Gündem Hayatımın Aşkı 11. yeni bölüm fragmanında şoke eden öpüşme sahnesi! - İzle

Hayatımın Aşkı 11. yeni bölüm fragmanında şoke eden öpüşme sahnesi! - İzle

04.08.2016 - 12:18 | Son Güncellenme:

Hayatımın Aşkı dizisi yine nefes kesen bir bölüm ile ekrana geliyor. Merakla beklenen Hayatımın Aşkı 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide yayınlanan öpüşme sahnesi gündeme bomba gibi düşecek. İşte Hayatımın Aşkı 11. yeni bölüm fragmanı ve detayları...

Hayatımın Aşkı 11. yeni bölüm fragmanında şoke eden öpüşme sahnesi - İzle

Hayatımın Aşkı 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Hayatımın Aşkı dizisine Hande Doğandemir ( Gökçe ) ile Serkan Çayoğlu’nun ( Demir ) öpüşme sahnesi damga vurdu. Hayatımın Aşkı geçen haftaki bölümünde büyük ses getirdi. Özellikle Gökçe ile Demir' in arabadaki öpüşme sahnesi, reyting rekoru kırdı. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? İşte tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Lucky Red Film & TV' nin yapımını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Uğur Yağcıoğlu' nun oturduğu, başrollerini Hande Doğandemir , Serkan Çayoğlu, Berk Hakman ve Yonca Evcimik’ in paylaştığı, Hayatımın Aşkı yeni bölümü ile 7 Ağustos Pazar akşamı saat 20:00'da Kanal D' de.

HAYATIMIN AŞKI 11. BÖLÜM FRAGMANI

Kanal D’de başrollerini Hande Doğandemir (Gökçe) ile Serkan Çayoğlu’nun (Demir) oynadığı ‘Hayatımın Aşkı’ önceki akşam yayınlanan bölümüyle büyük ses getirdi.

Hayatımın Aşkı dizisinde Gökçe’ye karşı derin hisler besleyen Demir, aşkını ilan etti. Dizinin iki baş karakteri Gökçe ve Demir’in arabadaki öpüşme geceye damga vurdu. İkilinin sahnesi sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri haline geldi.

HAYATIMIN AŞKI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Haberin Devamı

Hayatımın Aşkı 10. Bölüm Yayında! Demir evinde Gökçe için bir sürpriz hazırlıyor; ikili için yeni bir başlangıç oluyor!

Duru; Gökçe’yi Demir’den uzaklaştırma planından vazgeçer. Ayça’ya artık işten çıkması gerektiğini, bu durumun artık işine gelmediğini ve her şeyin değiştiğini söyler. Plan artık Gökçe’yi Kaan’dan uzaklaştırmaktır. Fakat Ayça’nın Demir’e olan ilgisi işleri tersine çevirir. Duru’nun Kaan’a olan ilgisi, Ayça’nın da Demir’e olan ilgisi çıkar tartışmasına yol açar ve savaş başlar. Gökçe Demir konusunda mutlu sona ilk defa bu kadar çok yaklaşmıştır. Demir de artık duygularını saklamaktan vazgeçer ve Gökçe’ye evinde bir sürpriz hazırlar.

Kaan, Ayça sayesinde Duru’nun gerçek yüzünü öğrendiğinde her şey bir anda tersine çevrilir. Kaan, artık Duru’yu tamamen hayatından çıkarmıştır. Duru’nun ise atacak son bir kurşunu vardır. Hem Kaan’la Gökçe’nin arasını açacak hem de Demir’le Gökçe’nin arasını bozacaktır. Diğer yandan Bartu, Sema ile barışmak için her yolu dener. Kendini affettirmeye çalışırken hepten çuvallar. Sema ve Bartu ilişkisi büyük bir tehlike altındadır.

Ünlü oyuncu Hayatımın Aşkı dizisine katıldı

Son zamanların sevilen dizisi Hayatımın Aşkı' nın kadrosunu İlker Aksum dahil oldu.

Hayatımın Aşkı 11. yeni bölüm fragmanında şoke eden öpüşme sahnesi - İzle

İlker Aksum, başrollerini Hande Doğandemir, Serkan Çayoğlu, Berk Hakman, Zafer Algöz ve Zeynep Eronat'ın paylaştığı yeni dizinin yeni yüzü oldu. Aksum'un 12'inci bölümden itibaren izleyici karşısına çıkacağı dizi, pazar akşamlarına eğlence katmaya devam edecek.