Gündem Herkes büyücü olabilecek

Herkes büyücü olabilecek

22.12.2017 - 01:30 | Son Güncellenme:

Los Angeles’ta bulunan mobil oyun stüdyosu Jam City, Warner Bros. Interactive Entertainment ile ‘Harry Potter: Hogwarts Gizemi’ adında bir mobil oyun geliştirmek üzere lisans anlaşması imzaladıklarını açıkladı.

Herkes büyücü olabilecek

Oyunda serinin hayranları ve oyunseverler kendi karakterlerini yaratabilecek ve Hogwarts’ta öğrenci olabilecek. ‘Harry Potter: Hogwarts Gizemi’, Warner Bros. Interactive Entertainment bünyesinde yer alan ve J.K. Rowling’in yarattığı ‘Harry Potter’ evrenine dair oyun deneyimleri sunmayı hedefleyen Portkey Games aracılığıyla yayınlanacak.

Jam City’nin kurucu ortağı ve CEO’su Chris DeWolfe konuyla ilgili düşüncelerini, “Jam City için tarihin en ikonik ve büyük markalarından biri için oyun geliştirmek büyük bir gurur. Biz de ‘Harry Potter’ hayranı olduğumuz için onun hikayelerini 20 yıldan fazladır takip edenlere saygımız büyük. Artık herkes büyücü olabilecek” sözleriyle dile getirdi.

Oyuncu bu mobil oyunda karakteri sayesinde okula yazılacak ve böylece Hogwarts macerasının ilk yılına başlayacak. Oyuncular, Karanlık Sanatlara Karşı Savunma dersi, İksir dersi, Düello Kulübü gibi sevdikleri tüm sihirli derslere ve aktivitelere katılabilecekler.

Haberin Devamı