Gündem Hayatımın Aşkı 10. bölüm fragmanında şok gelişmeler!

Hayatımın Aşkı 10. bölüm fragmanında şok gelişmeler!

29.07.2016 - 15:00 | Son Güncellenme:

Kanal D' nin ilgiyle takip edilen yaz dizisi Hayatımın Aşkı 10.bölüm fragmanıyl ekrana kilitledi. Pazar akşamlarının vazgeçilmez dizisi Hayatımın Aşkı yeni bölümde Demir, Gökçe' yi Kaan konusunda uyarıyor; aralarındaki engelleri kaldırıyor! Gökçe ile arası açılan Kaan, Duru' nun oyununun kurbanı olacak mı? İşte Hayatımın Aşkı ile ilgili tüm detaylar haberimizde...

Hayatımın Aşkı 10. bölüm fragmanında şok gelişmeler

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Hayatımın Aşkı yeni bölümde Demir, Gökçe' yi Kaan konusunda uyarıyor; aralarındaki engelleri kaldırıyor! Gökçe ile arası açılan Kaan, Duru' nun oyununun kurbanı olacak mı? Lucky Red Film & TV'nin yapımını üstlendiği Yönetmen koltuğunda Uğur Yağcıoğlu'nun oturduğu, başrollerini Hande Doğandemir, Serkan Çayoğlu, Berk Hakman ve Yonca Evcimik’ in paylaştığı, senaristliğini Ekin Atalar’ın üstlendiği dizi Hayatımın Aşkı, 10. bölümüyle Pazar akşamı 20:00'de ekrana geleeck.

Haberin Devamı

HAYATIMIN AŞKI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Demir’in “balo gecesine katılıp ilk dansı biz yapacağız” demesi üzerine Gökçe’yi heyecan basar. Bir yandan bunun gerginliğini yaşarken, diğer yandan harıl harıl vals öğrenmeye çalışır. Olanları izleyen Ayça’nın da balo gecesi için farklı planları vardır.

Ünlü moda tasarımcısı Azize Hanım, yeni koleksiyonunun tanıtımı için Demir ile anlaşır. Defile organize edilecektir ve organizasyondan Gökçe sorumludur. Gökçe sorumluluğun altından, ailesinin de yardımıyla kalkmayı başarır. Bu sırada babasının yazdığı bir mektubu tesadüf eseri okuyan Demir gözlerine inanamaz. Kaan ve Duru’nun nefret ilişkisi farklı bir boyuta ulaşır. İkili arasında yakınlaşma başlar.

Konserde yaşananlardan dolayı Sema ve Yonca’nın, Bartu’ya olan soğukluğu devam eder. Bartu ise kendini affettirme derdindedir. Rezzan, resminin sergide satılması üzerine çok mutlu olur. Ancak, gerçek kısa sürede ortaya çıkar.

Haberin Devamı

HAYATIMIN AŞKI KONUSU

Gökçe , Ajans 237 reklam ajansında çalışan hiç evlenmemiş bir kızdır. Bütün arkadaşları evlenmiş ya da evlenecek olan Gökçe’nin bu durum artık canına tak etmiştir. Başka yolu yoktur. Gökçe kendisine bir sevgili yapacaktır ve o adamda Ajans 237’nin sahibi Demir olacaktır. Demir’e giden yolda, Gökçe’nin müttefiki Kaan ’dır. Hayatının aşkını bulmak için çıkılan bu zor yolda Gökçe, Demir ve Kaan hiç tahmin etmedikleri maceralar yaşayacaklardır. Demir' i etkilemek gibi mücadele dolu bir göreve soyunan Gökçe bu yolda, engebe dolu bu macerasında başarılı olabilecek mi? Destekçisi Kaan ne gibi tavsiyelerde bulunacak.?

OYUNCULAR

Hande Doğandemir ( Gökçe )

Serkan Çayoğlu ( Demir )

Berk Hakman (Kaan)

Zeynep Eronat ( Rezzan )

Zafer Algöz ( Hikmet )

Sadi Celil Cengiz ( Bartu )

Avni Yalçın ( Hulusi )

Ayşegül İşsever ( Nesrin )

Deniz Barut ( Eylem )

Seda Türkmen ( Sema )

Murat Parasayar ( Rahmi )

İlay Erkök ( Sezen )

Gizem Terzi ( Nilay )

Yonca Evcimik ( Yonca Evcimik )