çakan ile tanıştı ve yine Bursa’da 14 Ağustos 2014 yılında evlendiler. Çiftin evlilikleri uzun sürmedi 22 Kasım 2015 yılında ayrıldılar. Öykü Çelik bu ayrılıktan sonra tekrar İstanbul’a taşındı.Öykü Çelik, çok iyi derecede İngilizce bilmektedir. Oyunculuk yanında ayrıca futbol, kayak ve buz pateni ile ilgilenmektedir. Babası da futbol antrenörüdür. Ek olarak Tümay Özokur ajansı ile de çalışmaktadır.