Amasya Hentbolda Maçın Ardından

Hentbolda Maçın Ardından

12.11.2016 - 19:25 | Son Güncellenme:

Merzifon Belediyespor Antrenörü Mızrakçı: "Sporcuların birbirlerine olan inançları ve birliktelik ruhları maçı kazanmamızı sağladı" Aziziye Belediyesi Termalspor Antrenörü Otman: "Ligi bitirebildiğimiz en üst seviyede bitirmek istiyoruz"

Hentbolda Maçın Ardından

AMASYA (AA) - Erkekler Hentbol Süper Lig'de sahasında Aziziye Belediyesi Termalspor'u 32-30 yenen Merzifon Belediyespor'da antrenör Murat Mızrakçı, "Sporcuların bir birlerine olan inançları ve birliktelik ruhları maçı kazanmamızı sağladı." dedi.

Haberin Devamı

Mızrakçı, müsabakanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, çok zor bir maç olacağını hafta başından itibaren oyuncularına anlattığını ve kayıpsız atlattıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Maçı kazanmanın yanında elde ettikleri galibiyetle öz güven kazandıklarını anlatan Mızrakçı, "Bugünkü galibiyette oyuncularımın rolü kadar seyircimizin de rolü büyüktü. İnanılmaz destek verdiler. Takım düştüğü anlarda tekrar ayağa kaldırdılar. Seyircinin ne kadar önemli bir faktör olduğunu bugün bir kere daha gördük. Sporcuların bir birlerine olan inançları ve birliktelik ruhları maçı kazanmamızı sağladı." ifadelerini kullandı.

- Aziziye Belediyesi Termalspor cephesi

Aziziye Belediyesi Termalspor Antrenörü Berkan Otman ise, lige yeni çıkan bir takım olarak ellerinden gelen tüm gayreti sahaya yansıttıklarını belirtti.

Haberin Devamı

Maça iyi başladıklarını ancak devamını getiremediklerini vurgulayan Otman, şöyle konuştu:

"Maça iyi başladık ve özellikle hızlı hücumlarla goller bulduk, ancak daha sonra tempomuz düştü. Sonlara doğru tekrar iyi oynamaya başlasak da maçı kaybettik. Takım olarak ligi bitirebildiğimiz en üst seviyede bitirmek istiyoruz."