Ege Hem tedavi hem eğitim

Hem tedavi hem eğitim

26.04.2018 - 00:29 | Son Güncellenme:

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda hafta boyu birbirinden renkli etkinliklerde öğrencilerle bir araya geldi.

Hem tedavi hem eğitim

İlk olarak “Geçmişin çocukları ile geleceğin yaşlıları el ele tek yürekte” sloganı ile Buca Burhan Özfatura Ortaokulu öğrencileri, “İyilik Gönüllüleri Projesi” kapsamında 23 Nisan coşkusunu, Buca Sosyal Yaşam Kampüsü içerisinde kalan yaşlılarla paylaştı. İkinci olarak, Gaziemir ilçesinde bulunan bir oyun parkında doyasıya eğlenen minik öğrenciler ile bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, “Çocuklar bizim yarına bakan yüzümüz, aydınlık geleceğimizdir. Her çocuk özeldir, her çocuk ayrı bir değerdir” dedi.

Haberin Devamı

Öğretmenlere teşekkür

3.Behçet Uz çocuk şenliği kapsamında da hastanede uzun süreli tedavi gören çocuklara yönelik düzenlenen etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. Onkoloji servisinde yatılı tedavi gören 7.sınıf öğrencisi Gülse Oyar, temsili başhekimlik konuşmasında “8 aydan beri tedavi görmekteyim, tedavim süresince odama kadar gelen öğretmenlerim sayesinde eğitimim kesintiye uğramıyor. Bunun için hepinize teşekkür ederim. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramımız kutlu olsun” diyerek duygularını ifade etti.