Oyun Dunyasi Hearthstone'un En Müthiş Kart Kombosu

Hearthstone'un En Müthiş Kart Kombosu

11.08.2014 - 21:44 | Son Güncellenme:

Hızla popülerleşen fantastik kart oyunu Hearthstone’da tonla farklı kombo mümkün.

Hearthstoneun En Müthiş Kart Kombosu

Ama son zamanlarda gördüğümüz bir tanesi var ki, rakibi anında yenmeye yetiyor. YouTube kullanıcısı HysteriA, aşağıda göreceğiniz videosunda Blizzard’ın Hearthstone oyununun yeni eklentisi Curse of Naxxramas’ı deniyor. Ve nihayetinde çok zekice bir kart kombosu ile bir harekette rakibini deviriyor.

HysteriA önce oyuna yeni kartlardan “Baron Rivendare”i açıyor, bu kart tüm Deathrattle yeteneklerinin iki kez çalışmasını sağlıyor. Sonraki sırasında “Leeroy Jenkins” kartını açıyor, bu kart yüksek zararı ve charge özelliği ile son zamanlarda popüler olan bir kart. Ardından Leeroy Jenkins kartını iki adet “Ancestral Spirit” kartı ile güçlendiriyor, bu kart ise ölen yaratığın yerine iki tane aynısını oyun alanına otomatik olarak açıyor.

Oyuncu bir sonraki hareket olarak “Reincarnate” kartı ile Leeroy Jenkins kartını yokediyor ama Reincarnate kartı sayesinde tam sağlık ile masaya geri geliyor. Ama asıl olay burada çünkü Baron Rivendare ve Ancestral Spirit kartlarının kombinasyonu sayesinde, masaya otomatik olarak bir değil tam beş adet Leeroy Jenkins kartı açılıyor. HysteriA’ya da sadece bunların hepsi ile anında rakibe vurup oyunu kazanmak kalıyor.

İzleyen herkesin şaşırdığı bu kart kombosu, Hearthstone için şimdiye kadarki en etkileyici hareket olmaya aday. Her ne kadar yapması çok zor bir kombo olsa bile, görüldüğü gibi imkansız değil. Fakat hem gerekli tüm kartların elinizde olması, hem da yapabilmek için 10 mana istemesi, neredeyse mümkün değil gibi gösteriyor.

Yazarlar