Dünya Hediyeleri bağışlanacak

Hediyeleri bağışlanacak

23.12.2017 - 01:30 | Son Güncellenme:

Dünyanın dört bir yanından Prens George ve Prenses Charlotte için Noel hediyeleri gönderilirken, Kensington Sarayı hediyelerin vakıflara bağışlanacağını açıkladı

Hediyeleri bağışlanacak

İngiltere’de tahtın ikinci sıradaki vârisi Prens William ile eşi Düşes Kate Middleton, çocuklarına verecekleri Noel hediyeleri konusunda oldukça titiz davranıyor. İngiliz basınında çıkan haberlere göre 4 yaşındaki Prens George, anne ve babasından Noel hediyesi olarak bir polis arabası istedi. 2 yaşındaki Prenses Charlotte’ın ise oyuncak bebek evi istediği belirtiliyor.

Haberin Devamı

Çok dikkatliler

Kraliyete yakın kaynaklara göre Prens William ve Düşes Kate, çocuklarının psikolojisini düşünerek hediye konusuna özel önem veriyor. Us Weekly’ye konuşan bir kaynak, “İkisi de hediyeler konusunda çok dikkatli. Çocuklarına çok fazla hediye vermenin onlar için iyi olmayacağını düşünüyorlar” dedi. Öte yandan dünyanın birçok yerinden de küçük prens ve prenses için hediyeler yağıyor. Kensington Sarayı’ndan yapılan açıklamaya göre hediyeler içinden bir kısmı seçildikten sonra, büyük çoğunluğu çocuklar için çalışan bir vakıflara bağışlanacak.

Prens George, Noel hediyesi olarak bir polis arabası isterken, Prenses Charlotte’ın ise oyuncak bebek evi istediği belirtiliyor.