Teknoloji HERE, Samsung Dünyasına Adım Atıyor!

HERE, Samsung Dünyasına Adım Atıyor!

02.09.2014 - 02:25 | Son Güncellenme:

Nokia’nın harita uygulaması HERE Samsung akıllı telefonları ve akıllı saati için geliyor!

HERE, Samsung Dünyasına Adım Atıyor

’nın yenilenmiş harita hizmeti olan HERE, diğer harita uygulamaları gibi navigasyon hizmeti de veriyor. Bunun yanında HERE ‘ı diğer harita uygulamalarından ayıran özellikler de var.

Haberin Devamı

HERE koleksiyonlar özelliğiyle hatırlamak ya da ziyaret etmek istediğiniz yerleri paylaşabiliyor. HERE ‘ın en büyük özelliği ise internet bağlantısı olmadan da çalışabilmesi. İnternetsiz kullanmak istediğinizde GPS özelliğini kullanacağınız şehrin haritalarını önceden indirirseniz hiçbir internet bağlantısına gerek duymadan HERE ‘ın özelliklerinden faydalanabiliyorsunuz. Belirli şehirlerde navigasyon özelliği dışında trafik bilgisi ve toplu taşıma araçları hakkında bilgilerde veren HERE artık iki yeni platforma giriş yaparak Samsung cihazların dünyasına hızlı bir giriş yapıyor. Bu iki yeni platformdan birisi Samsung’un Galaxy model akıllı telefonları ve yine Samsung’un Tizen yazılımıyla çalışan Galaxy Gear S akıllı saati. Bu iki yeni platformla birlikte hizmetlerini ve kullanıcı sayısını arttırmayı hedefleyen HERE bunu başarabilecek mi göreceğiz. Özellikle Galaxy Gear S akıllı saatte bir akıllı telefona bağlanmayı gerektirmeyecek şekilde çalışabilmesiyle dikkat çeken HERE uygulamasının servislerini de zamanla geliştirmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Nokia’nın bir servisini Samsung cihazlar için kullanılabilir hale getirmesi birçok kişi tarafından garip karşılansa da HERE servisinin geleceği için oldukça olumlu bir hamle olduğu aşikar.

Yazarlar