Osmaniye "Hayırda Öncüler İnsani Yardım Derneği" Kuruldu

"Hayırda Öncüler İnsani Yardım Derneği" Kuruldu

20.01.2018 - 14:43 | Son Güncellenme:

.

Hayırda Öncüler İnsani Yardım Derneği Kuruldu

OSMANİYE (AA) - Osmaniye’de, "Hayırda Öncüler İnsani Yardım Derneği" kuruldu.

Haberin Devamı

Dernek Başkanı Hakan Belibükük, düzenlediği basın toplantısında, 4 yıldır gönüllü arkadaşlarıyla ihtiyaç sahipleri yararına yardım ağı kurduklarını belirtti.

Sosyal paylaşım siteleri yoluyla toplanan yardımların, ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı görev bildiklerini vurgulayan Belibükük, şunları kaydetti:

"Osmaniyeli hayırseverlerin yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak adına dernek çatısı altında bir araya geldik. Uzun süredir yetimlere, öksüzlere ve ihtiyaç sahibi ailelere yardımları ulaştırmaya çalıştık. Bu insanların hayır dualarını almak, Allah’ın rızasını kazanmak adına yaptığımız hayır çalışmalarımızı bir dernek çatısı altında daha iyi yürüteceğimizi düşünerek derneğimizi kurduk. En kısa zamanda dernek binamızı faaliyete geçirerek, çalışmalarımızı hızlandıracağız. Yardımda bulunmak isteyen hayırseverlerin bizlere internet adresimizden veya sosyal paylaşım sitemizden ulaşabilirler. Yardım konusunda halkımız bizleri biliyor ve güveniyor. Bizler de bu güvene layık olmak adına daha yoğun çalışmalarımızı sürdüreceğiz."

Yazarlar